Pokaż pełną wersje : 47 Royal, 51 Elite, 36 Druid
Witam, Pokazuje wam to aby upokozyc osobe o nicku Effciaa i Prosperion..osoby te zatakowaly mojego braciszka :( Dunbledore za skulla :(.
Tego sie nie robic i za to mozna W******* dostac..no i owe osoby dostaly :/. Szkoda troche ale cuż niezła jazda była :)
Pierw padł Prosperion ( filma nie mam bo to nagła akcja była, akurat go bili )
You see a dead human (Vol:10).You recognize Prosperion. He was killed by Nightmares Craven. Loot?<--- Boots of Haste ( kiss for him )
Nastepnego dnia, po negocjacjach z Effcia postanowilismy z moimi 2 po***anymmi bracmi ze ja za***iemy :) no i tak sie stalo oczywiscie :D. Zlapalismy ja na Quescie Paradox szkoda ze nie skonczyla... :( Lookacjie Film :) ( Film sie urwal albowiem mialem blad tibii!! sorra!! )You see a dead human (Vol:10).You recognize Effciaa. He was killed by Dounbledore. ) <-- Wiadomo no nie ;p
http://rapidshare.de/files/1445761/Effciaa.rec.html
A tutaj screen godzine po jej dead jajajaja :)
http://i2.photobucket.com/albums/y42/Korezik/Adavances/46na47.jpg
HAIL KINARI!!
Dziki Yo
26-04-2005, 19:49
Powiem, tak trzymac!! To sie nazywa brasterska milosc!!:D ja bym mojego brata w zyciu nie obronil ;P predzej bym go rozk... ;D ladna akcja, w ladnym wykonaniu nawet ;] GratZ 8o
Nom gratuluje :)....braterska miłość... xD
A mi film się kończy jak ta cała Effcia wchodzi do domku :(
@Edit: O spoko, już działa :P
Omfg zwiecha po pierwszym bolcie :p Zdazyla sie chociarz raz uhnac ?
Za***isty filmik -.- Zwłaszcza że ginie w nim moja żona... X(
Nie chce mi sie z wami gadać...
Teraz wiem kto w tej grze są moimi przyjaciólmi a którzy tylko pozorują przyjaźń.
Jeszcze raz wielki dzieki K***A
lol mam 1 pytanie takie off topic po co wam laski w grze ?? zeby popisaly wam kiss!! KOCHAM CIE(no wiecie ja niewiem jak to tak przez neta)
Chce sie tylko zapytac czy jestes z siebie dumny ze bijesz dziewczyny?
Mozliwe w rlu tez je bijesz, wiem ze to tylko gra ale Dziewczyn sie nie bije a Effciaa jest w nia bez watpienia
To tyle...
~KiooR~
Mozliwe w rlu tez je bijesz, wiem ze to tylko gra ale Dziewczyn sie nie bije a Effciaa jest w nia bez watpienia
To tyle...
~KiooR~
nie odrozniasz gry od rl ? czy to ją boli jak on ją leje ? CO ONA MA WTYCZKE POŁĄCZONĄ Z KOMPUTEREM W GŁOWIE ?!
Nie musialem patrzec pod twojego Avatara zeby zuwazycze amsz 13 lat ... :baby:
Cravenku moj troche sie zawiodlam twoim lvlem :) Obstawialabym jakis 70+ na dana chwile a tu tak kiepsko =/
dzięki kioor za wsparcie :) gz lvl B)
-res- weź się nie udzielaj bo ****a mać nie wiesz nawet o co chodzi X(
Kobiety są potrzebne w tej grze nawet bardzo ;)
Nie musialem patrzec pod twojego Avatara zeby zuwazycze amsz 13 lat ... :baby:
1. Wiek nie ma nic do rzeczy.
2. Res ma przynajmniej częsciowo racje i zgadzam się z nim. Osoby obydwu płci należy traktować w tej kwestii tak samo. Weźniemy przykład z Rl (oczywiscie Tibii do Rla nie należy mieszać ale tak bedzie łatwiej to mi przedstawić). Pani X robi coś twojemu bratu, a ty stoisz bezczynnie bo jest kobietą? Wątpie żebyś stał spokojnie. Tak samo w Tibii, zabiła mu brata więc co z tego że jest kobietą? Jest również wrogiem, a wrogów należy likwidować.
