Pokaż pełną wersje : Parowiec w Kazordon
shymchuck
28-04-2005, 18:13
Moze mi ktos powiedziec gdzie jest parowiec w kazordon?
Szukam go i szukam i nie moge znalezc. Moze jakaś mapka albo coś :] Z góry dzięki
nie zebym sie czepial ale widziales kiedys parowiec w gorach? chyba ze o czyms w swiecie tibie nie wiem :confused:
a właśnie ze tam jest parowiec :] jak idzie sie na soldy , zaraz przy schodkach i do góry to zamiast do dziury na dole
wejdz do tej na gorze i idz dalej :]
Elte Knight Forester
28-04-2005, 22:35
Tak zebys sie nie zastaniawial ktory ma racje.....tak, jest parowiec. Musisz wejsc do kopalni ktora znajduje sie pod Kazoo....i tam se juz sam znajdziesz:P....Powodzenia
Więc tak...
Przed wejściem do miasta(już tam na ratach), jest odbicie w prawo (Na dwarfy)
Możesz iśc wprawo i zejśc w pierwszą dziurę (Możesz napotkać po drodze sporo Soldków), zejdziesz na dół (3 floor) i idziesz na południe do dziury dalej już droga sama cie poprowadzi. Drugia droga to w odbiciu iść do końca w prawo do dziury i dalej sam dojdziesz (jest to droga czysta).
Parowcem można płynąć chyba tylko na Cormaye za 160gp :/
ps.
Widziałem parowiec w górach...
Jak niewiecie to niepiszcie, a jak wiecie to tłumaczcie dokładnie :)
Dr. Omader
28-04-2005, 23:33
Droga to parowca jest prosta, spotkasz na niej tylko szczury i zwykle dwarfy ;)
http://www.tibia.pl/drom/img/parowiec.jpg
Na tej mapce zaznaczylem czerwonym kolkiem dziure do ktorej masz wejsc. Dalej juz tylko bedziesz szedl krotkimi korytarzami coraz nizej, az dojdziesz do poziomu -8 na ktorym jest statek :)
Mozesz z niego poplynac na Cormaye ;)
nie zebym sie czepial ale widziales kiedys parowiec w gorach? chyba ze o czyms w swiecie tibie nie wiem :confused:
Ojej... grasz ponad 3 lata w tibie i nie wiesz, ze jest cos takiego jak podziemny krasnoludzki parowiec? Jaka szkoda...
A czy ten parowiem jest dopstępny tak samo jak wszystkie statki tylko dla Pacc?
Dr. Omader
29-04-2005, 13:47
A czy ten parowiem jest dopstępny tak samo jak wszystkie statki tylko dla Pacc?
Tak jest tylko dla pacc. Ale w Tibii sa statki ktorymi moga podrozowac facc. Jeden jest to statek na lodowe wyspy(Senja, Vega, Folda), a drugi taki statek prowadzi na wyspe krolow(o ile dobrze pamietam :P).
Pozatym pomysl chwile: jakby facc mogl plynac na Cormaye to moglby tez wejsc na Edron poprzez podziemny tunel :P
W sumie to nie wiedziałem gdzie leży carmaya :P a o tym na folde i inne wyspy to wiedziałem, dla tego pytałem. Dzięki za odpowiedź
Czy jak jest ta mapka to w tej dziurze (w drodze do poziomu -8) są dwarf soldiery albo guardy??
mam małe pytanie bo Dr. Omader dał mape i jak bendziesz szedł tak wciągle na dół to nie spotkasz potworów
fast odp. pls
pozdro
@up
po 1 nie odświezaj tematów
po 2 powiedzial ze spotkasz tylko raty i zwykle dwarfy
Topic do zamkniecia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.