Pokaż pełną wersje : Kiedy pierwszy raz poszliscie na GS (zabiliscie)
Termbest_pol
03-03-2004, 07:13
Chcialem sie dowiedziec kiedy pierwszy raz zabiliscie GS i jakie skille i jaka postac ( khintgt druid mag paladyn)
Renihali
03-03-2004, 17:19
ja pierwszy raz bylem na GS na 20 levelu druidem i zabilem go na soo bez zadnych problemow
wystarczyl mi bag of explosion i pare hmm poszlo 5 UHow i pokonalem bez problemu
Termbest_pol
03-03-2004, 18:31
heh no to 5 uh no to nie taki bez problemu ja dzisiaj dragona na 17 lvl kolega palem zabilem ;]
Vanhelsen
03-03-2004, 18:36
ja pierwszy raz bylem na GS na 20 levelu druidem i zabilem go na soo bez zadnych problemow
Mam małe pytanko, Masz Pacca (bo BoHów chyba nie) Dla twej informacji na tym levcu bez paccanka niedziwie sie ze 5 UH, ja na 25 z Utani hur i 1 UH poszlo 7runek hmm :P
Termbest_pol
04-03-2004, 06:48
nie mam pacca ale zamierzam upic ;)
Ja zabiłam GS'a na 15 lvl'u Druid z Hmm'ów ale to było przed update bo jeszcze był blokowany E-bombą. ;)
Dezerter Bit
04-03-2004, 19:14
ja pierwszy raz bylem na GS na 20 levelu druidem i zabilem go na soo bez zadnych problemow jakos Ci nie wieze :)
nie mam pacca ale zamierzam upic
hmmm.. na 20 lvl na czystej polance z GSikiem nie masz szans bo on cie poprostu dopadnie... no chyba ze waliles ostro SD albo zabijales go przed UPDATE jak jeszcze byly uposledzone i nie umialy chodzic na ukos :)
Ja posiadam rycerka na 28 lvl i przed GSikiem spokojnie
uciekam, ale zabic nie ma szans go, no chyba ze HMM ale to dlooogo trwa i stresujace to :>
Scorpion_23
04-03-2004, 19:22
A chciałbym się zapytać z jakimi skillami knight może blokować GS'a ?(
Kiedy grałem jeszcze swoim paladynkiem to pierwszy raz poszedlem na GS'a na 21lvlu. :rolleyes:
Scorpion: blokowanie gsa przez rycerza jest jedną z najmniej opłacalnych rzeczy. Wali on dosyć mocno. Jeśli chcesz zabić gsa z kumplem sorcem/druidem/palkiem, to możesz ewentualnie tak wabić gsa, żeby latał za Tobą, a kolega go wykończy.
No skile podejrzewam, że okolice 75 byłyby w porządku, żeby jeszcze na tym wyjść na swoje (dobra tarcza + full def)
Topic: ja jak jeszcze grałem palkiem, to zabiłem pierwszego gsa w okolicy 23 lev.
re: Rycek i GS
Ze skillami 65 taczy, lvl 37 chyba, crown armor, k legs, w helmet, vampire shield, bright sword jak bil paladyn z 70 distance to poszlo mi cos ok 8 UH na jednego.
Ze skillami 70+ tarczy, ~43lvl, golden armor, k legs, crusader helmet, demon shield, bright sword trzymalem GS zajetego przez okolo minute ze strzta 4 UH (patrz screeny w dziale ze zdjeciami).
W podobnym ustawieniu tylo ze od razu jak Sorcerer na ~40 lvl bil z HMM poszlo 1 UH w czasie walki i drugi po (bylem na zoltym).
48 lvl, 75 shield, sprzet jak poprzednio tylko ze w rekach giant sword i na solo poszlo raz 8 UH i exori drugim razem 9 UH.
Jesli juz koniecznie musisz blokowac GS to nie atakuj go (znacznie slabiej wtedy bije).
Max hit jak blokowalem to cos ok 180, na solo (gs w lapkach) 254.
Bijac pajaka 1 reczna bronia tylko sie zmachasz a i tak nie trafisz (pomijamy posiadaczy rarow i ludzi ze skillami 85+).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.