Pokaż pełną wersje : Orci atakują rookgard
Alanus Lutinum
29-01-2006, 11:26
no to spaprałeś swój doskonały fake`i, tą ostatnia częścią.
Orcki sa jush nudne a orcki atakuja rookgard jeszcze bardzoej szkoda muwiic fabula fajna ale reszta poprostu nudaaa
On zaczal robic fejki o orkach -.-
Wiec on wtedy zrobil cos oreginalnego, bo wszyscy inni robili o questach, fake skille itp...
Tak wogole mozna powiedziec ze Crowal to jeden z tych ktorym mozemy dziekowac ere Fake story, bo powiedzcie, ile na tym forum teraz widac ''Fake gdzie pokonalem orshabala, za jednym hitem, mam 800 level i 300/300 skille!!!!!!''?
Pozdro,
Baradax
Poprostu Pitbul
05-02-2006, 20:50
szkoda ze nie zrobiles ostatniej czesci:( a jak bys chcial zrobic to proponuje nazwe "Wygrana Pypka" bo w tej czesci by Lord Pypek pokonal wszystkie orci za pomoca UE :p i by zabil wszystkie orki na RookGard(czy jak to sie pisze) i by przetrwal ale by wtedy minelo z 2 lata i Lord Pypek by mial najlepsze rzeczy i by pokonal nawet orshaabala:p
szkoda ze nie zrobiles ostatniej czesci:( a jak bys chcial zrobic to proponuje nazwe "Wygrana Pypka" bo w tej czesci by Lord Pypek pokonal wszystkie orci za pomoca UE :p i by zabil wszystkie orki na RookGard(czy jak to sie pisze) i by przetrwal ale by wtedy minelo z 2 lata i Lord Pypek by mial najlepsze rzeczy i by pokonal nawet orshaabala:p
1. -.- Noobki zpraszamy na forum.tibia.org.pl
2. Powstanie jeszcze ok. 5 części. Tylko myśle viągle nad fabułą, by całkiem jej nie paprać...
bardzo fajne FAKE gz dorub wiece czesci bardzo ladnie
moja ocena 10/10:D :D :D ;) ;)
Super jeszcze troche i ocena bedzie 10/10 ,a jak jeszcze kilka odcinkow bedzie to sie wstrzymam z ocenianiem.
Powiem jedno:
TEN FAKE W Y M I A T A !!!!!!!
Rób więcej, więcej, więcej i jeszcze więcej niż więcej!!!!
Mam nadzieje, że będziesz ciągle kontynuował tego Fake'a.
Poprostu Pitbul
07-02-2006, 12:52
aha to czekam na te jeszcze 5 czesci:) i dla mnie fabula obojetna byle by bylo o czyms:p
Fan Pypka
07-02-2006, 21:57
No stary , az sobie zmienilem nick na Fan pypka bo mialem inny < nvm>
Za fake gzgzgzgz , dla mnie sie nie robi nudny < teraz jestem na 14 części :baby: > doczytam i jeszcze zacytuje B) no to ide czytać , narka :p
Ocena:
Fabuła : 9/10
w ogóle cały fake < jak do 14 częsci > 9,5/10
__________________________________________________ _____________
Lol:]
Baaaaaaaardzo ładna zrobiona seria fabuła też niczego sobie.
Podziwiam Cie za to że chce ci się robić trzy fake story na raz.8o
Fan Pypka
08-02-2006, 12:31
Ej , Crowal , i na tym ma być koniec fake'i?! Czy jescze będziesz robił ? Msg fast :]
po 1 : WcIąGa
po 2 : Nawet dobra fabuła
po 3 : :D
po 4 : Jak zrobisz nowy fake'i daj znać "plax" :blazen:
po 5 : < No comment >
__________________________________________________ ______________
:baby:
Przepraszam ale kidy moge się doczekiwać następnej partii??:Ork: :Ork: :Ork: vs:miecz: :miecz: :miecz:
Mr.Dodzios
08-02-2006, 17:52
Niop postarales sie.Podoba mi sie:]B) Szczegolnie jak ten Orc sprzedawal humana :D
Niop postarales sie.Podoba mi sie:]B) Szczegolnie jak ten Orc sprzedawal humana :D
Ty weź nie cytuj pierwszej częsci ;) ...
Ale co do fake'a, to chciałbym przypomnieć że robie aż 3 na raz. Teraz robie TMoDa, a potem się wezmę za Orców. No i ja nie mam tyle czasu żeby codziennie siedzieć przed kompem i bawić się w sklejki ;P
Dark Alphadron
09-02-2006, 13:12
Oj Crowal, że też ci się chce... ale rób, rób, rób! To jest świetne! I uwaga dla userów: Proszę poczytajcie cały temat (eee... albo tylko tą stronę) i nie spamujcie. Crowal i bez waszych komentów i odpowiadania na nie ma masę roboty.
@4 down
Omg... poczytaj post nad moim i nie spamuj, ok?
