zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hack przez private channel?

Maix
02-05-2005, 21:39
Witam,
Mam pytanie... pare miesięcy temu mój brat miał hacka, ale dopiero teraz sobie o tym przypomniałem, ale nieważne...
Otóż shackowali go typy zapraszając go na private channel (oczywiście skorzystał;]). Czy to możliwe? Jak poznać "niebezpieczny" p channel?

Żeby nie bylo niejasnoście nie mógł być on shackowany w żaden inny sposób, bo nie używa programów typu tibia gg, mail do tibi zna tylko jego paru kolegów, a hack nastąpił w pare sekund po przyjęciu zaproszenia.
Pozdro;]

Venderer
02-05-2005, 21:47
hack nastąpił w pare sekund po przyjęciu zaproszenia.

Hmmm a to WIELCE ciekawe jak mógł być hack kilka sekund po, powieważ jeśli dobrze rozumiem twój brat NIE wylogował się zaraz po dołaczeniu do private channel he??? Coś tu pokryklałeś.... A nawet jeśli sie wylogował to co??? Zalogował się znowu za kilka sekund i zobaczył że go hakli???-,-... pomyśl najpierw potem pisz....

@Topic
To raczej niemożliwe!!! Nie da sie haknąć przez głupie dołaczenie do channelu -,-...

P.S. napisałem raczej bo każdy jest omylny... jeśli nie mam racji niech ktoś mnie poprawi...

Vaxxia
02-05-2005, 22:00
@up

Nie raczej tylko na pewno
Jesli nie zrobil nic glupiego tylko poprostu wszedl na private chat to NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI zeby go przez to shakowali.

xemmoe
02-05-2005, 22:11
Żeby nie bylo niejasnoście nie mógł być on shackowany w żaden inny sposób

Uwierz że mógł...