Pokaż pełną wersje : Masa UHów
Odrazu mówie ze film nie mój znalazłem go wczoraj :D
http://rapidshare.de/files/1451670/Druidsafk.rec.html
Nie wiem kto afkował tyloma druidami naraz :D
DeeJeyek
27-04-2005, 08:58
Jusz Sciagam i ogladne jak Ogladne dam Edita :)
Edit :
Taki sobie Przyszed do afkerow i powyzynal do bana =/
Patimrok
27-04-2005, 09:02
@up
A kogo obchodzi, że ściągasz -.-
@topic
ale się gość obłowił :], ale to już chyba była fabryka uhów 8o
Kamzoreq
27-04-2005, 09:13
Ja *******e !! ale afk :P
Zamkniety w domku
27-04-2005, 16:07
OMFG niezla fabryka 8o
9 bp uh na 3h 20min, troche z tego kasy by bylo :P
Wild Staler
27-04-2005, 17:04
Eeeeee normalnie mnie zatkało gdy zobaczyłem ile uhów tam było!!
60k w 7h nice.. xD
Jedno slowo: Rotfl!! Normalnie super film.
Be happy :)
27-04-2005, 18:22
ehh, gosciu powinien dostac bana 4ever na kazda postac. Troche by potrwalo zanim znowu rozrecilby produkcje na taka skale.
Filmik fajny :)
..::QRAS::..
27-04-2005, 18:40
sam bym chcial zpekowac tyle drutow :D
Moglibyście dac ten filmik nie na rapidshre. Bo to mi nie działa. Tylko mi nie mówcie ze sciagac nie umiem. Naciskam free i ja nie mam tego czasu. Po prostu dajcie nie na rapidshare ten filmik. Zapowiada sie interesujaco :P
Fabryka Uhów :P:P:P
Thimburd
28-04-2005, 16:47
WOW, ale farciarz! Też chciałbym wyłapać takie afkowisko! Normalnie można się super obłowić. I jakie gratz dla afkowicza... kurcze, nienawidzę takich oszustów... ale gość nieźle musi zarabiać ;d
@up Hehe, na tej parti nie zarobil :P
@Topic LOL, masa uhow, rzeczywiscie, gz :P
Wielki MarIuSzzo
28-04-2005, 17:32
Omg, ale farciaz. Na jego miejscu zabralbym jeszcze jednego pk chara i dobil reszte, a uhy zabral zwykla postacia. Ale koles zrobil jak chcial. Zaraz ide w te miejsce moze sie trafi grupka drutow afk?? :D
Ja powiem jedno NOOB! NOOB! i jeszcze raz NOOB!
Na jego miejscu wzioł bym kumpla lurnoł z 4 roty one by porządek zrobiły :D
Ale i tak dobry loot.
Filmik b.fajny!!
Fajny Filmik :P Szkoda że ban :( Dlaczego gmy spią??
Troche to nieuczciwe wobec innych graczy ,a pozatym podobno jest ich tam wiecej ,bo stoją jeszcze po prawej stornie wejscia.
@Markx
Nie da sie tam zlurowac niczego...Wszytko tak zaprojekowane aby wejśc po parcelach i to na ogniu.Także cieżko się domyślić jak wogule to znalezć i gdzie wsadzić parcele.
@Of Topic@
A mój kolega,wie kto za tym stoi. :o A pozatym ma dowody które sam zrobił i chyba będzie prosił zespół tibia.pl ,aby pomogli mu to zgłosić do gmów. :D
Jeśli za jego pozwoleniem Umieszcze Foty w dziale zdjęcia pt: Cała prawda o Afkerach. :evul: :evul: :]
kacper :P
29-04-2005, 11:59
niezly filmik przydaly by mi sie te uhy!!
Moglibyście dac ten filmik nie na rapidshre. Bo to mi nie działa. Tylko mi nie mówcie ze sciagac nie umiem. Naciskam free i ja nie mam tego czasu. Po prostu dajcie nie na rapidshare ten filmik. Zapowiada sie interesujaco :P
Fabryka Uhów :P:P:P
Czasami czasu niema i odrazu sie klika na filmik.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.