Źle w starych cześciach było że atak energy a schodzi jak z ognia(np.cz 7)ale już tak nie jest i możesz to poprawić.
Oto moje ocenianie:
Fabuła: -10/10<coś niecoś źle>\
Wykonanie: 9/10<-----||----->
Todix Dain
10-02-2006, 08:26
Twoje fake'i są najlepsze fabuła 99999999999/10
wykonanie 9999999999999999/10
czekam z zapartym tchem na następne części
Twoje fake'i są najlepsze fabuła 99999999999/10
wykonanie 9999999999999999/10
czekam z zapartym tchem na następne części
Przepraszam ale czy to jet możliwe że coś jest 9999999999999999/10 skoro jest tylko na 10??:baby: :baby: Chyba chciałeś dać 9.999999999999999/10 to wtedy by się to zgadzało.:baby: :baby:
Master of Adek
11-02-2006, 13:05
Kiedy bedzie zakonczenie, bo chyba go nie ma jeszcze. Ocena 9.99/10. xD.:evul:
Todix Dain
01-03-2006, 13:39
Przepraszam ale czy to jet możliwe że coś jest 9999999999999999/10 skoro jest tylko na 10??:baby: :baby: Chyba chciałeś dać 9.999999999999999/10 to wtedy by się to zgadzało.:baby: :baby:
Moze bys sie przymknal co?
Super!!! Wymiatasz ,fejk jest wyj....ty!!!!!! Czekam na następne częsci oby jak najszybciej!!! Ocena 1000/10
http://img254.echo.cx/img254/498/r50na.png
to jest najlepsze xD 2 dead human
Eochyman
04-03-2006, 10:56
Osobiście bardzo mi się ten fake spodobał spoko pomysł sam bym tego tak nie zrobił moja ocena 10/10 gratz!! :cup:
Najleprzy fake jaki widziałem z niecierpliwością czekam na następne części
10/10:cup:
TY ZIOMEK TO JEST ZA***ISTE ALE MIALES POMYSL Z TYMI NOBAMI I GOBLINAMI UBAWILEM SIE :dance:
TY ZIOMEK TO JEST ZA***ISTE ALE MIALES POMYSL Z TYMI NOBAMI I GOBLINAMI UBAWILEM SIE :dance:
:|
Ludzie, ciągle się odnosicie do pierwszej części. Ona nie jest jedyną...
Danuneko
05-03-2006, 19:43
Ciesz ze w ogóle komentuja ( u mnie np. jest beznadziejnie jesli chodzi o komenty)...A zresztą komentują pozytywnie i mozze wlasnie paczątek im odpowiada....
http://img254.echo.cx/img254/498/r50na.png
to jest najlepsze xD 2 dead humanspoko!:dance:
Hubert ^^
06-03-2006, 15:21
Gratulacje. Naprawde super fake! Mi się podoba :P
Poprostu Pitbul
08-03-2006, 11:51
fake poprostu wywala w kosmos:dance: no normalnie rob jeszcze z 4 czesci a w ostatniej napisz THE END
Pypek szybciej, szybciej, szybciej !!!
Jak zrobisz nową część to napisz do mnie na PW, PLZ !!!!!
Zyzol z Calmery
08-03-2006, 17:12
Zaje***te fake'i robisz!! Czekam na dalsze przygody!!:dance:
wszystko oceniam na 10/10 wszystko rewelacja8o 8o 8o .juz nawet nie gram tymczasowo w tibie bo czekam na dalsze przygody.
ADRIANECZEK
13-03-2006, 13:51
Bedziesz crowal jeszcze robić?I masz faja strone.
predalien
13-03-2006, 14:13
Hej będziesz jeszcze robił?
Ocena:
Wykonanie: 10/10
Fabuła: 9,5/10
Ogólnie: 9,75/10
Chuck__Norris
15-03-2006, 14:19
superowe!!!
zrób więcej! nie moge sie doczekać nastepnej czesci!!!
mam nadzieje że szybko napiszesz kolejną cześć bo inaczej dostaniesz kopa z półobrotu xD
HEJ!! Dawaj więcej Bo to wciąga jak czarna dziura!!! Tylko szybciej bo coś ostatnio przestuj masz!!!
Niestety czas nie pozwolił mi na przeczytanie tego do końca. Skończyłam na części drugiej i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba :cygaro: powodzenia..
Niestety czas nie pozwolił mi na przeczytanie tego do końca. Skończyłam na części drugiej i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba :cygaro: powodzenia..
:| <ROTFL> Eeee... Fabuła się jeszcze w drugiej części nawet nie zaczęła :D
P.S. Nie daje Next Part, bo nie mam pomysłu na fabułę ;( ;( ;(
P.S.2. To że nie mam pomysłu, nie daje prawa WAM spamować mi na PW(Blokuję ;p)
Danuneko
16-03-2006, 09:49
@up
Mmmm...Pypek nie może zginąć...W twoim drugim story ,żyje już po inwazji...Chyba że byśmy zapomnieli o tamtym story...
