Pokaż pełną wersje : You see a holy falcon. It weighs 8.4 oz.
Witam!
Dziwne, że jeszcze nikt nie dał tutaj tej wiadomości...
Btw. gratulacje...
@Danthorr
Dzięki Twojej "upierdliwości" poczytałem co nieco więcej nt. praw autorskich do materiałów publikowanych w internecie...
Dlatego też zdecydowałem się na usunięcie podanego przeze mnie zdjęcia...
@Portal Tibia.pl
Powinniście także poczytać... bo sporo materiałów tutaj także narusza prawa autorskie, a z tego mogą być problemy w przyszłości...
#Przemas#
02-05-2005, 19:17
Skąd to wziąłeś? Jakiś quest moze? Czy trudno było to zdobyć?
fajowe chociaz nie wiem o tym czyms absolutnie nic ;)
pierwszy raz to widze...czy moze ktos powiedziec co to?
No wlasnie, wytlumaczcie co to do cholery jest -.-
Heh... tez jeszcze tego nie widzialem i nic o tym nie slyszalem. Ale jakos nie pasuje do Tibisjkiej grafiki... ;)
widziałem to już na tibia.de, ale chyba w tym wypadku pozostaje nam jedynie czekać na wypowiedź autora (z tego co pamiętam, udzielał się na forum)
Grundos'clubbaser
02-05-2005, 19:23
E? ja myśle że to fejk , ponieważ paladinka jest w tym samym outficie co na wojnie , ma potwierane te same okna(msg)i na dodatek nie ma many... wychodzi mi na to (mi of kors) że to fejk...
Jak nie to sory , może się mylę :>
Ale po ulicha po co komu taki ptaszek co nie lata?:>
jak dla mnie to czerwony ptak z rozpietymi szkzydłami, jeśli dalej nie służy do żadnego questu to jest to po prostu kolejna ozdóbka do domku, czyli bzdeta o dużej wartości kolekcjonerskiej, lub też może fake maker plx
Wyglad jak miniatura Feniksa :D I mi sie zdaje ze napewno do czegos sluzy :P
a moze skoro zrobili questa na helmet of the ancients ( czy jak to sie pisze ) to moze zrobili jakis na armor i to jest jego czesc ?? nie wiem najlepiej gdyby autor zdjecia powiedzial
Skąd to wziąłeś? Jakiś quest moze? Czy trudno było to zdobyć?
Zdaje mi się , że on nie jest Paladinka. Paladinka na tibia.pl ma nick....Paladinka :D, i pozatym jest z Olecka.
A to coś fajnie wygląda. Ale bardziej mnie interesuje co ma innego w bagu ;) Czyżby to jakiś loot?
Jojo Ninja
02-05-2005, 20:43
'Witam!
Dziwne, że jeszcze nikt nie dał tutaj tej wiadomości...
Btw. gratulacje...'
mmm, watpie zeby ss byl jego bo sobie gratulowac to raczej jakis maly paradox? ^^
Tajniak Szopen
02-05-2005, 20:50
Według mnie to fake wątpie aby podczas wojny nie miała many , i też sie nie zgadzam co do lokacji niby paladinki przeciez ona w Olecku mieszka anie Będzinie. Najlepiej niech autór i PRAWDZIWA PALADINKA się wypowiedzą !!!! X(
/\/\ienki
02-05-2005, 20:50
omg, to item ktory wypada z pharaona, znika po 24h w ciagu ktorych uzywajac go wchodzi sie gdzies gdzie zdobywa sie jakas czesc od helmeta.
Jojo Ninja
02-05-2005, 20:54
ja *******e wszedzie muszą sie krecić mendy które przy kazdym zdjeciowym topicu mówią : to fake!, gratz dla tego pana,a co do tego itemu od pharaona to ciekawe :D
Danthorr
02-05-2005, 21:28
A ja zamiast podniecać się zdięciem powiem tak:
Czemu umieszczasz nie swoje zdięcia na forum publicznym? masz na to jaka kolwiek zgode, Paladinki ?(bialego?)
jest to chyba niezgodne z regulaminem... wszystkiego wiec ostrzeżenie dla niego plx
..::QRAS::..
