Pokaż pełną wersje : Kazordoon a bolty
Sie mapes
30-04-2005, 10:26
Cy w miescie krasnoludow mozna zakupic bolty?! jesli tak to prosilbym o informacje gdzie, najlepiej z mapka =)
P.S. nie mowic uzyj opcji sukaj bo sukalem ale nie znalazlem takowej informacjii
NAjlepiej stań przed depo i ogłaszaj że chcesz kupić, albo wal na trade chat - tak będzie szybciej i taniej! :) A czy można kupić w sklepie to nie wiem...
PS Według WoT można bolty kupić w Thais - o Kaz nic nie piszą.
No a według Tibia.pl też nie można ich kupić w Kaz...
bolty kupuj raczej od graczy lub zdobywaj je zabijając potworki z których belty wypadają.Np mino archer często wypadnie więcej boltow niż zużyłeś na jego zabcie.Zwróci ci się
Kumagoro
30-04-2005, 19:06
O ile zdąży go zabić... archer potrafi mocno sieknąć zwłaszcza gdy biegamy bz shielda (czyt. z kuszą lub łukiem)
Ja jestem knightem i chodze do kopalni na soldki, i przy okazji zbieram bolty. Zazwyczaj raz w tygodniu je sprzedaje. Wystarczy pokrzyczem przed depo lub na trade chanel.
O ile zdąży go zabić... archer potrafi mocno sieknąć zwłaszcza gdy biegamy bz shielda (czyt. z kuszą lub łukiem)
wczoraj jak szedlem na gs hunta to znalazlem "zblakana owieczke". zredukowala mi hp o 150 w 2 strzalach ( z bolcow oczywiscie ). moze to dla tego ze nie mialem nic na osbie oprocz bp, bolcow i xbowa? ;)
Sie mapes
04-05-2005, 12:58
archery sa rzeczywiscie dobre ze 100 boltow mam 300 (i troche kasy) ale one nei sa takie straszne wolno strzelaja
Anaconde
05-05-2005, 22:32
W kazo na soldach możesz bolty mieć lub jak masz klucze to w Kazordoon Prision (czy jak to sie pisało ;) . Pozatym, jak szukałem moim rookowanym dla zabawy charem sklepiku to nie znalazłem, więc raczej ze stworqw :]
Lenin komunista
08-05-2005, 09:31
W kaz nie ma zadnego sklepu gdzie mozna kupic belty.
Jesli chczesz kupic w sklepie to lec do ab lub carlina. :P
eh... owszem w kazo mozna kupic bolty... przy wyjsciu z miasta (na pietrze gdzie jest wejscie do kopalni) odrazu po zejsciu ze schodow idz w prawo... tam schodzisz kilka pieter, robisz pare zakretow i jestes... sek w tym ze ja i tak biegam po bolty do venore, bo w kazz kosztuja one 5gp za sztuke ;] strzaly chyba 3gp/1 poszukaj a znajdziesz...
nie wiem czy w kaaz mozna kupic bolty jezeli nie to mozna w ab wkoncu to nie daleko tak jak wyzej ludzie wspominali duzo mozna zdobyc z archerow ja chodze ze spearami na archery (na pojedyncze respy) znam takie miejsce jest ich tam kolo 20. Po takim mini hunciku ze spearami wychodze niekiedy z ponad setka beltow nieraz wpadnie brass armor(150 gp) a i kasy daja nie malo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.