NIECH ZGINIE!
Twoje fake'i jest najlepsze . Juz nie moge doczekac sie nastepnej czesci :-)
:| <ROTFL> Eeee... Fabuła się jeszcze w drugiej części nawet nie zaczęła :D
Może i tak ale jak mówiłam zdązyłam przeczytać tylko tyle. Oczywiście dzisiaj to nadgonie :] ! Pozdrawiam ; ]
Orci Atakują Rookgaard III cz.3(21)
The War
Wracam po długiej przerwie i podziwiajcie:
Zrobiłem zaje*isty zwrot akcji(Rook i panujące tam żądy[niektórzy zyskali miano "Rangerów", "Guardów" "N00bów" i oczywiście jes Król...]) Nie przedłużam.
http://img90.imageshack.us/img90/1856/r1725xi.png
http://img90.imageshack.us/img90/8018/r1739hp.png
http://img138.imageshack.us/img138/2492/r1748ik.png
http://img90.imageshack.us/img90/5579/r1759bg.png
http://img138.imageshack.us/img138/2046/r1762qp.png
http://img138.imageshack.us/img138/6708/r1778rx.png
http://img89.imageshack.us/img89/3076/r1782hw.png
http://img89.imageshack.us/img89/3441/r1793yg.png
http://img85.imageshack.us/img85/5346/r1806lb.png
A w tak zwanym "międzyczasie" : Nie taki DEMON straszny, jak go opisują ;)
http://img157.imageshack.us/img157/9229/r1814gs.png
http://img157.imageshack.us/img157/9766/r1823iy.png
http://img157.imageshack.us/img157/7154/r1833zz.png
http://img157.imageshack.us/img157/7122/r1842fd.png
http://img85.imageshack.us/img85/5291/r1859fu.png
Teraz znowu będzie przerwa... I jeszcze muszę zrobić "GANG". A potem TMoD. I dopiero potem następna część... Ale także I TY możesz przyspieszyć nową część... Zasypując mnie komentami! a warto, bo w next part dowiecie się kim jest tajemniczy Angel... :] Pozdro!
Dragon of Piorun
27-04-2006, 15:13
Co tu oceniać mistrza, jak zawsze fajne Fake'i,zazwyczaj oglądam wszystkie części orki atakują rookgaard, ale już się pogubiłem.:)
Juhu! Gimpowe efekty powracają w wielkim stylu!
Szczerze mówiąc... jak dla mnie, ten odcinek jest z deka nieczytelny...
Jeszcze będziesz robić łaskę robiąc fake? ;p
Sir Misiu Wielki
27-04-2006, 15:22
(cz.21/3):na stronie 54.(post#543) The War
chyba strona 55 :P
Fake jest dobry, 10/10
Juhu! Gimpowe efekty powracają w wielkim stylu!
Szczerze mówiąc... jak dla mnie, ten odcinek jest z deka nieczytelny...
Nie rozumiem czego nie rozumiesz... :/
Jeszcze będziesz robić łaskę robiąc fake? ;p
Tego też nie rozumiem...Chodzi ci że robię łaskę(?!) że robię fake'i???
Wytłumacz mi powoooli....
Nie rozumiem czego nie rozumiesz... :/
Nie mogę Ci tego wytłumaczyć, ponieważ ciężko tłumaczyć to, czego się nie rozumie, a Ty rozumiesz. Proste.
Tego też nie rozumiem...Chodzi ci że robię łaskę(?!) że robię fake'i???
Wytłumacz mi powoooli....
To jest akurat taki żarcik. Też proste.
Dark Alphadron
27-04-2006, 17:19
Kolejny fake, kolejna ocena.
Grafika: 9/10 (Cienie na górach, paintowe kreski na Orcu Demonie)
Ortografia: 9/10 (Króló, RookGaard przez jedno "a")
Średnia: 9/10
Plusy i minusy
Plusy: Teksty noobów (+ 0,5), efekty kolorów na Lordzie Pypku (+ 0,5) dwukolorowe światło w Temple (Oracle, lol, co ja gadam) (+ 0,25( ostatnio przegiąłem)).
Minusy: Skoro już rozumiem to co napisałem wcześniej to nic.
Ocena: 10,25
BTW. Ja już się domyślam kto to jest ten Angel... Nie, nie powiem.
@Crowal
Sorki, teraz już rozumiem. A kto to jest nie powiem żeby nie psuć mniej domyślnym niespodzianki.
@down
... No comments... Ban to tylko dla spamerów, noobów itp. (jakbyś się nie domyślił to miałem na myśli ciebie).
