Pokaż pełn± wersje : Vampires
Ithilbin
26-04-2005, 23:18
Mam pytanie mam 28 lvl i 40 mlvl i jestem master sorc oraz dobry eq chcialem isc sam na vampiry w tombach czy warto solowac je przy pomocy monka + hmm ?
OdpowiedĽ: nie
Vamp zabije monka na 2 ciosy a poza tym w tombach rzadko kiedy jest single vamp.
Gohan Demon
27-04-2005, 10:44
1. blocker + ty z hmm (ewentualnie mozesz fd przywolac ale nie koniecznie)
2. dsy + ty z hmm
@down
nie oplaca sie chodzic na jego lvlu i mlvlu na single spawn --.-- a mozliwosc lootniecia vamp shielda jest bardzo mozliwa,kumpel wylotowal 2 vamp shieldy wciagu 30min.a co do solowania z hmm/gfb to tez sie nie oplaca,z dsami lub blokerem zabije owiele wiecej vampow,wbije wiecej expa,straci mniej runek + mozliwosc loota ;)
@Maripo
lól dobra to juz mnie rozsmieszylo,na necro z sd powiadasz ta ? :D muhaha z sd to sie chodzi na warlocki i demony a na necro z dsem + bijesz hmmami,co do lootu i expa to loot nie zawsze sie trafia a po 2h huntowania to sie nie dziw ze zaden vamp shield sie nie lootnol a tyle expa jakim cudem wbiles ?? wtf?!?! jak chodze na vampy to po 2h mam 30-50k expa wbite.
Jest przynajmniej jeden single spawn. Ja bym radził solować bez summonów, HMM/GFB i exura wpisana (jakby cie sparaliżował) i jedziemy. Btw, po co chcesz to bić? Szansa że VShielda zlootujesz jest bardzo mała.
Bloker + Hmm + Leader/Ds i mozna huntowac.
Dłuższe huntowanie na vampirach jest bezsensu.... zero loota <siedziałem 2h jakie¶ 10k expa straca 3 bp uh + 5 bp hmm loot 3x black pearl>
Lepiej i¶ć na necro z sd i gfb i jakim¶ summonem....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.