zaloguj się

Pokaż pełną wersje : EXPIENIE HMM CIEKAWE

Sir gregor
01-03-2004, 19:06
Mam poważne pytanie zwionzane z potworami:
1.Gdzie moge dobrze expić i jednocześnie dobże zarobić :D .
2. co w pojedynke moge zabić i czy pszeżyje i ile uhów bede musil zużyć ?(
PS. mam 18 lvl , skile clab 19 , shielding 20 ,scorc , wyposażenie: platinium amulet, steel helmet, plate legs , knaith armor , crelical mace , leather bots, beholder shield,
:( PLZ HELP :(

Pazdzioch
01-03-2004, 20:42
Level niezly, tylko skille troszeczke moze jeszcze dopracuj, ale nadrabiasz wyposarzeniem mysle, ze na dwarfy moglbys zaczac chodzic

Sajan
01-03-2004, 21:00
Według mnie to możesz dobrze poexpic w kopalniach koło Kazo (dwarfy, rotwormy) bo Soldierom rady nie dasz. Możesz również robić sobie runy (HMM, GFB) i na cyklopy.

Palisanderos
01-03-2004, 21:04
to zalezy jak chcesz chodzic bez runkow to na fibule na roty a jak z runkami to na soldki do kopalni:D

qazxc3
01-03-2004, 21:59
Ja jak grałem sorckiem to od kiedy miałem niewidzialnosc łaziłem na ds-y i ghule do ghostlandu albo hg dużo kasy i expa :)

Sir gregor
01-03-2004, 22:03
Ja na dwarfy z rotami w kopalni hodzilem do 16 lvl asz mnie zabily pszes laga a potem zaczolem hodzic na lospy i dobilem do 18 lvl mam nadzieje że z runami "EXPLOSION" moge hyba na silniejsze potwory brac niż cyce bo 3 cyce z 4 hmm biore na luzie bez uhów i zostajom mi jeszcze zielone hp :] tylko poprostu hcialem hodzic na jakies fajne potwory z duzym expem i z duzym i fajnym lootem np. hanterów nawet kilkanascie biore naraz jak mam gfb + invisibility :)) :P hcialbym hodzic na potwory typu dragon albo ds tylko jestem jeszce kiepski żeby wygrać z nim na solo :( niestety. zalozylem ten temat z nadziejom pomocy wienc może wiencej osup napisze PS. big sory za błendy :]

Luki5
01-03-2004, 22:08
Ja mam sorca lv 23+ i nadal expie na fibuli :P
Wchodze z 3 bp pustych run.
Ubijam roty czasem se wpadne na 1 lub 2 becho (są nieopodal) i robie w tym samym czasie hmm.
kiedy zrobie sobie około 6 hmm ide ubić DS :D
I lot też niezły :D Już mi wypadły około 3 guardian shildy a mało kiedy wypadają :(

Pozdrawiam

Ostry-23+sorc-Thais-nova

Selus
02-03-2004, 08:55
Z hmm muglbys hodzic na berserki i lider(orki) ale nieweim czy cie dogonią jak cie dogonią to daj se spokuj i do 21 lvl dobij i bedziesz se na orki hodzi

Gewof
02-03-2004, 09:11
A moze wkoncu ktos by powiedzial jaki ma mlvl?? Bo chyba to jest najwazniejsze jezelich chodzi o expienie runkami bo glownie od niego zalezy sila strzalu.

Sir gregor
02-03-2004, 10:55
Ja mam 20 Mlvl i cały czas rośnie :]

Sir gregor
04-03-2004, 11:47
sory za nabijanie postów ale nieh trohe wiencej osub odpowie na muj temad bo wzionsaz nikt mi nie pomug rozwionzać mojego problemu

Magus
04-03-2004, 13:06
Oryginalnie dodany przez Sir gregor
sory za nabijanie postów ale nieh trohe wiencej osub odpowie na muj temad bo wzionsaz nikt mi nie pomug rozwionzać mojego problemuJezeli chciales odswierzyc topic to wystarczylo wyedytowac ostaniego posta. Poza tym Juz Ci mili ludzie powiedzieli na co mozesz chodzic, malo Ci? Co ty sie spodziewasz ze na 18 lvl i 20 mlvl bedziesz solowal DLe czy czy Hero?? Od ostatniego update sytuacja dla maga zmienila sie tak bardzo ze do 40 lvl bedziesz tylko roty ogladal, sporadycznie bijac DSy, o ile bedziesz mial HMM'y. Jak nie masz lagow to okolo 30 (lub nawet wiecej) mozesz ubic kilka GSów, ale na nic wiecej nie licz. Zabawa magiem zaczyna sie od 50 lvl, a Ty juz sie spodziewasz nie wiadomo czego. Poki co CAŁY CZAS bijac roty rob runy (HMM, GFB) a z runkami tlucz ghoule, DSy, na niewidce wszelkie mino w okolicach poh czy daramy, ale o solowaniu smoka ZAPOMNIJ - chyba ze chcesz SD marnowac narazajac sie tym samym na smiech osob trzecich.

