PDA

Pokaż pełną wersje : Ale suche...

Zeezowaty czzlek
26-04-2005, 16:06
No więc tak. Poszedłem na GSy. Nic dziwnego bo ciągle tam laże na PoH z blockerem. Zwykle 46 knight zablokuje Gsa. Przecież robił to zawsze i GS sprzedawał mu hity góra po 30 HP. A tera go wziol na 4 Hity nawet nie zdązyłem go Uhnąć.A potem mnie na 2 Hity. Dziwny temat ale musiałem to powiedzieć. coment plz.....

Vaxxia
26-04-2005, 16:10
Pecha mieliscie i tyle -.- Nie widze powodu zeby sie tym chwalic na forum :S

Hupe
26-04-2005, 16:14
No więc tak. Poszedłem na GSy. Nic dziwnego bo ciągle tam laże na PoH z blockerem. Zwykle 46 knight zablokuje Gsa. Przecież robił to zawsze i GS sprzedawał mu hity góra po 30 HP. A tera go wziol na 4 Hity nawet nie zdązyłem go Uhnąć.A potem mnie na 2 Hity. Dziwny temat ale musiałem to powiedzieć. coment plz.....

LOL!! Bloker powinien uhac sie sam i nie chce mi sie wiezyc zeby gs walil hity "góra za 30".

Sozemego
26-04-2005, 16:22

Troszke nieprofesjonalnie te gsy bloczyliscie.. Bloker powinien sie sam uhac, na zoltym zawsze. ( na potworach typu warlock, behemoth i demon to moze i wczesniej, ale nie bloczylem to nie wiem :P). A obrazenia od potworow są w duzej mierze losowe. Eq zmiejsza te obrazenia, ale to wcale nie powstrzymuje do konca potworkow...

Karrith
26-04-2005, 16:23
@hupe
jak bylem z kolega na gsach (36 elite 75/75 c arm p legi cruz drag shield i k axe) to gs nie walil mocniej nish 60~ czesto sie zdarzalo ze na 1 gsa nie szedl zaden uh, ale czasami sie zdarzalo ze przywalil za 100+

Ozon18
26-04-2005, 17:23
To ja też się podziele informacjami:

GS'a blokowałem na 28 lvlu moim Knightem, shielding 57. Eq: crown arm, k-legs, crus helm, vamp shield i bs. Atakowali palek 65 dist i druid 22 lvl, 29 mlvl.
Używałem przeciętnie 5 uh na GS walił hity 0 - 198.
Radzę uważac z gsami ponieważ mogą walnąć 2 hity 100+ w 2 turach i jest nieciekawie.

Przy zabijaniu GSów ważne jest także zabijanie pająków które łamią shieldinga, ale to już leży w kwestii blokera.

Jeszcze kwestia lootu: Loot z gs jest bardzo rzadki i przeważnie hunt na gs z blokerem jest nieopłacalny. Natomiast w miarę opłacalny jest hunt palkiem 60+ lvl + BoH.

Tutaj taki akcencik:
http://img.photobucket.com/albums/v676/ozon18/Lootz/loot.jpg

Powodzenia na huncie

Mutal_
26-04-2005, 19:54
niezgodze sie z komentarzem ze do normalnego bicia gsow potrzeby njest 60 lvl
wystaczy 41 lvl boh + utani hur

Ozon18
26-04-2005, 22:15
Tak, da radę uciec z utani + boh na 40 ale wtedy się mane marnuje, którą normalnie się wykorzystuje na skutki trucizny. Więc w ciągu przyczynowo - skutkowym, zużywając manę na utani musisz używać uh żeby sie leczyć, a więc tracisz kase.
Poza tym na 41 lvlu jak cię GS dopadnie to uh po każdym ciosie, a na 60 już troche lżej.

Mutal_
26-04-2005, 22:43
ale chyba nikt na starszym swiecie nie chodzi na gsy na takim lvlu prawda?
mowa o nowym worldzie gdzie k legs => jestes panem ^^
poza tym zwraca sie za uhy dzieki p armom, dodatkowo na 60 lvlu ja bym i tak nie ryzykowal uhac sie co drugi hit gsa, wiec wychodzi na to samo, czyli co kazdy hit uh