Pokaż pełną wersje : Duchy
evilKRIK
27-04-2005, 10:29
Ponoć w nowym Ghost Landzie(tym obok Carlin, dla facc) jest dzwignia (zeby do niej dojsc ponoć trzeba pokonać stalkery i beholdery) która otwiera ukrytą jaskinie gdzie są duchy. Wie ktoś gdzie to jest, albo gdzie jeszcze są duchy dla facc(oprucz isle of kings)? bo ja nie wiem ;(
gdzie duchy>?
Hmm, wiem, że są gdzieś w okoloicach thais, więcej nie powiem :PP
Są tam duchy, stalkery, dsy, banshee... Chodzi konkretnie o droge do banshee quest... szukaj w jaskini kolo slima....
evilKRIK
27-04-2005, 12:21
Banshee to jest cala masa w tych takich wiecie:D na kierunek ten taki wiecie od thais, kiedys tam zlazlem i wylazlem z red hp, ale przezylem!
Kumagoro
27-04-2005, 13:48
Te duchy są na GL dla FACC, wystarczy przestawić 2 dźwignie by zniknęły walle (GS i beho) i za wallami jest dziura a w niej:
- 5 dresów
- 10 ghuli
- 1 mumia
- ok. 4 ghosty
I ukryte przejście na banshee questa (szukaj dźwigni pod takim świecącym czymś, alr dalej cii, i tak dedniesz)
Nie radze zwiedzac banshee questa, bo masz male szanse na przejdzie solo przez duza ilosc banshee.
A jak chcesz bic ghosty to nie musisz przechodzic przez mwalla anie otwierac zadnej dzwigni, wystarczy, ze poszukasz.
evilKRIK
27-04-2005, 17:46
Ja na banshee nie chce isc bo 2-3hity i "you are ded":D ja chce se zabic tylko duchy no a to ze mumia i dresy padną to nie moja wina:D Nie da sie tam banshee zlurowac? Chce byc bezpieczny:D
Alucard pan ciemnosci
27-04-2005, 22:23
bo ja wiem gdzies tam są:P
to po jaka cholere sie wypowiadasz?!
Ja na banshee nie chce isc bo 2-3hity i "you are ded":D ja chce se zabic tylko duchy no a to ze mumia i dresy padną to nie moja wina:D Nie da sie tam banshee zlurowac? Chce byc bezpieczny:D
Nie, nie da sie zlurowac.
2-3 hity??? optymista... w kazdym badz razie nie na tym levelu...
Hmmm.. Są też Giant Spidery, poison spidery,cave raty, ghosty hmm chyba nie ma ale poszukać nei zaszkodzi;).
Ej sorry dlaczego zakosiles avatar od Shinjix?
I czemu piszesz bez sensu posty?
Niedawno mowiono ze duchy sa tylko dla pacc? Cos sie zmienilo?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.