PDA

Pokaż pełną wersje : Co robicie, gdy nie gracie w tibię

MatKus
18-09-2003, 15:51
No właśnie, jak w temacie. Z racji awarii serwerów to chyba dobry moment, by o to zapytać.

Ja np. za chwilę będę robił z kumplem postać do DND (to znaczy on będzie robił, a ja mu mam pomagać).
Po za tym może wreszcie rozpracuję jak odpalić OpenTibiaServer.
A tak ogólnie, to czasem programuję jeszcze w Delphi, czasem coś czytam (choć nie często), i robię 1000 innych rzeczy.

Yogi
18-09-2003, 15:57
ja gram w m:tg, lotr:tcg
czasami programuje cos w Pascalu albo cwicze HTMLa [tak profilaktycznie-zeby nie zapomniec]
czasami czytam ksiazke [obecnie "Dylogia Liriel" pani Elaine Cunningham, i "ludzie bezdomni" ale to do szkoly"]
czasami ide w pilke pograc [akurat zaczyna sie sezon zimowy (nie ma to jak gra w sniegu :D )]
a czasami odrabiam lekcje albo sie ucze
wiec jak widac nie nudzi mi sie

Maxepe
18-09-2003, 16:09
Osobiście wydaje mi sie że lepiej dla mnie i dla mojego kompa, że stało się to w roku szkolnym a nie w wakacje.
Chyba w wakacje to bym najpierw kopał kompa myśląc, że to przez niego, a później umierał bym z nudów. Teraz to sie troche :D ucze, czytam forum i czekam aż sobie bedę mógł pograć.

n3m3s!s
18-09-2003, 18:14
Nie ma tibii......to wszedlem na reddragon.pl i zaczynam w to grac :D. polecam!

Oczywiscie tez sie troche pucze... do maturki (qr****)

Snate
18-09-2003, 18:26
Hmm.. Moze na poczatek sie przywitam wiec... :PP czesc.. A teraz do rzeczy..
W sumie nie mam czasu sie nudzic mam 2 lektory w 2 miech do przeczytania :)) a jak nie czytam to SoF i czekam sobie na tibie..

Depformypleszer
18-09-2003, 18:26
Gram w Aliens versus Predator 2 ;] A ta naprawde to sie ucze zeby w nocy grac...

Phantom
19-09-2003, 22:01
A ja uprawiam intensywnie skateboarding ( i chyba dobrze mi idzie), od czasu do czasi coś przeczytam , gram w counter-strike'a przez neta i wyczekuje na tibie :P

benno the brave
20-09-2003, 10:17
LOL ... ja pracuje zawsze, gdy gram w Tibie :D bo sie nudze :)

Szumek
20-09-2003, 10:24
Ja zaczolem grac w GTA po sieci bo w tak owej jestem (lacznie jest w niej ponad 1000 komputerow).
Czytanie ksiazek to kolejny sposob aby przeczekac naprawe serverow Tibii.
Teraz jest pare ciplych dni to ostatnio na rowerek posmigac z kolegami.

Lucznik Swiatla
20-09-2003, 10:30
A ja robie scenariusz do AD&D(spoko matkus ze grasz) i gam w Unreala i w pileczke nozna i w menadzera itp.

Gorcik
20-09-2003, 11:17
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Nie ma tibii......to wszedlem na reddragon.pl i zaczynam w to grac :D. polecam!

Oczywiscie tez sie troche pucze... do maturki (qr****)

Już myślałem że mnie w bambuko robisz wpisuje reddragon.pl a tu mi wyskakuje zwiazek artystów polskich dopiero jak wpisałem www.reddragon.pl to mi sie o grze załączyło :D

Mchl
20-09-2003, 12:07
A ja zazwyczaj udaje, ze pracuje. Siedze przy kompie i tworze jakas relacyjna baze danych. (Sie fajnie nazywa, ale nudne jak cholibka) A z poczatkiem pazdiernika wyjezdzam do Wawy i juz sie tak nie bede udzielal na forum ani na Tibii. Internet tylko u kumpli w akademiku, na stancji raczej sie nie zanosi:( Moze to i lepiej... :)

amathor
20-09-2003, 14:07
JA SIE MOGLE ZEBY TIBIA WRÓCILA
DZIEKI WAM FEST ZA TO ZE ISTNIEJE TO FORUM :)

Misq670
21-09-2003, 11:38
Ja jak nie moge grac w Tibie (awaria, siotry siedzace na necie 8) )to ide grac w noge (chyba ze jest zima) albo do kafe na osiedlu, gdzie sa zawsze moi kumple i moge pogadac o tym co ostatno zrobilismy w Tibii, jaki mamy uzbrojenie, moze handlujemy. ostatnio po awarii to chodze z moim kumplem do miasta albo w osattecznosci jade sobie nabic na rowerze 20 kilosow. czesto tez biegam dla formy, ale i tak bez tibii nie moge zyc, zrobilem jush dwie wysokolevelowe postacie i robie nowa ale tamte oddalem ale ta zrobie jak najwiekdzy lvl.

TYLKO TIBIA MOZE NAS URATOWAC OD ZAGLADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Sebest
21-09-2003, 21:49
Phantom jestesmy jedna kref:DJa tez uprawiam skatebording i gram teras w Conter-Strike:D
Jesli to przeczytales prosze oddpisz:))

Van nister roy
22-09-2003, 07:42
Ja gram w battleon lub w hb słucham muzyki wychodze na dwór pograć w nogę

Dan the Automator
22-09-2003, 16:36
Zamykam temat, bo Tibia juz działa ^^