Pokaż pełną wersje : Pytanie
Jestem obecnie 12 lvl paladynem ktory walczył miecz i tarczą. Teraz poradzono mi na forum żeby przeżucić się na broń dystansową. Więc jest ktoś chętny do trenowania na Secura. Mój nick to Master of Dragonss
Piii wrong answer. Secura to świat non-pvp (non player vs player), czyli nie możesz atakować innego gracza, co za tym idzie trening z kolegą odpada. Weź tarcze i speary (dzidy) i udaj się na jakieś potworki (w twoim przypadku roty i dwarfy). Bij je na full defie.
ale istnieje opcja dual mode na ktorej sie powino trenowac, ale malo kto tego na PvP to przeszczegał
Gonzo von Krenzel
02-03-2004, 18:36
1. Duel mode na non-PvP jest niedostępna.
2. Myśle, że wszyscy, którzy trenują na PvP mają włączoną duel mode...
2) Jeszcze nigdy nie używałem duel mod, czy do treningu czy nawet do zabawy. Funkcja dla mnie całkowicie nieprzydatna :|
Tez jestem tego zdania. Przez nia trzeba sie tylko wylogowywac bo samia nigdy nie znika. Juz lepiej miec czache bo szybko znika. A jeszcze lepiej atakowac kogos z czacha :D
Reformator
02-03-2004, 22:04
Dla mnie duel mode jest kompletną porażką :P W założeniu ma chronić przed pk i służyć do treningu ( przynajmniej takie jest moje zdanie) no i oczywiście zgodnie z nazwą do dueli. Ale w praktyce jest to magnes na pk :( Nie polecam trenowania na duel mode , bo dowolny pk sobie wlaczy i nawet czachy nie bedzia mial jak was ukatrupi X( Duel mode sux
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.