Już był taki fake'i :ban:
@Crowal:
Na tym co robiłeś wcześniej szczerze się zawiodłem. No trudno
Owszem, na początke fabułę miałeś niezgorszą, zwłaszcza że ty rozpoczyąłeś, lub byłeś jednym z rozpoczynających motyw inwazji, ale potme już kicha. Jedno z moich skojarze to było "Moda na Sukces"
Co do ostatniego odcinka:
Angelem IMO będzie albo:
- Astro Jeleń
albo:
- zwycięzca konkursu fake'owego
No i sam outfit Aniołka:
Jeżeli to aniołek to już nawet lej na skrzydła (chyba że jesteś psycholem który lubi się w takim czymś babrać ;P)
Ale outfit mógłby chcoaiż być zmieniony - przerobiony czy cuś
choćby zmixowanych apre outfitów
a tak to mamy w efekcie aniołka z kołczanem na plecach (jak to astro - no to chociaz mógłby potem o kołczan przecież poprosić)
Fabuła nadal trochę przygaszona, ale zobacyzmy co dalej.
Troszkę mi nie pasuej fakt nagłego pojawienia się całej armii ludzkiej bez podstaw- rangersów, itd
Kolejny fake, kolejna ocena.
Grafika: 9/10 (Cienie na górach, paintowe kreski na Orcu Demonie)
Ortografia: 8,5/10 (Króló, acha, RookGaard przez jedno "a")
Gdybyś robił tyle fake co ja, też miałbyś prawo do takiej pomyłki. Acha sie pisze przez ch :P A rookgaard, tak(oryginalnie z tibia.pl):
Mapa świata
Mapa respawnu
Ab'Dendriel
Ankrahmun
Carlin
Cormaya
Darashia
Edron
Fibula
Kazordoon
Mintwalin
Outlaw Camp
Plains of Havoc
Port Hope
Rookgaard
Thais
Venore
Średnia: 8,75/10
Plusy i minusy
Plusy: Teksty noobów (+ 0,5), efekty kolorów na Lordzie Pypku (+ 0,5) dwukolorowe światło w Oracle (+ 0,75).
Minusy: S-P-R Lord Pypek (- 0,5, jeżeli to specjalnie to mnie popraw), angielskie słowa w nazwach (- 0,5).
Ocena: 9,5
S-P-R miało oznaczać w połowie "super" i oznaczać przemijającą siłę "super hero" żeby Avager się nie skarżył "Nie lubie fake'ów o super heroach"
A angielskie: Bo durnie wyglądało by Wojownik pierniczek. A w dodatku tibia to gra angielska :P
BTW. Ja już się domyślam kto to jest ten Angel... Nie, nie powiem.
Mi to nie przeszkadza, chcesz to mów.
Już był taki fake'i :ban:
A przełożyć cie z baseballa?
@Crowal:
Na tym co robiłeś wcześniej szczerze się zawiodłem. No trudno
Owszem, na początke fabułę miałeś niezgorszą, zwłaszcza że ty rozpoczyąłeś, lub byłeś jednym z rozpoczynających motyw inwazji, ale potme już kicha. Jedno z moich skojarze to było "Moda na Sukces"
Rozumiem... No ale dodaje kilka wątków i u mnie jedna rozmowa nie trwa 10 odcinków ;)
Co do ostatniego odcinka:
Angelem IMO będzie albo:
- Astro Jeleń
albo:
- zwycięzca konkursu fake'owego
Ciekawe... Ciekawe...
No i sam outfit Aniołka:
Jeżeli to aniołek to już nawet lej na skrzydła (chyba że jesteś psycholem który lubi się w takim czymś babrać ;P)
a tak to mamy w efekcie aniołka z kołczanem na plecach (jak to astro - no to chociaz mógłby potem o kołczan przecież poprosić)
Nie jestem dzieciuchem który uważa że anioły koniecznie muszą mieć skrzydła. Dla mnie to nie problem, ale po co?
I nie będziesz mi mówić jaki ma być outfit, bo ja znam fabułę i ja wiem o tym najlepiej(mam już zagadke dla necro ;) ) Ważne że jest kolorowy.
Fabuła nadal trochę przygaszona, ale zobacyzmy co dalej.
Troszkę mi nie pasuej fakt nagłego pojawienia się całej armii ludzkiej bez podstaw- rangersów, itd
Bo to ostatnie kilka odcinków, a dopiero mi się o tym przypomniało...
Ranger to miano dla "pokojarzenia" kto jest kim. Byli to(inteligentni) gracze tibijscy... A armia nie jest ogromna, bo to tylko rook.
Fake ładniutki jak zawsze ;)
PLUSY
+ nazwy rangerów
+ fabuła się rozkręca
+ tajemnicza przemiana L.P.(lord pypek)
MINUSY
- efekty GIMP'owe,troche mi już zbrzydły(szczególnie super nova)
Rób dalej,wg. mnie fake jest jednym z najlepszych na 4!um i utrzymuje się w silnej czołówce.
(a i thx za wysoką ocene w turnieju :D )
Cytuj:
No i sam outfit Aniołka:
Nie jestem dzieciuchem który uważa że anioły koniecznie muszą mieć skrzydła. Dla mnie to nie problem, ale po co?
