zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Thais<<<vs>>>Carlin

Xzonix
27-04-2005, 14:12
Chciałbym sie spytać czy warto przejść na Infernie z Thais do Carlin. Chodzi mi o eXp. I gdzie chodzić Sorkiem w Carlin?

Rybzor
27-04-2005, 18:33
No coś ty, według mnie nie warto sie przenosić, w okolicach Thais jest przeciez bardzo duzo expowisk, cyclopy itp, a w carlin nie zabardzo, w podziemiach masz roty i bugi, a w bliskiej okolicy nic ciekawego, tylko na folde amz blisko, ale ostatecznie nie polecam

Plastex
27-04-2005, 22:04
Jest też ghostland, ale często robi się tam trapy.

Moro
27-04-2005, 22:17
Dla sorca masz Darashie ;]
Roty sa wszedzie ;p, i na fibuli i na foldzie, expowiska tez sa wszedzie, tak samo jak i trapy :], za to w thias masz questy dzieki ktorym latwiej zaczac grac.
Pozatym zrezygnuj z inferny ;p

Yoszka
27-04-2005, 22:22
Ghost Land (Gl)
to nie wszystko
oczywiscie Thais jest to pierwsze miasto tak wiec teoretycznie powinno byc duuzo expowisk.

>Jak juz wspomniałem Gl jest spox ale jak juz wczesniej powieziano trodno wejsc a gdzy by trzabyło zwiewac ...
>Folda Senja Vega 3 "lodowe" wyspy znam kumpli któzy do 30 lvl (albo i dłuzej)
wychowali sie na Foldzie [nieradze schodzic na4 poziom(FE)]
>jest tez jedno expowisko "Maze of the lost souls" lub 2 nazwa "Fields of Glory"
Podziemne terany na Północ od Carlin. Dziur trza szukac mozna wejsc tez przez "(small:) Amazons Camp"
oczywiscie im nizej tym gozej zwlaszcza dal L lvl :P

Ja osobiscie gdzy grałem 1 raz byłem w Thais
za 2 razem wybrałem Carlin (chciałę podbijac Tibię od północy :D )
i chyba raczej tak juz zostanie Ale oczywiscie wybór nalezy do ciebie :P
Narka

Shin Arth
28-04-2005, 14:02
Lovlvl sorc + carlin + inferna = dead, dead, dead.

Na infernie polecam Kazz albo Venore, w kopalniach na rotach i dwarfach szybki exp i mało PK i sporo hlvl na soldach i guardach dlatego wystarczy krzyknąć Help PK i ktoś może wpadnie po darmowego loota z PK'era.
Jeśli chodzi o Venore, to jest to rotowisko na wschód od venore na bagnach, dosyć bezpieczne, kiedy ja grałem na Infernie to między 8 a 15~ najczęściej była wolna, jak ktoś przyszedł to stosowałem PA.

Van_Waterflew
29-04-2005, 17:17
Thais lepsze od Carlin!!!
Po 1st w thais so lepsze expowiska dla low i middle lvli taklie jak:
-roty onok greenshore (malo ludzi, duzy resp)(Ancient temple)
-roty obok północnego wyjscia od thais (duzo ludzi, gigantyczny resp)
-po ukonczeniu min 12lvl mozna isc na slimy onok rotuw nr 2
-potem jak ktos chce isc na hunta na cos grubszego mozna isc na południe od thais (cyce i mino guardy)
-blisko od góry cyców
-miasto minosów :) dla 30lvl (dla 20lvl bardzo ciezko bo mino magi stadami lazo)
-Fibula-raj dla palluw sorkuw i druiduw (DSy)
-Becholdery (Ancienyt temple)
-Orci (warriory, spermany i zwykle) (Ancient temple)
-Orci na północ od thais (Zerek, ridery, warriory, spermany, war wolfy)
-Resp z 1 Valkirio i 1 Wild warriore (dobry na polowanie na w-hammera i p-arma)
-Resp na zachód od thias (3 mino magi, 2 war wolfy)
-troll cave na wschud od thais (slimy, scorpiony, trolle, orci warriory i zwykłe)

Kumagoro
30-04-2005, 19:10
Na litość, niektórym zamiast PACC przydałby się słownik...

jak można pisać -uw?? przecież to aż w oczy kłuje

Xzonix
30-04-2005, 19:30
Czemu mam opóścić Inferne?
Nie mam kolegów na innych serwach, a tym bardziej nie znam zasad panująych na serwie. Bym sie chętnie przeniósł, ale granie samemu szybko sie nudzi, a na Infernie mam kuyzna i ziomków.

Wybrałem Thais.

Rybzor
30-04-2005, 20:28
Jak nie amsz kolegów to przenosząc sie na inny świat pisz ćiągle na trade " czesć, mam 13 lat, szukam kolegi:P", a tak na poważnie to zawsze ktos sie znajdzie, jakos kumpel, nie martw sie o to:P

Xzonix
30-04-2005, 20:59
Dziex za taką przyjacielską/koleżeńską odpowiedz. Dodoałeś mi otuchy, a Twoja wypowiedz świadczy o tym że Jesteś równy gość. Więcej ludzi takich jak ty :] Prosze o kontynuowanie tematu. I następne pytanie: Od którego levelu/skili, można iść do OL??

ciemne dropsy
01-05-2005, 11:38
Ol jest byl walkowany milion razy

Zeby biegac po calym Orclandzie to przydal by sie na pewno z 40 lvl (chodzi o bieganie tk zeby nie meic duzej szansy na dead) bo mozna sobie wbiegnac na grupke 3 zefrkow albo zerk + lider. Takze na moj strzal to 40 lvl i ~45 mvl

pici
07-09-2005, 20:43
najlepiej prznieś sie do ab ;) tam masz trole(soul exp) no i zameczek

J0hny
07-09-2005, 20:52
Jak nie amsz kolegów to przenosząc sie na inny świat pisz ćiągle na trade " czesć, mam 13 lat, szukam kolegi:P", a tak na poważnie to zawsze ktos sie znajdzie, jakos kumpel, nie martw sie o to:P

Tak wejdze Gamemaster na serva i ma bana myśl człowieku -.- jak juz chcesz sie przenoscic to do Ab :D masz w okolicy na zamek i do expowisk w carlin tez nie daleko blisko do kopalni a poza tym w ab masz najwieksze ceny (sword po 25gp nie tak jak w carlin za 15 ;) ) wybór do ciebie nalezy

Adelscott
09-09-2005, 22:47
Decyzja ciężka Thais czy Carlin, osobiście Thais mi sie troche znudziło :P ale jest gdzie expić. Mino, roty, Ww, cyce, Ds'y, slimy ech troche tego jest. Pomimo, że w Thais jest nudno wybierz je ;D.

PS: W Carlin jest fajniejsze Dp :D