02-05-2005, 21:36
hmmm... ciekawa rzecz :P
Danthorr ma racje :P
Po 1. TO NIE FAKE, wejdzcie na tiibianews.net i jest o tym news
Po 2. Ten item leci z faraona jakiegos, i (tak mi sie wydaje) pelni role ozdoby, tak samo jak "plonace serce"
Po 3. Big GRATZ dla tego Pana z Danoobi ;)
Maciosek
02-05-2005, 21:45
Hehe, jeżeli ty to zdobyłeś to chyba problemu nie miałeś na ponad 100 lvl. :D
Interesująca rzecz, nigdy nic podobnego nie było w tibii. Hmmmm... może kiedyś się dowiemy po co to, może to dla ozdoby...
A ja zamiast podniecać się zdięciem powiem tak:
Czemu umieszczasz nie swoje zdięcia na forum publicznym? masz na to jaka kolwiek zgode, Paladinki ?(bialego?)
jest to chyba niezgodne z regulaminem... wszystkiego wiec ostrzeżenie dla niego plx
@ all
Autorem jest oczywiście Paladinka...
@Danthorr
Wyszedłem z założenia, że jeżeli Paladinka umieszcza swoje zdjęcia na PUBLICZNYM serverze oraz nie chroni dostępu do nich HASŁEM to automatycznie godzi się z tym, że ludzie będą mieli NIEOGRANICZONY dostęp do Jego galerii...
@Sozemego
Do działu "Broń i przedmioty" dałem, jak już to wcześniej napisałem: "Dla tych co nie odwiedzają działu "Zdjęcia" - a są tacy, nieprawdaż?
A czemu do tego działu?
Bo tutaj pasowało - w końcu to przedmiot...
@Dabek
Powód: Raz wystarczy, jak ktoś nie odwiedza zdjęć to jego problem-.-
mm a wydawało mi się, że na tym forum użytkownicy pomagają użytkownikom, a specjalnie - moderatorzy... a stwierdzenie: "... to jego problem" jest co najmniej - nie na miejscu...
Sozemego
02-05-2005, 23:21
@ all
Autorem jest oczywiście Paladinka...
@Danthorr
Wyszedłem z założenia, że jeżeli Paladinka umieszcza swoje zdjęcia na PUBLICZNYM serverze oraz nie chroni dostępu do nich HASŁEM to automatycznie godzi się z tym, że ludzie będą mieli NIEOGRANICZONY dostęp do Jego galerii...
To czemu wyszedles z zalozenia, zeby to zdjecie dac do paru dzialow ? -.-
Filipyo'vel sisig
03-05-2005, 01:13
zobaczcie jak ladnie kolo teddy beara wyglada :D
http://photobucket.com/albums/y78/Palaa/House/?action=view¤t=newnicehousewithrares.jpg
http://photobucket.com/albums/y78/Palaa/House/?action=view¤t=newnicehousewithrares.jpg
Paladinka
03-05-2005, 01:13
omg, to item ktory wypada z pharaona, znika po 24h w ciagu ktorych uzywajac go wchodzi sie gdzies gdzie zdobywa sie jakas czesc od helmeta.
hehe nah moze i masz ten lvl ale jestes noobiem w tych sprawach..
Filipyo'vel sisig
03-05-2005, 01:15
@up
to moze wytlumaczysz skad go masz??
Paladinka
03-05-2005, 01:22
moja chata
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=149232
moja chata
Nie będe więcej cytował zdjęć
Ciesze sie ze masz domek (zazdrosc) , ale powiedz skad masz tego ptyszka i czy 90 lvl wystarczy zeby go zdobyc tzn. czy vedzie latwo :) mam ochote go uszczelic :D
Filipyo'vel sisig
03-05-2005, 01:30
to chociaz powiedz czy jest na to jakis quest czy cos innego
Danthorr
03-05-2005, 07:32
Tylko i wyłącznie Paladinka może umieszczać swoje ss.
Twój argument o tym, że ona umieszcza to na forum publicznym i mamy do nich dostęp jest conajmniej głupi.
Bo jak już wcześniej powiedziałem nie można zamieszczać czyiś (?) zdięć bez zgody tego kogoś.
Tym bardziej nie dość, że autor tego tematu nie dostał zgody na publikowanie tego (Paladinka by sam umieśćił) to nie wspomniał nawet o tym, że to nie jego zdięcia.
Więc zasługuje na pkt. ostrzeżenia lub bana.
tak ?!
off topic
tak jestem upierdliwy xD
Hehe u nas na Solerze wszyscy w gildi zazdroszcza Ci Falcona.
Gildia dla Ciebie nie taka obca bo byles w niej grajac na Danubi.
Falcon z Faraonka co , hehe .
Widze na zdjęciu też Castle Shield , u nas mamy dwa na Solerze narazie xD.
Hail Last Vampires
Made bY Ma$elko.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.