Aha, jak masz problemy z ortografia (a masz i to nie liche) to przepusc tekst przez worda - duzo czasu Ci to nie zajmie a nam ulatwi czytanie.

seba-Desper de
04-03-2004, 14:16
jak moze isc na lidery z takimi skilami lidery rzucajom :)

Mefi
04-03-2004, 15:45
Oryginalnie dodany przez Pazdzioch
Level niezly, tylko skille troszeczke moze jeszcze dopracuj, ale nadrabiasz wyposarzeniem mysle, ze na dwarfy moglbys zaczac chodzic

on nadrabia wyposazeniem ??!!!!!??
bo zwymiotuje, ja na 20 lvlu mialem crown shield, w helemt, cropn armor, k legsy, skullstaf i zwykle butki...

Cerverius
04-03-2004, 21:54
Mam 3 bp hmm i nikt tego nie chce kupić :(

Za ile i gdzie moge to sprzedać ?

Czy wogule jest popyt na Hmm ?

Mr Logest
04-03-2004, 22:03
ja nie mam sensu expic hmm majac 12 mlvl ale to dobre wsparcie na tzw troubles :]

Cerverius
04-03-2004, 22:21
ale ja mam 6 mlvl i hmm to mój najleprzy offensywny czar :P

Da sie to gdzieś sprzedać ?

Gremlin
05-03-2004, 08:45
Oryginalnie dodany przez Cerverius
ale ja mam 6 mlvl i hmm to mój najleprzy offensywny czar :P

Da sie to gdzieś sprzedać ?

Jak nie umiesz sprzedac HMM to co ty tu wogole robisz?

HMM to najlatwiejsza rzecz do sprzedania, nawet UH tak nie idzie.

Ceny zwykle za BP 800-1200
Jak sprzedajesz wiecej plecakow to cena jest wieksza.

Sir gregor
06-03-2004, 15:26
Już mam 22 magic lvl :D i 19 zwykły lvl :D. Moze macie racje że do 40 lvl tylko na rotah bede walczyl ale cz nic lepszego np na 20 lvl nie rozwale bo jesli naprawde nie to kiha :(

Ozzie
06-03-2004, 21:25
hmm... jezeli masz pacca, mozesz isc na roty i orki na edron, zrobilem tam 22 lvl sorcem w 3 dni(8-22 lvl), jezeli nie masz pacca to idz na waspy i gobliny kolo ab'd~, tam nabijesz dosyc szybko lvl, sproboj tesh kopalnie tzn roty i dwarfy

Raven the Templar
07-03-2004, 19:07
Oryginalnie dodany przez Sajan
Według mnie to możesz dobrze poexpic w kopalniach koło Kazo (dwarfy, rotwormy) bo Soldierom rady nie dasz. Możesz również robić sobie runy (HMM, GFB) i na cyklopy.

prosze o odpowiedz pilne
GDZIE TO JEST KOLO KAZO ???
na polnoc poludnie daleko blisko bo mam dopiero 14lvl
skille(nie smiac sie prosze) marne 35//25 knight
i nie wiem gdzie skillowac a roty brzmią dobrze

plzz odpowiedzcie mi szybko gdzie to jest?
i czy jest tam duzo rotow czy raczej dwarfow wiecej??

Ice and fire
07-03-2004, 19:19
prosze o odpowiedz pilne

1.Kazoo w podziemiach są kopalnie
2.W tych kopalniach jest dużo dwarfów a troszke rotów
3.A żeby pujść do soldierow to są poziom niżej
4.Mam nadzieje że wyjaśniłem wszystko :D

3maj sie
POZDRO ALL

.:Wiecie co życie jest jak srajtaśma jest szare i do dupY:.

Beny
07-03-2004, 20:51
Raven the Templar ja osobiście polecam kopalnie nie pod miastem a obok. jak idisz do kazordoon to zamiast zejść na dół (tam obok bh) idziesz dalej w góre i tam sa kopalnie im niżej będziesz szedł coraz moccniejsze stworki spotkasz w pierwszych 2-3 nie spotkasz nic mocniejszefgo od dwarfa..chyba że w pewnym miejscu otworzą porzejście.to guardy i soldierki ..ale to trzeba mieć klucz :)
A co do podziemi kazo to dwarfów i trotów mało ..chyba że tam gdzie na wstępie (full resp) 5--6 soldierów i 4 zwykłe dwarfy :] ale to nie dla lov lv

Eustachy
07-03-2004, 21:06
idz juz do kopalni dwarfow i rotow,albo z runami na soldki lub cyce

demonio
09-03-2004, 21:08
Ja mam 27lvl sorca i caly czas chodze na roty i dwarfy po exp i robie tez tam runy tobie polecam to samo runy póżniej możesz sprzedać albo wykorzystać je na szybszy exp (np.cyce) :D

Zamor1
14-03-2004, 09:13
Ja poszedl bym na dwarf soldiery! kolo kazo na dwarf bridge :D .

Jaxaas
14-03-2004, 17:17
Ja mam 42 lvl i 48 mlvl i od 30 lvl chodzilem tylko na guardy bardzo dobra opcja bierzesz 10 bp hmmow i masz 4 k expa z jednego a loot ?? jak uzbieraasz wszsytko to kolo 10 k wyjdzie a teraz chodze na necro z blokerem i na dragi solo ( 2 DSy )