I nie będziesz mi mówić jaki ma być outfit, bo ja znam fabułę i ja wiem o tym najlepiej(mam już zagadke dla necro ;) ) Ważne że jest kolorowy.
A co ja o tym powiedziałem?
Powiedziałem żebyś nawet na to lał.
Anioł jest duchowym posłańcem - i użycie tego imienia mimo wszystko do czegoś zobowiązuje. Desakralizacja desakralizacją, ale bez przesady mimo wszystko
Co do outfitu - Czy ja ci powiedziałem "Zmień outfit!"?
To była moja sugestia oraz ocena tego - w końcu mamy ci oceniać ten fake i wytykać błędy żebyś mógł pracować nad nimi i się rozwijać, czy chcesz tylko same
"more plax"
??
:D Wiem kto to ten Angel to jest... A!%$^ J^%)#... :P
A co ja o tym powiedziałem?
Powiedziałem żebyś nawet na to lał.
Anioł jest duchowym posłańcem - i użycie tego imienia mimo wszystko do czegoś zobowiązuje. Desakralizacja desakralizacją, ale bez przesady mimo wszystko
Co do outfitu - Czy ja ci powiedziałem "Zmień outfit!"?
To była moja sugestia oraz ocena tego - w końcu mamy ci oceniać ten fake i wytykać błędy żebyś mógł pracować nad nimi i się rozwijać, czy chcesz tylko same
"more plax"
??
Chodzi mi tylko o to że to mój fake i mogę używać jakich chcę Outfitów. A "Angelsi" w wielu interpretacjach wyglądają inaczej...
Oglądałeś "Miasto Aniołów"? Tam to kurde Matrixi byli. A w moim fake'u i tak ma chociaż kolor niebieski Angel.
Byś ocenił coś innego, a nie się tak czepiać :P
Radziszek
28-04-2006, 15:25
No no stary postarałeś sie:) Oglądam ten fak'e juz chyba 10 raz i nie mogę przestać tak mi sie podoba:) A skoro już mówie o fak'e to wiem kto to Agnel angel to A!@#$%^&*() :):)
A tak wogule to kto to ten GrMok? Czy to może GM Polak?
I może powinieneś wprowadzić też jeszcze inne potworki np. raty??:)
Ogulnie to super:)
@edit: skoro juz mowa o tym to masz fajny tez poradnik jak zrobic fak'e:)
A teraz ocena:
10/10 pomysł
10/10 wykonanie
100/10 ogólnie:)
Mam jeszce pytanko. Kiedy nastepna część o zarypisty:)Jeśli mozesz to zrób też jak najszybciej.
Błedy:
Nie będę ci narzucał błędów ortograficznych bo to nie najważniejsze
Wiecej błędów nie znalazłem:)
The Motyl
28-04-2006, 17:41
No, no.....bardzo fajny pomysl i wykonanie jeszcze lepsze.... JEDNYM SŁOWEN SUPER:cup:
Krzysiek Cylwic
29-04-2006, 10:42
Twoj Fake jest zarabisty. :cup: oglądając go nie moglem doczekac sie konca.
Pierwsza czeesc jest najlepsza. Druga i trzeca terz fajne ale pierwsza naj lepsza. Rob wiecej takich fake.
Michal9000
29-04-2006, 13:50
Co tu komentować? To tylko zwykły, genialny, wspaniały, odjazdowy fake Crowala. Co z tego że wszystcy uwielbiamy Crowala i jego faki? To tylko genialny, superowy itd. fake. Z tego powodu oceniam go tylko na 25,3/10.
PS.:p
Moim zdaniem Twoj fake od poczatku do konca jest.... Zajebistyyyy!!!!!! kazdy odcinek oceniam na 199/10. Czekam na kolejne czesci z niecierpliwoscia ^^ ale szkoda ze ostatnio malo robisz odcinkow bo dylem tu ostatnio ponad miesiac temu a tu tylko 2 czesci nowe
PoZdRo!!
D Rookmaster
30-04-2006, 12:29
Crowal rób dalej bo nie wytrzymam czekania dłużej.
Wiem oczywiście że to wymaga czasu bo sam robiem skromne fejki (jeszcze nie ma ich na forum) ale jak tylko zrobisz to od razu wklejaj ok?
luberix1
30-04-2006, 15:22
Ty masz ten dryg do robienia Fakow a pozatym THX za to ze pomogles mi jak sie robi Fake'i przecvzytalem poradnik BIG THX
Ocena Hmmmm 10/10 Za grafike pomysl ITD :D :D :D :D
Czekam na nowe Pomysly i calkiem nowy Fake :D :] :]
8o
rób dalej Crowal jestem twoim wielkim fanem :D ale z tym angelem to łatwo odgadnąc :p
może też zaczne robic Fake'i :p
sharkins98
02-05-2006, 18:11
kiedy nastepna czesc? ??
