Pokaż pełną wersje : Nudny trening
Elte Knight Forester
01-05-2005, 08:12
Czy wy tez tak macie??. Siedzice przed kompem, zwiedzacie przerozniaste stronki w internecie, czytacie fora..... az nie ma juz nic co ciekawego mozna by robic....a trenowac dalej trzeba.
Palki przynajmniej nie maja az takiego problemu, musza przeciez zbierac swoje narzedzie tortur (ci co nie uzywaja skryptow oczywiscie). A co ma powiedziec druid i mag, ktorzy dla zbicia czasu zajadaja sie przekaskami raz na jakis czas, albo rycki ktorzy musza czekac do lepszych skili kilka dobrych godzin :confused: .
Dlatego pytam sie tez.....jak urozmaicacie sobie czas.
P.S. Milego treningu :p
Pozdrawiam
Porzeracz Trawy
01-05-2005, 08:33
Robie sobie odpoczynek po nie przespanej nocy spędzonej na biciu expa.... (lol?)
Wlasnie knightem lepiej trenic :) Pallem musisz podnosic speary, a knihtem.. idziesz na cherbatke ;o
Sozemego
01-05-2005, 08:36
Ladnych pare godzin ? Na moich skillach to trzeba czekac 75h :D
No ale w kazdym razie, czytam forum tibia.pl, tibia.de oraz tibia.com, ogladam screeny i filmiki z tibi, gadam na gadu-gadu i na samej tibi no i slucham muzyki...
To chyba tyle :P
Elte Knight Forester
01-05-2005, 08:55
@Sozemego
Nie zazdroszcze ci tych 75h :P...ale uparcie daze do takich skii (mam 65/64 na 25lvl) Ja jak narazie czekam okolo 5h :]
@temat
A co powiecie biednym czlowieku, ktory ma nocke w firmie ochroniarskiej i zalatwil sobie dostep do kompa...siedzi te 12h i stwierdza ze poswieci ten czas aby trenowac.....wiec tez tak robi....po 4h siedzenia przed kompen stwierdza jednak ze nie ma juz czego robic przed kompem....a musi jeszcze wyczymac 8h do konca "sluzby".....byloby jednak wyjscie...pojsc na jakies polowanko ze znajomymi....ale jest problem...wszyscy spia.....................
(historia z zycia wzieta :] )
Dobrze ze dzis mam dniowke :P
Mack Abadrak
01-05-2005, 08:56
Hmm skilowanie jest nudne...
Próbuje zrobić dobre skile, więc się nudzę...
Narazie na 20 lvlu skile 63/62 i ciągle idę w góre...
ja mam na 14 lvlu..... 64/63 ludzie toz to katorga:D
Jonis ramitemus
01-05-2005, 09:23
Jestem palladynem i mi szybko leca skile w miare trenuje z knightem i dobrze mi sie treni................
nick: Jonis Ramitemus
LVL:19
Świat:XANTERA
Raziel Mage
01-05-2005, 10:17
Ja narazie mam skille 49/48 na 13 lvl, nie narzekam (:
Valin Wood 13 knight, Xantera :)
ps. czemu w na stronie glownej w naszych poradnikach jest artykul "Panel Kontrolny Użyszkodnika" :P:P:P
filmiki z tibi
Jednocześnie trenujesz i oglądasz filmiki ;) Macro blx :D
Ja jestem paladynem, więc podczas treningu oprócz słuchania muzyki podnoszę speary (po kilku godzinach treningu nadgarstek boli :/)
ciemne dropsy
01-05-2005, 10:49
A kto ci powiedzial ze musisz trenowac? Po prostu wyrzucasz speary/daggera do wody, lapiesz za kusze,gsa i wbiegasz w resp 3 dragow -.- Tibia cie wkurzyla i idziesz odreagowac w soldacie -.- Swietny sposob jak dla mnie.
Ja jak juz sobie trenuje to gadam na gg, slucham muzyki lub czytam fora... albo ide na telewizje i co 15 minut przychodze :]
Sozemego
01-05-2005, 10:52
Jednocześnie trenujesz i oglądasz filmiki ;) Macro blx :D
Nie, nie macro. Do ogladania filmikow i jednoczesnego trenowania uzywam MC (robione przez kumpla, nie zawiera key-loggerow). Nie uzywam tego do czego kolwiek innego, wiec zasad tibijskich chyba nie lamie, prawda ?
