Pokaż pełną wersje : Dylemat->Stary czy nowy świat
Kretowaty
01-05-2005, 21:29
No właśnie..
Dręczy mnie od pewnego czasu pewien dylemat. :(
Czy grać na starym już świecie->Valorii moim niedorozwiniętym Sorkiem, czy też przerzucić się na jakiś nowszy światek gdzie serpent sword kusztuje 3k a nie 200gp? Prosze o dobre rady. Thank you from mountain(dziękuję z góry).
Jesli umiesz grac to nowy, jesli jestes nie to stary. Dla kogos kto nie umie grac najleprze sa bardzo niskie ceny i preferuja stare swiaty. Jesli grasz w miare dobrze, to idz na nowy zeby miec jakies szanse zablysniacia chociaz w tej pierwszej 50-tce najleprzych lvli.
Thank you from mountain(dziękuję z góry).
OMG, wiesz na tyle co ja znam englisz to tego wyrażenia się nie używa.
Tak samo jak "Kawa na ławe", itp.
A świat wybierz Antyczny
hmm.. ja polecam nowy świat, fakt że ceny wysokie itp ale może będziesz jakimś high levelem ;) no i na nowych światach doznasz uczucia świeżości i czegoś nowego
Kretowaty
02-05-2005, 13:43
Dzięki za porady! Trochę już pograłem więc wybieram nowy świat. Wydaje mi się, że muj sork nie ma przyszłości na Valorii. :)
@Kaczi
Dobre spostrzeżenie, ale to świadczy o tym że się na żartach nie znasz nic a nic. :D
PS. Pobaw sie czasem translatorem, kupa śmiechu ;) .
@Kaczi
Dobre spostrzeżenie, ale to świadczy o tym że się na żartach nie znasz nic a nic. :D
PS. Pobaw sie czasem translatorem, kupa śmiechu ;) .
Ale ty zabawny jesteś...Tamto miało być śmieszne? Tzn. że masz super poczucie humoru, gratuluje...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.