Pokaż pełną wersje : Coś jest nie tak!!
Navro_Rospiolak
02-05-2005, 20:07
Kilka dni temu kumpel powiedział żebym ściągnał sobie plik...spytałem się czy jest legalny, i na szczęście był!! Mam nawet rozmowe w archiwum GG. Po ściągnieciu pliku chciałem zobaczyć czy działa. Niestety ciągle wyskakuja mi błędy gdy tylko chce się zalogować do TIBII. Niewiem co się stało. W błędzi wyskakuje mi coś że mój adress IP. został nie działa. I niewiem co mam zrobić. :( :(:(:(:(:( Prosze o pomoc!!
Pisze ci, że „Adress Ip is blocked”?
zdaje sie, ze na forum jasnowidzow brak, moze bys tak laskawie powiedzial co to za plik i przpisal bledy jakie ci wyskakuja
Navro_Rospiolak
03-05-2005, 00:10
http://www.thunderhammerquest.abc.pl/ to jest strona z tym błędnym plikiem :( 550 client host rejected: cannot find your hostname[83.18696.126] i arleady connected :/pomużcie
sir Tifejo
03-05-2005, 00:42
@UP: Nie wydaje mi sie aby to byl hack, przy hacku wyskakuje ze "Acc or password is nnot correct", a tu jest cos innego, nie wiem co, ale hack raczej nie, nie strasz go :)
$corcerer
03-05-2005, 01:59
No i dobra, wlazłem na http://www.thunderhammerquest.abc.pl/
I cóż ukazało się moim biednym oczętom?
TO:
Not Found
The requested URL /ThunderHammer***** was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
InfomexWebServer/2.1.1a Server at www.gamescorner.boo.pl Port 80
(pozwoliłem sobie na pokolorowanie najbardziej interesującej mnie części)
Świetnie. Wypas. Super. Cool. Yeah.....
u r dumb plx0r ?
Navro_Rospiolak
03-05-2005, 12:22
:( a więc co moge zrobić żeby TIBIA znowu mi działała??
Usunąć program ,przeinstalowac tibie i zmienić passy.
Raistlinek
03-05-2005, 13:17
omg
ludzie to jest haker, który próbuje wziąć was na litość żebyście sprawdzili link -_-'
sprawdźcie date dołączenia :P
Też wlazłem ale nic mi się nie dzieje.
po porstu koleś chciał zrobić stronę do hakowania, lecz mu coś nie wyszło :]
Down:
Polak, który zdaje mi się na małolata? Wątpie ;)
Raistlinek
03-05-2005, 13:43
@up
albo zrobił jątak dobze że wydaje nam sięże mu nie wyszło i czujemy sie bezpieczni...beware ;D
Gromnjir
03-05-2005, 13:52
omg
ludzie to jest haker, który próbuje wziąć was na litość żebyście sprawdzili link -_-'
sprawdźcie date dołączenia :P
tez mi sie tak wydaje... strona z blednym plikiem.. 12 lat.. lol.
$corcerer
03-05-2005, 14:12
format c: /q
Reinstalacja systemu i całej reszty.
Potem polecam iść i sprzedać swój mózg - i tak go nie używasz, nie wiem po co ci on, a za "umysł myślą nieskalany" można podobno dużo kasy dostać.
Jak to nie jest HACK !!! ja jak mialem keylogera to wyskakiwalo : ALREADY CONNECTED i no such user
[email protected] czy cos takiego a po chwili hacka mialem ... to jest keyloger radze poszukac jakis programow anty keylogerowych.
Navro_Rospiolak
16-07-2005, 07:48
tez mi sie tak wydaje... strona z blednym plikiem.. 12 lat.. lol.
naprawde mialem te bledy i to ne jest strona jakas hakerowska czy jakas niewiem, koles napisal zebym zreinstalowal tibie i wszystko zrobilem i dziala, wiec tu nie srajscie takimi tekstami:/ X(
widocznie Twój kumpel okazał sie HACKEREM :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.