Biszkopt
26-04-2005, 22:20
Eeee... zapowiadało się ciekawie ale filmik mi się wiesza jak Effcia wchodzi w pułapkę ;(
Dr.ażniący
26-04-2005, 22:23
@F0CUS
A ja pod twojego żeby wiedzieć że masz w porywach 3 IQ
Ja powiem to tak..jesli ktos cos ma do mnie niech psize w Tibii..przestalo mnie interesowac rzeczy typu Slub itp..TIbia do gra do zabijania Podziwiam Del'Toro..HAIL KINARI!!
P.S Kioor jesli chcesz cos czekam w dp
KILL THE FUCKING ENEMY KILL THE FUCKING ENEMY BURN BURN BURN!!!
Ripper ona nie zabiła jego brata ona pomogła prosperionowi jak Dumb~ go bił i za to oberwała -.-
Mmmm...
Skad wiesz ze Effcia zabila mu brata..
Najwyrazniej nie wiesz, to ci powiem ona nikogo nie zabila :|
Brak Slów...
anubis~~
26-04-2005, 22:29
gratz ripper.... najwyrazniej ty bys uderzyl dziewczynę, ktora w rl bila by twojego brata.... wykazalbys sie niezmierną inteligencja oraz nieokiełznanym poczuciem godnosci :cup: .... gdyby jakas dziwczyna bila mojego brata to bym tylko cos powiedzial..(poniewaz jak to babcia mawia "dziewczyny nie mozna uderzyc nawet kwiatkiem")... X(
teraz monolog do cravena :evul: - NEW OWNER SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
nie mogles z nia chociaz pogadac zeby zaplacila albo cos....(zreszta i tak by nie miala za co....)
NEW OWNER SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX X(
Coż za poczucie Hummoru :D
:**
anubis~~
26-04-2005, 22:36
Misial =***
to nie poczucie humoru... to cos co jest we mnie :confused: eeee....
effciaa 3m sie jakos to bedzie
Thorvind
26-04-2005, 23:09
Hmm, po pierwsze to Prosp mnie z Effciaa zaczeli bic wiec padli...
Jeszcze raz wielki dzieki K***A
Nie ma za co, naprawde nie ma za co ;)
HAIL KINARI!
NO i oczywiscie HAIL akademia Kinari, Vazz Assassination Squad =>
Witam, Pokazuje wam to aby upokozyc osobe o nicku Effciaa i Prosperion..osoby te zatakowaly mojego braciszka :( Dunbledore za skulla :(.
Tego sie nie robic i za to mozna W******* dostac..no i owe osoby dostaly :/. Szkoda troche ale cuż niezła jazda była :)
Pierw padł Prosperion ( filma nie mam bo to nagła akcja była, akurat go bili )
You see a dead human (Vol:10).You recognize Prosperion. He was killed by Nightmares Craven. Loot?<--- Boots of Haste ( kiss for him )
Nastepnego dnia, po negocjacjach z Effcia postanowilismy z moimi 2 po***anymmi bracmi ze ja za***iemy :) no i tak sie stalo oczywiscie :D. Zlapalismy ja na Quescie Paradox szkoda ze nie skonczyla... :( Lookacjie Film :) ( Film sie urwal albowiem mialem blad tibii!! sorra!! )You see a dead human (Vol:10).You recognize Effciaa. He was killed by Dounbledore. ) <-- Wiadomo no nie ;p
http://rapidshare.de/files/1445761/Effciaa.rec.html
A tutaj screen godzine po jej dead jajajaja :)
http://i2.photobucket.com/albums/y42/Korezik/Adavances/46na47.jpg
HAIL KINARI!!
Człowieku przestań z tym Hail Kinari bo aż mi się źle robi jak widzę coś takiego...
Żadnego z tych szwedków nawet nie znasz, a im tu hailujesz i robisz z siebie nie wiadomo jakiego kozaczka. W tyle osób na chara niższego o 16 lvli od Ciebie... Rozważam własnie czy Cię nie zabić i nie umieścić tutaj filmiku tak samo jak Ty zrobileś. Jeśli ktoś chce zobaczyć filmik z deadem Cravena to piszcie posty.
Thorvind
27-04-2005, 00:13
@up:
Hmm, Mordii lubie Cie i nic do Ciebie nie mam, ale Craven to moj brat wiec wiesz co sie wtedy stanie jak go ubijesz... Nie zebym CI grozil ale wolalbym nie, bo jak mowilem lubie Cie.
Btw. skad wiesz czy on nikogo z Kinari nie zna?
atrureks
27-04-2005, 00:15
oglądam zara edit xD
Wild Staler
27-04-2005, 06:17
@Up
Zara? widać że twoje "zara" to 6h lub więcej...