Moim zdaniem Twoje fake'i są rewelacyjne i bardzo ciekawe :) Myślałam, jak zaczęłam to czytać, że po pierwszej "seri" przestanę czytać, a tu niespodzianka... Przeczytałam wszystko od początku do końca;) Gtaulacje 10/10:cup:
kiedy nastepna czesc? ??
Dzisiaj wróciłem. W tym tygodniu spróbuję zrobić GANG, w następnym TMoD... Zajmę sie nową częścią oara w najbliższym wolnym terminie... Tak, ja też mam swoje życie i wole sie troche pouczyć, spotkać z fajną dziewczyną niż robić nie dążące do niczego fake'i :P
super fake!!!:cup: :cup: Czekam na next part:)
Ocena: 10/10:D
PS: Spotkac z dziewczyną mówisz? To good ze nie dałes sie zawładnąć komputerowi:evul:
PoZdr0;)
ten fake story jest naprawde wy****sty , lepszego chyba nie widzialem , gratz dla autora , czekamy na kolejna część , plz fast !!!!!!!!!!
10 / 10 x 10000000........:cup: :cup: :cup: :] :] :]
O mało się nie posikałem ze smiechu ! :D
Super historia! 10/ 10 !!!!!!!!!1 :D :D :D :D :D
Jeszcze uwolnienie n00bów :D ha! kozak
Poprostu Pitbul
10-05-2006, 17:42
A ja chyba wiem kim jest ten anioł... ale nie powiem bo Crowal jeszcze mnie wyzwie:D
Wielkie G
05-06-2006, 19:00
A ja juz od dawien dawna wczytuje sie w tresc tego fake'a.
dla mnie sa 2 poziomy skali:
- dobry fake
- bardzo dobry fake
(zlego nie ma, bo kazdy jest lepszy od mojego zmyslu tworczego, ktory zanikl wraz z narodzinami ;) )
Ten caly fake (all strony) nie miesci sie w tej skali... jest za[wycieto] dobry:D
Obys szybko wrucil do tworzenia ;)
Okrągły Kwadrat
17-06-2006, 18:10
GRATULUJE POMYSŁU I PRACY
Świetne:cup: :cup: :cup:
Ja dobiero zaczynam robić fake'y i w porównaniu do ciebie to jestem NICZYM :baby: ;( :baby: ;( :baby: ;(
Ale pośpiesz się z Pracą następnytch części!
Czekam z niecierpliwością
p0zDrAwiAm :cup: :cup: :cup:
Perfer Knight
17-06-2006, 18:34
Wielki?? nieeee :p Nie mogło już nic się zwiększyć..(You are full.) może jedynie troche pomysł mu się w głowie zmienił ;)
Wielkie Giezet
@offTopic: ehehe Pk'owali mnie na afk'u ;p ale dalem rade ;p
Jaszczurek
19-06-2006, 19:43
Świetne 10/10 czekam na kolejną część ( ciekawe czy będzie ) Atak orców I najlepszy moim zdaniem, a co bedzie dalej to się okaże GZ 4 u
Albertus
07-07-2006, 17:28
Dlugie ale fajne :D
i oto hodzi ze dlugie
pomysl-100/100
wykonanie-99/100
razem-99.5/100
uwagi- najlepsy fak jaki widzialem to jest spox rub dalej koniecnie
Albertus
07-07-2006, 17:41
sory ze drugi post ale nie docytalem puzniejsych czesci
ej crowal pierwsze czesci sol najlepse twuj fak praktycznie zakonczyl sie w momencie gdy przybyli GM w I czesci po przybyciu Gm slabiej sie robilo ale ciogle dobze teraz dam ocene puzniejsej censci faku bo tamta na guze byla tylko do przybycia Gm
a ta ocena jest po przybyciu Gm
pomysl-30/100
wykonanie-70/100
razem-50/100
To jest genialne :D bardzo mi sie podobalo szkoda ze to nie jest filmik :D ale fake ogulnie wymiata :D
to jest dopiero fake 9,5/10 dawaj kolejne części
CO ZA N00BY JA JUŻ NIE MAM SIŁ!
Data ostatniego posta.
Jaszczurek 19.06.06. Kurna. Czy wy nie wiecie co to znaczy spojrzeć na datę posta by nie refreshować?!
Crowal dokończ tego fejka bo jest świetny.
ania_maria_of
08-07-2006, 19:38
Crowal rób,rób i jeszcze raz rób.Mam tylko takie moje zdanie.Czy twoja opowieść nie była by ciekawsza gdybyś wreszcie dał jakomś scene miłasną typu:
Lord Pypek zakochał się w pewnej Elzamendi.Lub dodać do naszej Historii choćby jedą kobiete a nie chłopów.Ale rób jak uważasz.Mi się podoba ale jak mówie Dziewczyny i kobiety też są fajne :).To jest moje małe zdanie.Oczywiście nie musisz go brać pod uwagę.Tylko że mi się powoli nudzą te orc.Mam jeszcze pare uwag:
1.Zrób troche większe okna.
