Pokaż pełn± wersje : Czy na fotologu/photobuckecie mog± być keyloggery ??
Mimo-vader
26-04-2005, 20:00
Ogl±dałem kilka fotologów, różnych wysokich lv, których w życiu nie podejrzewalbym o chakowanie. Kilka dni temu, po wej¶ciu na jeden z fotologów mój kolega mial chacka. X( Czy możliwe że na photobuckecie mog± być keyloggery ? :( Proszę o szybk± odpowiedĽ.
nawigator
26-04-2005, 20:26
Ogl±dałem kilka fotologów, różnych wysokich lv, których w życiu nie podejrzewalbym o chakowanie. Kilka dni temu, po wej¶ciu na jeden z fotologów mój kolega mial chacka. X( Czy możliwe że na photobuckecie mog± być keyloggery ? :( Proszę o szybk± odpowiedĽ.
Raczej nie... dlatego wiekszosc osób tam wlasnie wsadza ssy... byc moze ktos wsadzil jakis inny plik ( o ile to mozliwe na photo buckecie) i Twoj kolega wszedl... ale watpie bardzo watpie zeby cos takeigo tam bylo...
Znajac zycie twoj kolega wszedl na strone www.tu.rozdaja.pacc.tylko.podaj.acc.i.passy.prv.pl , a pozniej sie dziwi ze ma hacka. -.-
$corcerer
26-04-2005, 21:01
Nie_możliwe. Fizycznie.
Mimo-vader
26-04-2005, 21:32
Znajac zycie twoj kolega wszedl na strone www.tu.rozdaja.pacc.tylko.podaj.acc.i.passy.prv.pl , a pozniej sie dziwi ze ma hacka. -.-
Nie prawda!! Wypraszam to sobie !! X( X( X( Nie wchodzimy na strony typu www.zchakujecipostac.pl albo www.tibia.quiz.abc.pl
On topic:
Dziękuje wszystkim :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.