Pokaż pełną wersje : jak się wydostać z pewnej dziury ??
el dresso
02-05-2005, 23:50
jest taka dziura... na pustyniu w miejscu gdzie wykonuje się desert quest, w tą dziurę włsśnie wpadłem (jest tam skorpion i jakiś martwy ludek i kartka, przed zejściem jest jakiś napis z "danger" a za dziurą są fire fieldy) i znajduję się właśnie w miejscu między dziurą, a firefieldami... mógłym bezproblemowo zabić na tych firefieldach ale na takiej opcji średnio mi zależy. No i proszę kogośznającego te tereny lub kogoś kto zjandował się kiedyś w takiej ch.....j sytuacji o pomoc ;) tzn chodzi mi o rady, jak mam się stamtąd wydostać?? :(
z góry dzięki za pomoc :]
~~~~już nieaktualne, dzięki za pomoc :D ~~~~
Z tego co rozumiem twoje położenie, to musisz mieć destroy field i uhy(lub spory lvl, ale bez df się nie obejdzie). Pod jednym z FF jest dziura a dalej fire devile(chyba 3). Możesz na trade ogłosić, że szukasz kogoś do pomocy, żeby zabił fd i pokazał drogę, ale za darmo raczej ci nie pomogą.
A tak na przyszłość: Po to są tabliczki z ostrzeżeniami, żeby unikać tych terenów ;)
jest taka dziura... na pustyniu w miejscu gdzie wykonuje się desert quest, w tą dziurę włsśnie wpadłem (jest tam skorpion i jakiś martwy ludek i kartka, przed zejściem jest jakiś napis z "danger" a za dziurą są fire fieldy) i znajduję się właśnie w miejscu między dziurą, a firefieldami... mógłym bezproblemowo zabić na tych firefieldach ale na takiej opcji średnio mi zależy. No i proszę kogośznającego te tereny lub kogoś kto zjandował się kiedyś w takiej ch.....j sytuacji o pomoc ;) tzn chodzi mi o rady, jak mam się stamtąd wydostać?? :(
z góry dzięki za pomoc :]
Jaki swiat?? moze pomoge... (dzisiaj jestem friendly)
el dresso
03-05-2005, 10:17
świat ISARA, jak ktoś jest chętny do pomocy to zapraszam (nie za darmo oczywiście) :P
a co do fire devili, to one są trzy naraz?? Bo jak nie to sobie poradze ;)
Bijomaru
03-05-2005, 11:30
No ja byłem w takiej sytuacji. Musisz przejść przez te labirynty i w pewnym miejscu jest teleport. Ja tam 3 godziny błądziłem aż mnie znaleźli kumple :) Niestety dziś cały dzień trening :/
pahaułek
03-05-2005, 20:53
idz do gury i na prawo tam jest taki martwy ziom a za nim demon ja bedziesz walczył z DEMONEM to on sie zabije bedziesz mial MAGIC PLATE ARM a z MPA idziesz i żaden FIELD nie jest ci straszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idz do gury i na prawo tam jest taki martwy ziom a za nim demon ja bedziesz walczył z DEMONEM to on sie zabije bedziesz mial MAGIC PLATE ARM a z MPA idziesz i żaden FIELD nie jest ci straszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wróć jak będziesz miał konto w Tibii :)
Odpowiedz padla, dyskusja zeszla z tematu |==> Czas zamknac ten topic.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.