Pokaż pełną wersje : Co jest dla was najwazniejsze
Raven the Templar
03-03-2004, 13:09
Co jest dla was najwazniejsze :
loot [uzasadnij] 8)
exp[uzasadnij] :D
skille[uzasadnij] :]
Jezeli mozecie to powiedzcie mi czy jak mam naprzyklad skille 34/34 lvl 10 sworda
to wale za tyle samo co koles co ma wszystko to samo tylko lvl wiekszy ?( ?( ?(
naprzyklad 34/34 lvl 40 sword
?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?(
Bez sensu nie bende głosował bo wszystkie te żeczy są dla mnie ważne :]
nawigator
03-03-2004, 13:20
Oryginalnie dodany przez HOT
Bez sensu nie bende głosował bo wszystkie te żeczy są dla mnie ważne :]
heh modowie pewnie sie szykuja aby dac ci nastepne upomnienie ( bynajmniej tak mi sie wydaje)
co do tematu:
Bedziecie bili tak samo ale on wygra na duelu bo ma o wiele wiecej hp.
Dzieki levelowi nie bije sie mocniej
heh modowie pewnie sie szykuja aby dac ci nastepne upomnienie ( bynajmniej tak mi sie wydaje)
Upomnienie dostałem niechconcy :(
A co do tematu to jak np, mniejszy level z lepszymi skillami zaatakuje wienkszy level z gorszymi skillami to obydwoje mają takie same szanse na wygranie. (to jeszcze zależy od eq) :)
Loot,exp...Tego nie da się uzasadnić,wszystkie rzeczy są ważne zresztą to zależy bo jak chcesz szybko zarobić to bije stworki co są dośc bogate,a jak exp to takie co są w miare łatwe ale dają sporo expa(np.slime).Zagłosuje jak się zastanowie.Co do skili i lv jeżeli ciebie zaaatakuje typ z wyższym lv i lepszymi skilami a ty niższy level ale dobre skile,to może być trik że go zabijesz mimo że ty masz mniej hp ale będziesz go niezle jechał ale on wytrzyma więcej.
te trzy rzeczy sie ze sobąnawzajem uzupełniają...a dokładnie mówiąc:
Im większe skille tym walimy mocniejsze monsterki i tym więcej expa za nie dostajemy a co z tym idzie z zabitych monsteró wypada lepszy loot...więc moim zdaniem z tych trzech rzeczy nie da sie wyłonić najważniejszej
jak mam wybierać, to niech będzie lev
dlaczego nie loot? gram knightem, więc nie ma za bardzo co się martwić o loot.
dlaczego nei skille? By mieć je na przyzwoitym poziomie, trzeba sporo trenować. A ja nie mam czasu (max 1 godz dziennie :( ).
A level...? Przydaje się, choćby po to, by mieć straszaka (mało kto zaatakuje bez zastanowienia np. 40levelowca a 20 lev to często atakują).
Skille są tu chyba najlepsze, ale ... jak się ma czas. Bo jak się ma skille to łatwo o exp i loot na huntach...
Termbest_pol
04-03-2004, 06:58
Dla mnie wazne jest : skille (zsybkie zabijeanie potworow ) exp ( to samo ) i loot (to samo ) heheheh
Dr. Omader
04-03-2004, 18:00
Jak dla mnie to najważniejsza jest dobra zabawa i poznawanie nowych ludzi oraz wydurianie sie z kumplami :)
I mile bym zobaczył jakieś elementy RPG w tibi, a narazie jak ktoś mi mowi HI a ja do niego: Greetings mighty adventurer. to on tylko LOL odpowie.(to slaby przyklad RPG ale można by coś rozbudować)
[QUOTE]Oryginalnie dodany przez Raven the Templar
Jezeli mozecie to powiedzcie mi czy jak mam naprzyklad skille 34/34 lvl 10 sworda
to wale za tyle samo co koles co ma wszystko to samo tylko lvl wiekszy ?( ?( ?(
naprzyklad 34/34 lvl 40 sword
?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?(
NIe nie walisz tyle samo , Walisz mniej :]
Dzieki levelowi nie bije sie mocniej
Bije sie mocniej, jak nie wierzysz to zaloz postac na rok (1 lvl 10 skill) i bij szczura z czegos, pozniej to samo ale z postacia ktora ma 30+ i dany skill tez 10 lvl i bij tym samym co urzywales na rook - roznica jest spora.
re: Co najwazniejsze
Level, pozostale rzeczy przychodza same.
