Pokaż pełną wersje : Postacie......
Mam pytanko.....
Więc mam maga na 11lvl lecz kusi mnie knight i trenowanie skili nie wiem czy zostac przy magu???
Da mi ktoś radę????:tongue:
Jak chcesz... najlepiej zrób sobie drugą postać knighta.Sam jestem w takiej sytuacji że mam knighta na 21 lvlu i maga na 13 :) Bo powiem ci tyle...Mag ci się przyda do runek robienia i w ogóle na wyższych lvlach będziesz nim pewnie nieźle zarabiał, a knight musi chodzić prawie non stop na to samo.Przydaje się chłopak, ale trudny jest wybór między nimi dwoma.Może powiem tak:
Jak lubisz stać przed depo i trenować skille,lubisz widzieć jak nad potworkami pojawiają się wysokie sumy(chodzi o obrażenia),chcesz być pakerkiem :) i mieć kasę tylko na kupowanie broni i ewentualnie UH to bierz KNIGHTA
Jak lubisz stać nad wodą,łowić i robić runy,poczarować sobie czasem dla przyjemności,chcesz robić 2 bp runów po to żeby iść na coś lepszego,spędzać więcej czasu na gorszych stworkach to bierz MAGA
Mag na wyższym levelu jest potężniejszy ale trzeba być na początku cierpiwym więc mag jest postacią dla cierpliwych.Knight jest łatwą postacia i szybko się rozwija ale potem staje się monotonny.
Thx za odpowiedz.......
Ale nie oto mi chodziło..................
czy Opłaca się zrobić sobie jeszcze rycerzyka?
Mam Maga i na 100% będe nim grał i mam postać na rooqu i nie wiem jaka postac....
Myśle o rycerzyku......
Skile kuszą :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jesli masz ochote i czas na trenowanie skili to mozesz sobie zrobic ryczerza. Taka postac mozesz wykorzystywac np do noszenia lootu.
Ja mam dwie postacie na roku i jednom zostaje druidem a drugą paladynem. Jedna na 6 lv a druga na 3 lv. :D Ta na 6 lv zostaje druidem a ta na 3 - paladynem. :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.