Pokaż pełną wersje : nieszczęsny greenshore
Knight Simon Dark lord
27-04-2005, 11:06
jak myslicie czy CIPsoft powinien dac sklep z meblami do greenshore bo trzeba tachac meble z thais i ktos moze ukrasc co o tym myslicie
Warmendes
27-04-2005, 11:09
Dobry pomysł tylko że, CIPy cie nie wysłuchają. Są też inne takie miejsca gdzie by można zrobic sklep z meblami np. North Port
To by im trochę zajęło, choć z drugiej strony w Greenshore jest troche wolnego miejsca, można by taki sklep postawić. Znając jednak Cipów to są marzenia ściętej głowy...
Knight Simon Dark lord
27-04-2005, 11:19
i własnie o tym mówie dziś np: taszczyłem krzesło do greenshore podchodzi noobek i mi rozwala X( czy oni nie szanują kogoś kto kupił coś jak chcą rozwalać niech powiedzą kupię im coś i niech rozwalą tylko nie to co ja kupuje do Gh X(
Duży meblowy sklep na wsi? Nieeeee
To nie ma sensu.
Po co odrazu nowy sklep. Wystarczy ze jakiemus NPC dodadza funkce sprzedawania mebli.
I po krzyku. :)
Silver86
28-04-2005, 10:38
Przeprowadź się ze wsi(greenshore) do miasta (Thais) :D
miło by było również(?) żeby we wsi Senja był sklep z runami :P bo meble tam są a po blanki do Carlin musze biegać >.<"
Knight Simon Dark lord
28-04-2005, 14:56
Przeprowadź się ze wsi(greenshore) do miasta (Thais) :D
tylko że ja a właściwie my ( gildia) mamy gh w greenshore a na normalny domek narazie mnie stać bo chce mieć duży a nie jakieś 7 sqm ale zauważcię że na fibuli jest sklep z taki niektórymi rzeczami do domku mogli by taki sklepik dać też do greenshore
kill4you
01-10-2006, 10:43
Racja ze sklepami to przegiecie czasem jak trza targac meble xD
Tomcio Pall
01-10-2006, 10:57
Czemu odświerzasz temat sprzed roku?? Jeśli byś się nie kapną to teraz masz meble w paczkach a nie musisz taszczyć z miasta do miasta...
odswiezanie starego tematu-1 warn
bluzgi na moda co dal warn-2 warn
wiadomosci w tvn jak zjechales matke krzeslem-bezcenne
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.