Film spoko tylko w tym najważniejszym momencie się urywa i dupa.. :|
A wiec..oglaszam że ci co fajnie pisali o mnie niech se w dp zostana :)
Mili panstwo przedstawiam wam o to wielkiego Wozaka Kioora :)
Rozmowa...
07:46 Nightmares Craven: boisz sie pasc?
07:46 Nightmares Craven: taki madry na Forum byles..
07:46 Nightmares Craven: chodz malenka ;)
07:46 Nightmares Craven: potanczymy
07:46 Nightmares Craven: chodz szmato
07:48 Nightmares Craven: wychodzisz?
07:48 Nightmares Craven: boisz sie?
07:48 Kioor: a jak mysisz
07:48 Kioor: myslisz
Anubis...mimo ze cie lubie bardzo, bylem nawet z toba w gildii to wez sie uspokoj...Nikt z was nie zna sytuacji a pierodlicie Glupoty... to Ze Effciaa lizala dupe polowie ab no to cuż...
anubis~~
27-04-2005, 07:54
ehhh... cravenku..... mysle ze bedzie wojna... tzn tak przypuszczam :/
chetnie tez wezme udzial po stronie dobrej.... (i tej przez ktora zdechlem- TY mordii :p )
Tylko tyle powiem... :
Jescze taki ten tutaj...
08:21 You see a dead human (Vol:10).You recognize Kioor. He was killed by Nightmares Craven.
gratz ripper.... najwyrazniej ty bys uderzyl dziewczynę, ktora w rl bila by twojego brata.... wykazalbys sie niezmierną inteligencja oraz nieokiełznanym poczuciem godnosci :cup: .... gdyby jakas dziwczyna bila mojego brata to bym tylko cos powiedzial..(poniewaz jak to babcia mawia "dziewczyny nie mozna uderzyc nawet kwiatkiem")... X(
teraz monolog do cravena :evul: - NEW OWNER SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
nie mogles z nia chociaz pogadac zeby zaplacila albo cos....(zreszta i tak by nie miala za co....)
NEW OWNER SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX X(
Czy ja coś takiego powiedziałem? xD A tak btw to propobuje skonczyć tą kłótnie bo to się robi bezsensu i nie na temat xD Ktoś chce się pokłócić to na PW plxor xD
No i faktycznie pomyliłem się, nie zabiła mu tego brata no ale "przyjaciele naszych wrogów są naszymi wrogami" wniosek - należał jej się dead...
Danthorr
27-04-2005, 08:40
czy według was "zrobienie czegos" w rl oznacza uderzenie dziewczyny ?
jeśli tak to tylko swiadczy o tym, że macie po 11 lat... a moze jestescie z gimnazjum ? liceum ? najwyrazniej w waszej edukacji pominieto nauczanie poczatkowe...
Thorvind
27-04-2005, 08:45
Dunbledore sprzedany dzis rano ;)
Gram Mephistotheles ale to nie znaczy ze sie skonczyl koniec koniecznego fragowania ;)
Polecam Filmik tory zamiescilem o 9;10
Zemsta!
Comment please
Znowu kilku 'ambitnych' zaczęło przekladac Tibie na rl.
To dwie rozne sprawy.
Z tego co wy mówicie wynikało by ze dziewczyny (w Tibi) sa nietykalne.
A to blad.
Troche dystansu -.-
To tyle...
~KiooR~
Może masz racje co do tego... ale se pomyśl jak byś grał na Antice i bubble by cię zaatakowała ?? byś stał i nic nie robił ?? a w real jaka dziewczyna atakuje ??
PS: CIEKAWE KTO TO ZABIŁ YUSTE ( A CO TO OBOJNIAK CZY CHŁOPAK ??) TEŻ ZABIŁEŚ DZIEWCZYNE WIEC SIĘ NIE ODZYWAJ... temat ZEMSTA !
noo kioor nie obejrzalam jeszcze teog filmika ale hce zpbaczyc jak padam bo mis ie nalezzalo tera to rozumiem :( zachowalam sie jak dzieciak :baby: ale to co sie stalo sie nie odstanie a jesli ktos nie wie o co chdozi nieh obejrzy filmik a sie dowie :glupek: <--- to jestem ja :) musze sie do tego przyzwyczaic a tera osobiscie na forum zaloczam przeprosiny
EfFcIaA PrZePrAsZaM GłUpIa ByłAm
PeeSik : o boże jestem żałosna tak nisko upaść ehhhh :/
Jescze taki ten tutaj...
08:21 You see a dead human (Vol:10).You recognize Kioor. He was killed by Nightmares Craven.
