PDA

Pokaż pełną wersje : Pytanie

mgan
02-03-2004, 17:19
Jestem obecnie 12 lvl paladynem ktory walczył miecz i tarczą. Teraz poradzono mi na forum żeby przeżucić się na broń dystansową. Więc jest ktoś chętny do trenowania na Secura. Mój nick to Master of Dragonss

n3m3s!s
02-03-2004, 17:23
Piii wrong answer. Secura to świat non-pvp (non player vs player), czyli nie możesz atakować innego gracza, co za tym idzie trening z kolegą odpada. Weź tarcze i speary (dzidy) i udaj się na jakieś potworki (w twoim przypadku roty i dwarfy). Bij je na full defie.

mgan
02-03-2004, 18:06
ale istnieje opcja dual mode na ktorej sie powino trenowac, ale malo kto tego na PvP to przeszczegał

Gonzo von Krenzel
02-03-2004, 18:36
1. Duel mode na non-PvP jest niedostępna.
2. Myśle, że wszyscy, którzy trenują na PvP mają włączoną duel mode...

n3m3s!s
02-03-2004, 19:17
2) Jeszcze nigdy nie używałem duel mod, czy do treningu czy nawet do zabawy. Funkcja dla mnie całkowicie nieprzydatna :|

Jedi
02-03-2004, 20:02
Tez jestem tego zdania. Przez nia trzeba sie tylko wylogowywac bo samia nigdy nie znika. Juz lepiej miec czache bo szybko znika. A jeszcze lepiej atakowac kogos z czacha :D

Reformator
02-03-2004, 22:04
Dla mnie duel mode jest kompletną porażką :P W założeniu ma chronić przed pk i służyć do treningu ( przynajmniej takie jest moje zdanie) no i oczywiście zgodnie z nazwą do dueli. Ale w praktyce jest to magnes na pk :( Nie polecam trenowania na duel mode , bo dowolny pk sobie wlaczy i nawet czachy nie bedzia mial jak was ukatrupi X( Duel mode sux