Pokaż pełną wersje : WTF?! Znowu IP Block?
Bakumobil
02-05-2005, 12:58
Mam juz tego dosc! Codziennie mam IP Blocka! Chce wejsc na Tibie o godz. np. 17 i w tym momencie wyskakuje mi info o IP Blocku na 30 min, o ok. 17.40 wchodze znow i mam to samo! Co jest grane wczesniej nie mialem takich problemow!? Najgorsze jest to ze mam tak codziennie, rzadko mi sie zdaza zebym wszedl normalnie. Niemam pojecia czemu tak sie dzieje, z tego co wiem to raczej inni tak nie maja. Ostatnio czekalem 2,5 godz zeby wejsc na Tibie bo mialem IP Blocka za kazdym razem. Przeczekalem 40 min i block, kolejne 40 min minelo i znowu! WTF?!
A co do ma do działu 'tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.' proszę pana?
Prawdopodobnie dzielisz internet z kimś innym, kto zaczął nałogowo grać, a macie to samo IP.
Mam juz tego dosc! Codziennie mam IP Blocka! Chce wejsc na Tibie o godz. np. 17 i w tym momencie wyskakuje mi info o IP Blocku na 30 min, o ok. 17.40 wchodze znow i mam to samo! Co jest grane wczesniej nie mialem takich problemow!? Najgorsze jest to ze mam tak codziennie, rzadko mi sie zdaza zebym wszedl normalnie. Niemam pojecia czemu tak sie dzieje, z tego co wiem to raczej inni tak nie maja. Ostatnio czekalem 2,5 godz zeby wejsc na Tibie bo mialem IP Blocka za kazdym razem. Przeczekalem 40 min i block, kolejne 40 min minelo i znowu! WTF?!
Zapewne dzielisz swojego DSLa z kims innym? W takim razie ten ktos za czesto wstukuje zle numerki/haslo w Tibii i przez to wasz IP jest blokowany.
si enie przejmuj tez tak mam, a co gorsze tak po jakims czasie tzn po paru miesiacach bedizesz miec ip banished ;] tak jak ja teraz ;] i z tym ip blocked wpisz chaslo i numer na stronie i odswiezaj co 5-10 minut. moze i jets napisane ze bedize trwac 30 minut ale tyle nie trwa:P
Tychanowicz
04-05-2005, 02:11
@up: chasło - nie widzisz w tym czegoś niepasującego?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.