Jak expimy to mimochodem zdobywamy skille, oczywiscie nie bedzie to 80 na 50 lvl a 100 na 100, ale 65-70 na 50 i ~85 na 100.
Co do czarodzieja to fakt ze magic lvl daje minimalnie wiecej niz zwykly lvl, ale:
- magic lvl ponad 50 jeden zajmuje mi 2 tygodnie
- mozliwe jest zdobycie 1 lvl exp dziennie na lvl 70+
Im wyzszy mamy lvl tym wiecej mamy cap, a co za tym idzie mozna wiecej loot zabrac.
Sephiroth
05-03-2004, 17:55
Główne pytanie: żadne z powyższych... byle bym sie dobrze bawił i nie ginął.
@Gremlin: i tak się prawie zewsząd lootbaga przynosi...
Nie da się tak poprostu powiedzieć co jest najważniejsze! Wszystkie te 3 rzeczy są ważne exp i skile poto żeby móc ubijać dobre potwory i żeby z nich dobry loot wypadał.
Ja dla przykładu mam lvl 17, skile 61/61 oraz eq: Steel helmet, P-set, Fs, d-shield i leather boots :)
Dla mnie najważniejszy jest exp.Jestem magiem i o kase nie muszę martwić a skile to mi raczej nie urosną już.
Oryginalnie dodany przez Sephiroth
@Gremlin: i tak się prawie zewsząd lootbaga przynosi...
1. Gram na Secura - czy musze cos wiecej tlumaczyc na temat ciagniecia lootbaga :)
2. Z tego co wiem to na PvP zdarzaja sie tez wypadki napadu z SD/kusza w rece na low lvl z cennym lootbagiem.
Narazie mam niski level więc na pierwszym miejscu są dla mnie
-skille, a w szczególności dist i magic, by zadawać lepsze obrażenia
Na drugim miejscu
-exp.==> żeby mieć więcej życia i many, bo to ważne
Na końcu
-loot, bo z tych potworków, które zabijam i tak narazie jest nieciekawy X(
Skille poniewaz z dobrymi skillami mniej wydasz na uhy,hmm,sd,explozje itd... przez co zaoszczedzisz na eq
Z dobrymi skillami szybciej po expisz na lepszych potworach i szybciej nabijesz lvl.
A co do lootbaga na securze to jest ciezko go doniesc ja zostawiam go w bezpiecznym miejscu sciagam wszystko z siebie i chodze pare razy po niego:]
Czemu na securze nieda sie trenowac palkiem;/ tylko shelding
Andy ognisty
13-03-2004, 14:42
najwazniejsze sa dla mnie skile ale trzeba przyzanc dzieki levelowi ma sie wiecej zycia a co do lootu to chyba nie trzeba tlumaczyc
Loot = kasa = lepszy sprzet = lepszy loot :)
Exp = wiekszy lvl = wiecej hp i mp = dluzej wytrzymasz uderzenia :P
Skille = siła + wiekszy exp + lepszy loot
Skille rulezz
:P
Loozaczek
13-03-2004, 19:57
Oczywiście skille...bo jak masz wypasne skille, to masz całą reszte.... na lepsze potwory chodzisz itd...
SKILLE PRZEDE WSZYSTKIM! plx :)
lvl do skilli nic nie ma zwiazane. ogulnie jak masz wiecej hp jestes lepszy :P. A co do glosdowania nie rozumiem go troszke ;/ dla mnie warzne skille i lvl nio i eq czyli chyba all na co mozna glosowac :)
maszlesz
15-03-2004, 16:58
Dla mnie exp jest najważniejszy, a jak expujesz to i tak zdobywasz skile i loot :) Nie stoje nigdy w miejscu i nie robie runków (sorkiem jestem) bo uważam, że gra się dla przyjemności, a stanie w miejscu tylko po to żeby mlvl podskoczyl jest moim zdaniem nudne i nie daje przyjemności. A loot ... na Securze loot to trochę problem - ciężko jest cokolwiek sprzedać. Dlatego wolę troszkę słabszy loot, żeby dało się go w sklepie sprzedać. Niż dobry loot, którego i tak nikt nie chce kupić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.