zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Stonecutter Axe...

Delarev
26-04-2005, 16:42
mam pytanie: czy Stonecutter Axe można zdobyć w jakimś Queście?? jeśli tak to chciałbym wiedzieć w miarę nie łamania regulaminu w jakim queście
z góry ty :)

kidler
26-04-2005, 16:44
Only Annihilator...

@down

Swoim postem nic nie wniosles do tematu, a swoja droga nie wiem dlaczego piszerz, ze "raczej go nie zdobedzie" - wiesz, wszystko jest mozliwe, swoja droga zdobycie 100lv i przejscie Anni~~ to nie jest JUZ tak bardzo mega hiper trudne osiagniecie w Tibii. QS raczej nie dotyczy Annihilatora, bo nie jest to jednak jeszcze quest dostepny dla wszystkich.

bajerfull
26-04-2005, 16:45
Owszem można, jednak ty raczej go nie zdobędziesz. Nie powiem w jakim bo byłby to wtedy QS. Temat do zamknięcia
PS. Przeczytaj regulamin!!
@up
Wniosłem do tematu to, iż uświadomiłem założyciela tego tematu o tym, że wprowadza QS. Oki może zdobędzie 100 lvl i dlatego napisałem "raczej".
Temat uważam za zamknięty

Kajzer
26-04-2005, 17:15
mowienie o anihi to nie jest QS bo jest to najbardziej znany quest w tibii takze najtrudniejszy to jeden z niewielu questow o ktorym mozna mowic i modki nie kasuja tematach o nim takze tibia cam i screenow

Dr. Omader
26-04-2005, 17:34
Jedyny sposob na zdobycie samemu Stonecutter Axe jest wykonanie pewnego questa...
Musisz przejsc przez pokoj Annihilatora, w ktorym czai sie 6 demonow ;)
Pozatym musisz miec 100 poziom i jeszcze 3 inne osoby z takim poziomem zeby wjesc do tego pokoju :P

Jak wejdziesz do dzialu filmy to pewnie znajdziesz jakis filmik z przejscia go, filmiki z annihilatora zostawiamy bo sa bardzo ciekawe, a sam filmik i tak za bardzo nie pomoze w przejsciu questa ;)