2.Zdecydowanie nie używaj koloru czerwonego do napisów.
3.nie wiem :)
A oto moja opinia :
Grafika : 9.99/10
Pomysłow:8/10
W sumie : 9.5/10
Pozdro.
P.S. Kiedy ciąg dalszy ??
P.S.2. Czy dodasz jakomś scenke miłosną.
Sorry za ortografie.
;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: :cup: :miecz: :king: :2handed: :lucznik: :blazen: :kilof: :topornik2 :axeman: :sword: :kat: :wiking: :mag: :cyclops: :kon: :flaga_pl: :swe: :zimno: :elf: :Ork: :crusader: :x: :balwanek: :browar: :creature: :cygaro: :oks: :gazeta: :geek: :blush: :fuck: :wasacz: :dance: :lolo: :faceoff: :P
Dark Alphadron
08-07-2006, 20:25
@up
Ciąg dalszy jak zrobi pozostałe 2 fake. Spadaj spamerko i nie wracaj. (kojarzy ktoś Aga_of_<świat>?)
@NCrash
Co na to poradzisz... nooby są wszędzie.
ania_maria_of
09-07-2006, 12:29
@up
Ciąg dalszy jak zrobi pozostałe 2 fake. Spadaj spamerko i nie wracaj. (kojarzy ktoś Aga_of_<świat>?)
@NCrash
Co na to poradzisz... nooby są wszędzie.
??:confused: ??
Ej, dlaczego nie skóczysz tego??
Znudziło ci się, czy nie masz pomysłu ?
Ej, dlaczego nie skóczysz tego??
Znudziło ci się, czy nie masz pomysłu ?
Ostatnio mam dużo roboty, bo z qmlpem piszemy texty >-]
Ale co prawda dziś miałem wziąść się za new part... Ale jeszcze nie wiem jak to będzie...
Jaszczurek
11-07-2006, 14:21
Ostatnio mam dużo roboty, bo z qmlpem piszemy texty >-]
Ale co prawda dziś miałem wziąść się za new part... Ale jeszcze nie wiem jak to będzie...
No to masz zamiar dokończyć tego fake'a kiedyś? GZ Po tylu częściach wielu skończyło by prace. CZekam na nową cześć ( choc długo trzeba będzie czekać)
ja niewiem kiedy będzie następna część ale jesze poczekam
:cyclops:
Dark Alphadron
11-07-2006, 15:45
@up
Nie ma to jak inteligentne posty...
@Crowal
Jakie teksty?
New Part!
..::Rękojeść::..
Przed komnatą Drzewa mądrości...
http://img139.imageshack.us/img139/5286/r1864ly.png
http://img223.imageshack.us/img223/6519/r1874yl.png
http://img83.imageshack.us/img83/884/r1886px.png
http://img159.imageshack.us/img159/9541/r1899jd.png
http://img215.imageshack.us/img215/7314/r1905gs.png
http://img122.imageshack.us/img122/5168/r1918ck.png
http://img122.imageshack.us/img122/175/r1924vk.png
http://img130.imageshack.us/img130/861/r1937md.png
W tak zwanym "międzyczasie"...
http://img144.imageshack.us/img144/4702/r1941gz.png
Później
http://img67.imageshack.us/img67/5568/r1953od.png
Czy osoby z Rooka znajdą wystarczająco dobry bastion?
Czy Orkowie dogonią naszych bohaterów?
Czy Lord Pypek zachowa jeszcze przez pewien czas Swą Mooooc?
Czy przestanę truć dupę i wezme się za nowy fake?
Te i na wiele innych pytań odpowieci znajdziecie już wkrótce...
I mam w dupie to czy wam się nie podobał ostatni odcinek xD
Możecie mnie zjechać do -10/+10 a ja i tak to będę miał w dupie xD
Pozdro!
Poprostu Pitbul
13-07-2006, 16:03
Powróciłeś! Ta część jest dosyć fajna, ale trochę nudna. "rub dalei teń fak!"
100/100!
Avery_twine
14-07-2006, 14:23
no,no crowal uwielbiam twoje fake'i :p ale najbardziej spodobal mi sie fake" Gang" szybko rob kolejna część 9/10 bo troche nie czytelnie
Ciesze się ze pozwoliłeś mi cię zjechać xD
A więc tak - oceniać całej twojej historii nie ma sensu - więc ocenie tylko ostatni odcinek (pod względem fabuły biore całą 3 część)
Wykonanie:
Na początek dorzuce tutaj pewne słowo które mnie całkiem skosiło
a mianowicie "spopieleje"
Słowotwórstwo jest dopuszczalne, no ale z umiarem.
Nie twórzmy bezsensownych słów które już istnieją.
Przecież nie tak trudno znaleźć coś co przekazuje tą samą informację - np. "zostanie spopielony"
Kolejna rzecz "gdzie mój super?"