Ja mam 68/65, niedlugo skoczy shielding:P, zeby mi sword fighting skoczyl czekam jakies 12 godzin, podczas trenienia czytam forum, gram w gierki on-line i takie tam, trzeba jakos zabic czas:)
Elte Knight Forester
01-05-2005, 11:49
Z tego co widze i sam doswiadczam, glownym zajeciem podczas treningu jest czytanie forum. Problem sie jednak pojawi jak jusz wszystkie mozliwe i ciekawe posty juz przeczytamy....
Wiec pytam sie....co wy na to aby wielce szanowne modki stworzyly przyklejony temat w ktorym tacy ludzie jak my mogli gawedzic ze soba.....taki ogolno serwerowy game-chat.....co wy na to??
Snicckers
01-05-2005, 11:58
Ja z treningiem mam ogulny problem bo jak tylko sie przemoge do spędzenia tych kilku godzin na skilowaniu to odrazu dostaje propozycje na hunta co zwykle konczy sie zdaniem "ok zara bede". tak wiec na 20 lvl latam ze sklimai 52/50 i żyje 8o (gs mi to wynagradza ;) )
Tiaaa stupid train…tak jak Avager powiedział że mu się znudziła tibia bo ludzie albo expią albo trenią albo wojują :P. Ja to wychodze na dwór jak trenię albo oglądam TV albo śpię :P.
jak trenie to gadam na gg, gadam z kolegami z tibii, wymyślam rózne głupoty (takie jak glass pippe -.- ale to akurat mój kolega :P), słucham muzyki, czytam fora
na 15lvlu palem ze skillami 50/34 i knightem na 21lvlu ze skillami... 56/51 :( prawie 57/52
Najlepiej ma druid/mag. Oczywiście stanie w miejscu i jedzenie jest nudne, ale żeby tak robić trzeba być idiotą. Mag/druid to robią runki podczas expienia i mlevel rośnie tak samo jak podczas stania w miejscu i jedzenia :D
ps.
A co do tego, co podczas treningu idzie na "cherbatę" - radzę pójść na herbatę, picie "cherbaty" może być niezdrowe. (a przynajmniej niezgodne z zasadami ortografii) -.-
Yoh Asakura
01-05-2005, 18:49
Ja jak skilluje knightem albo kimś to biernie się temu przyglądam.Poprostu boje się, że deadne...
Ostatnio mama mnie musiała budzić bo usnąłem na klawiaturze :P
hehe...A tak w ogóle jak już skilluje i się nie boje to gadam z kolegami w Tibii.
Arelt Koristo
01-05-2005, 22:35
Ja mam fajnie jestem sorcerer i łowie sobie jakieś 10 rybek jem je aż bede pełen :) i ide sobie zrobić Kawe poranną :) potem jak wypije sprawdzam co słychac w tibi i znowu jem pare rybek i kilka łowie .Podczas nabijania many (co przy SD trwa 22 min:) )albo oglądam TV albo zwiedzam stronki :) czyli praktycznie nic nie robie a MLVL i bp runów same lecą:)
Storm Silverhand
01-05-2005, 23:25
Nie, nie macro. Do ogladania filmikow i jednoczesnego trenowania uzywam MC (robione przez kumpla, nie zawiera key-loggerow). Nie uzywam tego do czego kolwiek innego, wiec zasad tibijskich chyba nie lamie, prawda ?
Zasad nawet nie przeczytałeś widze -.- bo manipulujesz klientem gry...
A ja sobie gram w różne inne gierki (starcraft plx?) gdy robie runy
Ja mam fajnie jestem sorcerer i łowie sobie jakieś 10 rybek jem je aż bede pełen :) i ide sobie zrobić Kawe poranną :) potem jak wypije sprawdzam co słychac w tibi i znowu jem pare rybek i kilka łowie .Podczas nabijania many (co przy SD trwa 22 min:) )albo oglądam TV albo zwiedzam stronki :) czyli praktycznie nic nie robie a MLVL i bp runów same lecą:)
ROTFL
Podczas robienia run się EXPI i mlevel leci tak samo. Ewentualnie można kupić jeden lub kilka plecaków manafluidów i iść nad rzekę na bardzo szybki trening .(niestety wtedy nie ma żadnego zarobku za runy) A poza tym - na moim świecie za afk od razu jest ded. (naszczęście zwykle ludzie okazują się litosciwi i jak przestaniesz afkować to ci odpuszczają)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.