Craven faktycznie masz sie czym chwalic >.<
Kioor (sorc): Apr 27 2005, 08:21:03 CET Killed at Level 19 by Nightmares Craven
Name: Nightmares Craven
Profession: Royal Paladin
Level: 45
45-19=26
26 lvli różnicy!!! OMG! STARY WYMIATASZ!!! -.-
Jesteś maksymalnie żałosny, zabijasz gościa o tyle lvli niższego i jeszcze sie tym chwalisz. Dla mnie to jest szczyt megalomanii i narcyzmu, a jednocześnie Twojej niedojrzałości.
tak btw. ciekawi mnie czy znów potrzebowałeś do tego takiej ekipy (47 RP, 51 EK, 36 Druid) i czy znów przygotowywałeś tak misternego trapa jak w przypadku Effcii (była 31 RP - na moje oko sam ja powinieneś zsolować bez problemu, a nie zbierać do tego ekipe, każdy z was mógł ja sam bez problemu zabić a zrobiliście z tego wielkie przedstawienie, które w moich oczach świadczy tylko o waszym noobostwie >.<)
Craven, korzystaj i kozacz ile tylko mozesz, bo sprawy mogą naprawde przyjać inny obrót i minka Ci zrzednie ^.-
"KILL THE FUCKING ENEMY KILL THE FUCKING ENEMY BURN BURN BURN!!!" - lubisz sie tak powtarzac? z reszta nvm, w krótce "enemy" bedzie "burned" and "killed" ;)
Nie bede tego Komentowac... ale sie odwdziecze... Macie racje.. jezeli chodzi o tibie... to nie wolno mieszac rl z tibiia... tylko nie rozumie dlaczego tony chcial w*******ic prospowi w rl.. (mmm powod : tibia) mmm moze ktos mi wytlumaczy..? a moze to byly tylko zarty ... Fajny filmik ^^ mmm szkoda ze sie nie skonczyl... -.^ no.. Faktycznie.. tesH sie dziwie ze nie strzelil solowki... ale zaden z nich miei nie zabil sam.. chociaz stalam tyle razy obok jednego z nich... jestescie 0... sami nic nie umiecie zrobic.. wiem ze teraz bede miec hunta.. ale wali mnie to... powiedzialam sama prawde ... samo "0"... chciala bym zeby sie nikt to jusH nie wplatywal... =o( afff...
AaAa no tak... zapomnialalm wspomniec... mmm co miales na mysli mowiac ze lize dupe polowie ab'..? jak masz jakis problem to do mnie napisz na Gy Gy a nie podniecaj sie na forum ... ! >>> Nr mojego Gg 1659600 ... Dzieki syskim za wsparcie... :o
hehe ostro cus mi sie zdaje ze bedzie ostro ;) ale ja sie jush nie wtroncam xD hantujcie se mnie nie bede wnikac :p hociaz . .. . szkoda ;] dobra bes fniQ
pzdr 4 korezik :) effciaa i cała reszta która tu sie kłoci :P
Thorvind
27-04-2005, 11:30
Hmm, Effciaa, odkad zaczelas mnie bic to jakos sie nei spotkalismy^^
Sami zaczeliscie, fajne byly takie 2 zolte skulle i teraz sie nie dziwcie ze padliscie...
o lól, ale tu komus w czubie jeee jejejej jejejeeee bierzcie przyklad z ludzi normalnych, nad takimi przechodzice w milczeniu :=]
--------------------
o 2 lóle, bodajze 30 minuta, albo 31-32, ewidentny light hack, nóp lól
mmm jak to sie nie spotkalismy? stales kolomnie dunbledorem czy jakims tam ***stwem.. nawet mnei ne zaatakowales... -.^ szkoda mi slow.. ale mam taka ochote cie zwyklinac... ze afff =/// i nie klam... bo ci to na dobre nie wyjdzie... jak by nie twoi koledzy ... to bys byl totalna lejba...
Ciekawe Jak zareagujesz na prawde napisana powyzej... moze rOok..? mmm a moze cos innego... lub cos bardziej atrakcyjnego... mmm... ja nic nie mowie... ale to zaczyna mnei coraz bardziej nudzic... jak wam sie tesH znudzi to dajcie znac <ziewa> :o
Prosilbym o zamkniecie tematu a Wszstko pisac tu!!!
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=334917#post334917
TO jest ****A MOJA ODPOWIEDZ NA SMIERC YUSTY!!
Thorvind
27-04-2005, 14:04
nice ;)
\,,/ _ (>.<) _ \,,/
ONKELZ!