A skąd ty wiesz co ci pisze nad paskiem życia? dowonlość w fake - dobra może być.
Za takie coś nie obniże ci pktacji bo takie amsz założenia i ty to robisz, ale IMO wygląda to co najmniej beznadziejnie
Dalej... Ten pożółcony outfit mógłbyś w końcu zmienić na jakiś sensowniejszy - bo to nie wygląda specjalnie przyzwoicie
GrMroka zrobiłeś jakoś sensowniej - więc widać że potrafisz
choć ten mrok... to jakaś mania na zue postacie w fake jest...
Ogólnie wykonanie jest dobre , wygląda na to że twoim największym bólem są outfity których zapewne nie chce ci się robić - co widać po pypku czy zmutowanym orku.
Ocena za wykonanie:
6/10 - nie jest źle, ale pourzomaicaj troche bardziej otoczenie, oraz dopracuj outfity.
Fabuła:
Samego motywu inwazji nie poruszę, ale ten tasieimec godny telenoweli wenezuelskiej... Nie masz ciekawszych pomysłów na to wszystko?
Wskrzeszenie, jakiś nowy odział, kolejny atak.
Tu z drugiewj strony ni z tąd ni z owąd jacyś rangersi (niby 3 miesiące tylko - a tutaj się tyle zmieniło że przepowiednia zdążyła powstać? panie daj pan spokój z takim kitem)
No i motyw artefaktu w częściach/paru artefaktów (tutaj to pierwsze) dzięki którym można uratować świat (i tylko dzięki nim) - kolejny nudny bzdet.
Ogólnie fabuła u ciebie leży - pomijając sam motyw inwazji jest tragicznie :'/
Ocena za fabułę:
2/10
Ocena ogólna: 8/20 = 4/10
Słabiutko słabiutko.
przyłoż się (bo potrafisz) do grafiki, weź się zastanów nad fabułą (najlepiej zakończ tego fake asap i w następnym mocno nad fabułą pomyśl) i będzie git.
A teraz to naprade kicha
Aż dziw że się ludziom podoba - no, ale cóż
@UP:
Powinieneś pisać recenzje filmowe xD
Jak pisałem "mam to w dupie" i nie pluje sie... Chce tylko parę rzeczy wyjaśnić...
"Spopieleje"... Zdawało mi się że jest takie słowo... :confused:
Popieleć, spopieleć... A w dodatku czy to takie ważne xD ?
"Super" Pamiętajmy że jednak to jest tylko tibia... A ja chciałem się pozbyć "Super hero"...
"Rangersi" i "Przepowiednia... Nie ma określonego czasu... No ale i tak troszkę przesadziłem... Jednak przynajmniej "coś się dzieje"...
"Cała Fabuła" No ja wiem... Mam ciulową... No ale dąże żeby to wreszcie skończyć i wziąść się za Tmoda i Gang...
I tak to niejedyne błędy... Jest ich więcej...
Tylko myślę że należy mi się PLUS, za to że jednak się wziąłem i kontynuuję tego odwiecznego fake'a...
Pzdr.
Przemo111
21-07-2006, 13:14
Nie moge sie doczekac nastepnej czesci
Po przeczytaniu wszystkich częsci, mogę tylko powiedzieć:
DOBRA ROBOTA
:D
To Jest Zajefajne Poprostu The Best Jestes Ziom I Poprostu Zadzisz
Cool i Turok ;p ciekawi mnie kim będe później obawiam sie że knajt :(
fajny fake dam ci ... 10/10 bo mam zajebisty hoomorek
Bodzio3247
22-07-2006, 21:11
To Jest Zajefajne Poprostu The Best Jestes Ziom I Poprostu Zadzisz
Wiedsz nie wiem po co to piszesz najpierw sprawdz date ostatniej odpowiedzi to bedziesz wiedziec o co chodzi...
Michal9000
22-07-2006, 23:52
1) Wiediałem! Wiedziałem że to będzie AJ!!!
2) Ale Kur*a mać to jest ja pie*dole zaje*iste, do cholery jasnej! Co tu pisać, taka ocena jak zawsze: <tu wstaw jeden i sto zer>/10
Edit:
Chmmmmmm...To juz tak dawno było ? Czemu ja o tym nie wiedziałem?
Edit 2:
Jeee, 600 post w temacie xP.
Tajir Royous
23-07-2006, 10:53
Spox Fake!!! Czekam na next part.
Super Super Super najlepszy fake wedlog mnie B) B) B) B) B) B) B) B) B) :cup:
wielo świetowy
10-08-2006, 22:31
Next part!!!!!!!!!Next part!!!!!!!!!Next part!!!!!!!!!Next part!!!!!!!!!Next part!!!!!!!!!
nie moge się doczekać;(
najlepszy fake:cup:
Po co odświeżasz te tematy zjebańcu -.-
sry za wyzwisko ale to już nei wk****a
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.