Pokaż pełną wersje : Afkzy i mc usezy -Danubia
Nie lubie afkeruw i multi client useruw. Na danubi znam jednego gracza ktory ma 3 uhmakeruw i jak jest online to i gra uhmakerami na mc. Nielubie tego bo on sie tym wrecz slawi. Kazdy o tym wie a GM'um nigdy niema.
Chcialbym dac dla uzytkownikuw tego forum name tego pala i jego uhmakeruw:
-Dekanto (to ten pal)
-Druid Akanto (uhmaker)
-Hozuka (uhmaker)
-Uhman gentelan brother (uhmaker)
Moze moderatozy tego forum znajo jakis Gm'muw i cos z tym sprubujo zrobic.
help plx
c ya in tibia
1. Co nas to obchodzi?
2. Moderatorzy nie mogą Ci pomóc.
3. Naucz sie pisać zanim to zrobisz.
OMG jaka pisownia !!
BOZE!!!!!!!!!!!!!!!!!JAK MOZNA TAK PISAC??? PRZECIEZ OD ZEROWKI SIE WPAJA UCZNIOM ZE KONCOWKA "OW" PISZEMY PRZEZ Ó
a poza tym co ci przeszkadza ze ma uhmakerow?
Nikt tu nie ma wtyków do GM'Uw, co nie?
Stefan12532
27-04-2005, 15:12
sluchaj moim zdaniem nie powinno cie interesowac co on robi uzywa mc czy nie... nie twoja sprawa jego problem jak chce bana to kiedys dostanie a teraz mi sie wydaje jak bys chcial sie moze...hmmmm podlizac modkom ze jestes "uczynny" ?
omg tyle ludzi na forum zna takich gosci a tego tematu nie rusza...nie twoja sprawa zlej to !
PS: a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k...
lol :P pisowania plx
Edit:
Domyślny Afkzy i mc usezy -Danubia - afkejrzy i multiklijent uszerzy.
tak sie pisze. NO dobra troche przesadzilem poprostu zajrzyj do REGULAMINU... cos tam o pisowni chyba bylo
Zobaczysz, że postać tego gościa prędzej czy później zostanie zhakowana albo zbanowana. Wiem, że tacy ludzie są "wnerwiający:P" ale w grze są przewidziane kary dla takich osób. A więc nie masz się co martwić i prosić modków o pomoc. Ja prosił bym o zamknięcie tematu bo nie ma sie tu co rozpisywać. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.