PDA

Pokaż pełną wersje : Keylogger- male pytanie

ColdFire
26-04-2005, 20:44
Witam
Wszedlem dzis na strone w ktorej kodzie zrodlowym byl kq :/
I teraz moje pytanie :
Slyszalem ze przegladarka fire fox z ktorej korzystam zabezpiecza przed tego typu wypadkami.Kq mial byc docelowo zapisany jako windows media player ( wiem bo przejrzalem potem kod zrodlowy strony a troche sie na tym znam).
Mam zainstalowany norton antyvirus i aktualna baza danych oraz spysweeper takze z aktualna baza dancyh.
Czy wgral mi sie kq??
Prosze o konkretna i szybka odpowiedz.(nie w stylu : Ja tam nie wiem ale mysle ze nic ci sie nie wgralo)

@down all
Norton niczego nie wykryl
Ad-Aware mam zainstalowanego i tez nic nie wykryl
Pytam bo moze ktos slyszal o tym (wydaje mi sie ze gdzies o tym czytalem ale nie jestem pewien)

Pan Własnego Losu
26-04-2005, 21:05
rozumiem że norton niczego niewykrył
www.mks.com.pl darmowa chyba najlepszy skaner on-line

Gangrel
26-04-2005, 21:05
Sciagnij jeszcze Ad-Aware, zrob scany i sam sobie odpowiedz. Skad my to mamy wiedziec?

$corcerer
26-04-2005, 21:11
Jeśli był to Butifov, wpychający się przez ActiveX, to nie.

W innym wypadku raczej też nie, ale tak na 92%

Rybzor
27-04-2005, 15:20
Znasz sie na jamism tam kodzie źródłowym, a nie potrafisz sprawdzic czy masz keyloggera? ;)

Faja
27-04-2005, 16:10
chcesz sie upewnic czy masz kelogera dobrze rozumiem tak?

zainstaluj Microsoft Antispyware ale tylko ze strony www.microsoft.com ściągnij bazy w menu FILE.
Przeskanuj wszystko i bedzie ok.

Jeżeli chcrsz żeby mieć pewność na 100% zainstaluj Spybot - Search & Destroy tez se sciągnij uaktualnienia.

Przeskanuj mks_vir

ColdFire
27-04-2005, 22:11
Thx all za pomoc ale juz jest wporzo

@Ryba
Nie jestem chodzaca encyklopedia. Nie wiem wszystkiego wiec moge sie chyba poradzic innych ? :p