CrustyDamonn
27-04-2005, 16:00
Cool (http://www.thefilebin.com/userfiles/Pskonejott/Silver-Mace*****)
0.0
cooool
Thorvind.. kiedys byleś ciekawszym czlowiekiem.. milo sie z toba gadalo i wogule.... teraz najczesciej kupujesz chary, najczesciej takie chary selujesz i kupujesz nowe albo ida na waste Bo zabijasz ludzi z bylejakiego powodu bo masz "plecy" Najdluzej grales chyba tylko Kato ale jak kupiles knighta lvl i "plecy" udezyly ci do glowy :( :( a szkoda.... ;(
ja sie nie wtroncam syscy mnie scigajo ale to szczegoł :D:D
nie no Yusta i jej głupota rlz xD <szczerosc> :glupek: bes fniq pozdróFfky :)
To co tu zobaczylem to po prostu jedna wielka chamówa...
1. Mogles go sam ubic, a nie korzystac z pomocy kumpli
2. Za duzo klniesz
3. Slabe skile troche jak na ten lvl (ale to szczegolik)
I co z tego?
Myslisz ze jestes dobry?
Ze jestes Panem Titani?
Dla mnie jestes smieciem, popatrz teraz co napisales i sobie odpowiedz czy takiego czlowieka nie uznalbys za jakiegos glupka.
Jareecki
29-04-2005, 12:49
I co z tego?
Myslisz ze jestes dobry?
Ze jestes Panem Titani?
Dla mnie jestes "smieciem", popatrz teraz co napisales i sobie odpowiedz czy takiego czlowieka nie uznalbys za jakiegos glupka.
Gratz dla Ciebie mały... nie znasz kolesia a bluzgasz mu bez powodu... Zaraz się popłacze ;( Effcia padła, mamo ratuj ;( zabili mnie w Tibi ;(
Gratz dla Ciebie mały... nie znasz kolesia a bluzgasz mu bez powodu... Zaraz się popłacze ;( Effcia padła, mamo ratuj ;( zabili mnie w Tibi ;(
Wiec popatrz na niego, chwali sie bo jest w jakiejs gildi z rune makerami dla Vazza i mysli ze zna wszystkich unitow/kinari. A na dodatek chce porobic wojen dlatego ze padl jakis Yusta ktory wcale nie jest zly, i jeszcze ciagle powtarza Hail Kinari czy costam burn burn burn. LoL. Zalosne :(
Wiec popatrz na niego, chwali sie bo jest w jakiejs gildi z rune makerami dla Vazza i mysli ze zna wszystkich unitow/kinari. A na dodatek chce porobic wojen dlatego ze padl jakis Yusta ktory wcale nie jest zly, i jeszcze ciagle powtarza Hail Kinari czy costam burn burn burn. LoL. Zalosne :(
przperaszam bardzo wypraszam se bo nie jakis Yusta tylko jakAs Yusta X( ok? no to by bylo na tyle :)
Sorcerer The Pucek
03-05-2005, 23:52
mimo ze widze 6 str przeczytalen jeda i nei wiem kiedy temat powstal ale skoro odswiezacie to nie wiem konczy sie keidy ewusia wlasi do domku tak jak ktos napisal ale zedytowal i ze ok a ja nie widze konczy sie w drzwiach -.-
Pogromca pk
04-05-2005, 17:25
Craven ochlon bo ci zylka we dupie pęknie, przestan sie drzec "hail kinari".
1. Oni jesli sie toba interesuja to tylko dlatego ze jestes w gildii niewolnikow (inna nazwa: lizodupow) Vazza.
2. Ty dla nich jestes taki "friend" jak dla mnie Johnny Gunsy mister universum (ci co sie interesuja wiedza o co chodzi -.-)
3. Jestes dla nich przydatny jako powod do zabijania malych leveli ^_^
4. Twoja przyszlosc jest dla mnie jasna i oczywista: gildia niewolnikow vazza sie rozpadnie albo cie wywala, szwedom szybko znudzi sie polaczek ktory oprocz lizania dupy i bronienia sie kolegami nic nie potrafi -.-
5. Jesli chcesz o tym porozmawiac i wyleczyc sie z kompleksow - msg do Sprutnego Zbysia
We burn? We rox? We kinari? we suxxx
Kurde kumpli bijecie, Prosperiona mi nie zal:P ale Effciaa jest bardzo fajna w grze i myslalem ze na titani takie zeczy sie inaczej rozwiazuje. (Chociaz dzisiaj chcialem zabic thiefa jednego, kumpla Misiekmena ale coz nie chcial gadac).
przeniesc sie na inny swiat, zostawic was na chwile, a odrazu balaganicie ;>, przydalby sie tam dobry gs pod dp ab :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.