Pokaż pełną wersje : Sokker i Hattrick
2-0 wygrana. 10 meczy, 10 wygranych. Bilans bramek 36-6 :).
Statystyki mowia same za siebie :).
Walekifa
11-02-2007, 00:41
Temat umiera?...
Wygrana 2:0 i chyba pewne pierwsze miejsce w tabeli :)
Do konca sezonu moge wszystko przegrac i tak mam gwarantowane I miejsce, 11 meczy-11 zwyciest :). Dzis bedzie ciezko, bo gram w oslabieniu, ale coz :).
...............................
Witam wszystkich :). Kto chetny na sparing za 2, lub 3 tygodnie? (Zalezy czy ktos z extraklasy zgodzi sie zagrac sparing 28 lutego Oo!).
Walekifa
19-02-2007, 18:54
Ja chętny na sparing zawsze. i tak ciągle mam wolne środy,jakoś tak wyszło ; p
Kogo rozwalic w sparingu? :P
Kogo rozwalic w sparingu? :P
Proponuje mnie. W najblizsza srode gram z jakims tam kolesiem, w nastepna srode? Czy juz bedzie PP? Jezeli nie to zagram z mila checia. U kogo? U tego, ktory ma wiekszy stadion.
-edit-
Yyy. chyba bedzie juz PP, w takim razie jak odpadne to sie zglosze (pewnie 1-2 runda)
Usunięty!!
10 DNI BANA! Nie tolerujemy tu wyzwisk!
@up
Ja sie z tego nie jaram, czy jak to tam powiedziales. Wygrywam 90% rozegranych meczy, w lidze, towarzyskich z tego sie ciesze. Chociaz statystyki pewnie znacznie spadna, gdyz czas na V lige.
Walekifa
08-05-2007, 23:18
Odświeżam ;) Temat umiera,ale co tam.
U mnie idzie jak najbardziej pomyślnie.Moja drużyna jest nowa,i odnosi same sukcesy w ligach.Finanse idą na dobrym poziomie,a przypomnę że jakiś czas temu miałem kryzys. A i Stadion chodź nie pierwsza liga,to to już nie ten,którego dostawało się na start. W końcu coś muszę zrobić dla moich 607 kibiców miłujących klub ponad życie. Pierwsze miejsce w tabeli,i możliwe że tak zostanie.A u was?
V liga... jednak tak latwo nie jest. 3 zwyciestwa i 5 porazek, w sumie myslalem, ze bedzie gorzej. Prawdopodobny spadek do VI ligi.
iwantback
14-01-2009, 19:00
Witam. Chetnie kupie konto na sokker.org minimum V liga z dobrymi finansami lub wyzej preferowana druzyna z pewnym miejscem w III lidze. Dobrze zaplace, pisze tutaj bo bardzo rzadko pojawia sie takowe konto na allegro, a ja naprawde pilnie potrzebuje konta wiec jezeli ktos chce sprzedac zapraszam
kontakt preferuje gg 5090317 prosze pisac, zalezy mi na dyskrecji zeby doszlo do sprzedazy :)
Awww. Dzisiaj zremisowalem pirwszy mecz w 4 lidze..... 0:0
cobra_1994
05-05-2009, 16:58
kupię konto na hattricku 8 liga i wzywż kontakt gg 5077423
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.