Pokaż pełną wersje : czy go pokonam ??
Chciałbym wiedzieć czy na lvl 11 z skillami 30/28 i 10 hmm pokonam mino archer bo minoski i rotwormy mi się znudziły(siedzę na foldzie więc prosze o tamte archery a nie na PoH)
tak, ale nie wiecej niż 1
tak..........
... ale Ci się nie opłaci.........
Nie chodzi mi oto czy mi sie opłaca tylko czy go pokonam jezeli bendzie 1 a ty liczysz jak by byly 2 mino czy tez inne potwory
Rade dasz. Jesli jestes dobrym graczem i nie spanikujesz. Pujdzie duzo uhow :P Mozesz tez sprobowac podpalic mino fire fieldem i jesli masz gdzie to zejsc poziom nizej/wyzej. Zostanie mu 10-20 hp jesli dorbrze pamietam.
MAster knight of Pythera
03-05-2005, 13:12
no pewnie ze pokonasz ;) chociaz ci sie to nie oplaca ;) bo z mino archera praktycznie nic ciekawego nie wypada ale jak chcesz to idz a napewno go pokonasz ;)
Cursed Sinner
03-05-2005, 13:27
Powiem tak... Mino Archer może zrobić "bubu" jeśli sie nie zabezpieczysz (UH lub chociaż IH). Poza tym przy Twoich skillach musiałbyś mieć wypasione eq żeby Ci nie zadawał zbyt wielkich obrażeń. Zrób skille 45/45 i wtedy spróbuj bo inaczej możesz mieć problemy... wiem bo już próbowałem kiedyś jako newbie...i padłem :baby: . Twoja wola. Niech moc będzie z Tobą młody patafianie :p
Zalezy to tez od archera bo jak bedzie taki "wredny" to moze mocne hity zadawac(ja knajtem na 20lvl ze skillami 40/40 i dwarven shieldemchyba:P)dostawalem nieraz hity nawet 40hp wiec uwazaj a twoje skille nie sa nadzwycczajne...
Ja bym Ci radzil jescze sie pomeczyc i pozniej pojsc na tego archera...
P.S. Tym knajtem juz nie gram...
Cursed Sinner
03-05-2005, 13:49
Zalezy to tez od archera bo jak bedzie taki "wredny" to moze mocne hity zadawac(ja knajtem na 20lvl ze skillami 40/40 i dwarven shieldemchyba:P)dostawalem nieraz hity nawet 40hp wiec uwazaj a twoje skille nie sa nadzwycczajne...
Ja bym Ci radzil jescze sie pomeczyc i pozniej pojsc na tego archera...
Ciebie ratowało to że miałeś więcej HP (o ile się nie mylę 300+). A to że można trafić na wredote to wiem...jak mieliłem guardy w sali tronowej to trafił się taki że nic mi nie robił za to sam dostawał w du...sko a inny był taki co mi za 73 wywalił. Więc bez skillów ani rusz i jakiegoś sensownego eq (minimum p set).
Proponuję resp Archera na zamku Elvenbane koło Ab'Dendriel. Możesz robić trick, tzn. up, hmm, down i tak aż do zwycięstwa. W trakcie może ewentualnie pójść exura gran (zależy kim grasz).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.