Pokaż pełną wersje : DLe - Wypas LooT
SimonekK
26-04-2005, 16:11
Nic dodać, nic ująć...
http://members.lycos.co.uk/simonekk/fotka.jpg
CoMMeNtS plX
Gz!! Ile czasu siedzieliscie i ile dli padlo??
Edit: Jesli to fake to spadaj do odpowiedniego dzialu .
Venderer
26-04-2005, 16:14
Hmmm To fake?? CZy nie Fake... oto jest pytanie... Ale jeśli NIE Fake to GRATZ l00tu!!!!!! B)
Ale loot wypasny..no nic trzeba pogratulowac :) mieliscie farta z tymi RH ;]
Widzicie ziemie, takie kwadraty nigdzie na mapie nie ma takich 'cietych' kwadratow, zawsze sa wykonczone. I chyba nigdy nie ma pojedynczych.
Piękny loot :D Powiedzcie ile DLi pało i ile siedzieliście tam?? :)
Widziełem miejsca (nawet kilka) z takimi kwadratami. Ale to najwyraźniej FAKE'i.
taaaak....loot jest g00d.....nie powiem że zazdroszczę takich prawie bajecznych skili.........Big Gz ;)
Widzicie ziemie, takie kwadraty niegdzie na mapie nie ma takich 'cietych' kwadratych, zawsze sa wykonczone. I chyba nigdy nie ma pojedynczych.
Uważam tak samo jak ty. Według mnie to FAKE!!! ale moge się mylic. :o
Fake łatwy do zobaczenia.Poza tym z twojim levelem nie mogłeś chodzić na mass hunt dl zeby wam 3 rh wypadly.Such Fake Plx :evul:
w 90% to OTS bo jak ktoś powiedzial up Kratki są wykończone w rl tibi a na ots nie ;>
Name: Courageous Warrior
Sex: male
Profession: Knight
Level: 32
World: Xantera
Nawet na wieży nie dałby rady zblokować tylu dli przy stosunku loot/uhy i prawodpodobnie padlby. IMO 95% fake
To nie fake!!!
Moglibyście przynajmniej zdjecie na normalnej trawie a nie OTSowej...
Pymyn of isara
26-04-2005, 16:52
no ta odrazu 3 rh żeby to lootnąć to trzeba siedzieć z 6h minimum a tak wogle na tkim lvlu już byś dawno padł Fake It plx.
Mua taki loot nie dziwi.. Kumpel tez byl 40 rp 38 rp i bloker kolo 40 i lootneli 3 rh w ciagu ummm 3 godzin? jak nie szybciej? zalezy jak dl lootem posypia bo wam dorzucily jeszcze fsy i tower shieldy ;]
Za dobry loot jak na możliwości takich leveli. ;)
W sumie to kolega jak się wybrał na dle to w 2 i 3 dsm mu wypadł. A tego samego dni inni wylotowali rh i dsma. Pewnie jakiś szczęśliwy dzień był. ;)
Stefan12532
26-04-2005, 17:37
ehhh fake lub ots jak powiedzieli wyzej...a moze wkoncu by sie tu wypowiedzial zalozyciel tematu?
Mack Abadrak
26-04-2005, 17:44
Szkoda, że to fake...
Świadczą o tym, chociażby te kwardaty, a także to, że loot jest idealny(równa liczba fire swordów, ringów) pozatym światło z pochodni jest owalne, a nie "kulaste".
no ta odrazu 3 rh żeby to lootnąć to trzeba siedzieć z 6h minimum a tak wogle na tkim lvlu już byś dawno padł Fake It plx.
Lol co ty gadasz?
Nieraz można siedziec i nawet 100h a nic nie wypadnie, a czzasem się pojdzie na 1-2 i już dsm :P
Ziomek to jest fake... zZzZ!!!zZzZ!!!zZzZ!!! A na czy stanęliśmy taa to jest fake. Nie postaraleś się ziomek. :P
A co cie to obchodzi. Powiem si jedno gram na Lunarze :crusader:
Jheus Xedras
26-04-2005, 18:15
A ja wam powiem że to jest prawie na 100% fake.
Te kratki ziemi sa idealnie kwadratowe a w tibi sa takie postrzępione.
Wiec niech sie autor przyzna...
SimonekK
26-04-2005, 18:21
Pewnie dostane temat do kasacji ^^ ale chcialem sprawdzić na ile dobry fake... a raczej zrzut z OTSu ^.- Courageous Warrior ehehe niezle wyszedl w funkcji blokera ^.- aczkolwiek co do niego... :P moja postac to Mindscyther... :P
co do tych torchow to zauwazcie ze jeden jest pod dragon shield a drugi pod dlem ;P
Ps. zupelnie zapomnialem o tych kwadratach ;( eheheh a na samym poczatku mowilem sobie zeby tego bledu nie zrobic ='(
PPs. widac ze niektorzy się nabrali ='P
PPPs. sorka za ten 'zart'
a ja sie spodziewałem bp DSMów :P
Szkoda ze to fake ;( mógło tak byc naprawda by byla niezla kaska :D
Zielevitz
26-04-2005, 19:10
1 combo i po tobie...
kani_mani
26-04-2005, 21:18
Mi to wygląda na fake'a X(. Z resztą na kiepskiego, bo te kwadraty ziemi brązowe to pierwszy rzut oka nie pasują :p....
Meeen1991
26-04-2005, 21:22
ta trawa z tym niby piaskiem neizbyt realistycznie wygląda, w tibi jakos fajniej cos czuje ze fake
a jush uwierzylem ze to nie fake.. ale i tak gratz bo pewnie nie tylko ja w to uwierzylem tylko wiekszosc ogladajacych ten temat i te sski.. mimo to powodzenia w expieniu i zycze takiego lootu naprawde a nie na fakeu ;]
SimonekK
26-04-2005, 22:37
Oryginalnie napisane przez Zielevitz:
1 combo i po tobie...
więc po 1 Ty chyba nie wiesz co to combo ^^
combo-rząd hitów(dwóch lub więcej)
dwa to raczej by nie zabily :P pisz zwiezlejsze odpowiedzi :P
po 2
oryginalnie napisane by ja ^^:
Pewnie dostane temat do kasacji ^^ ale chcialem sprawdzić na ile dobry fake... a raczej zrzut z OTSu ^.- Courageous Warrior ehehe niezle wyszedl w funkcji blokera ^.- aczkolwiek co do niego... moja postac to Mindscyther...
po 3 zanim dasz koment przeczytaj inne komentarze :P
@kani_mani & Meeen1991
wy tez poczytajcie troche zanim wystawicie komenty ^^
@Qurak
Dzięki(mimo iż nie gram już w tibię ;) ) i nawzajem =)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.