PDA

Pokaż pełną wersje : Afkzy i mc usezy -Danubia

Juletur
27-04-2005, 13:51
Nie lubie afkeruw i multi client useruw. Na danubi znam jednego gracza ktory ma 3 uhmakeruw i jak jest online to i gra uhmakerami na mc. Nielubie tego bo on sie tym wrecz slawi. Kazdy o tym wie a GM'um nigdy niema.
Chcialbym dac dla uzytkownikuw tego forum name tego pala i jego uhmakeruw:
-Dekanto (to ten pal)
-Druid Akanto (uhmaker)
-Hozuka (uhmaker)
-Uhman gentelan brother (uhmaker)

Moze moderatozy tego forum znajo jakis Gm'muw i cos z tym sprubujo zrobic.

help plx
c ya in tibia

ripper
27-04-2005, 14:12
1. Co nas to obchodzi?
2. Moderatorzy nie mogą Ci pomóc.
3. Naucz sie pisać zanim to zrobisz.

Badzo
27-04-2005, 14:21
OMG jaka pisownia !!
BOZE!!!!!!!!!!!!!!!!!JAK MOZNA TAK PISAC??? PRZECIEZ OD ZEROWKI SIE WPAJA UCZNIOM ZE KONCOWKA "OW" PISZEMY PRZEZ Ó

a poza tym co ci przeszkadza ze ma uhmakerow?

Rybzor
27-04-2005, 15:10
Nikt tu nie ma wtyków do GM'Uw, co nie?

Stefan12532
27-04-2005, 15:12
sluchaj moim zdaniem nie powinno cie interesowac co on robi uzywa mc czy nie... nie twoja sprawa jego problem jak chce bana to kiedys dostanie a teraz mi sie wydaje jak bys chcial sie moze...hmmmm podlizac modkom ze jestes "uczynny" ?

omg tyle ludzi na forum zna takich gosci a tego tematu nie rusza...nie twoja sprawa zlej to !

PS: a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k...

lol :P pisowania plx

Edit:

Domyślny Afkzy i mc usezy -Danubia - afkejrzy i multiklijent uszerzy.

tak sie pisze. NO dobra troche przesadzilem poprostu zajrzyj do REGULAMINU... cos tam o pisowni chyba bylo

Genehuk
27-04-2005, 15:28
Zobaczysz, że postać tego gościa prędzej czy później zostanie zhakowana albo zbanowana. Wiem, że tacy ludzie są "wnerwiający:P" ale w grze są przewidziane kary dla takich osób. A więc nie masz się co martwić i prosić modków o pomoc. Ja prosił bym o zamknięcie tematu bo nie ma sie tu co rozpisywać. ;)