Pokaż pełną wersje : MÓJ PALADYN NIE CHCE UCIEKAC !!!!!!!!!POMOCY!!!!!
Nocny wilk
03-03-2004, 19:43
Prosze o pomoc! Mam palka na 25 poziomie, ale od jakiegos czasu jak daje distans fight to on nie chce uciekc, przesuwa sie tylko o 1 kratke tak na 4 sec a w tym czasie strasznie obrywam i musze uciekac recznie (a w tedy ciezko mi robic cos wiecej). Sprawdzalem na innych kompach jest tak samo nie wiem co robic. Prosze o pomoc
Dark-Xaero
03-03-2004, 20:10
moze to wina internetu ?? mi sie tak niedzieje albo masz wirusa ??
Stanowczo odradzam uciekania bądź ścigania celu automatycznego. Postać wtedy robi niewielkie odstępy i albo nie ściga równo (przy podążaniu) albo ucieka tuż po hicie (przy utrzymywaniu odległości). Nie wiem jak do tej pory mogłeś grać skutecznie paladynem z włączonym automatycznym uciekaniem.
Tryb walki na odległość podobno się poprawił, chociaż nie sprawdzałem. Wcześniej to to było po prostu nieporozumienie. Tryb ścigania wroga działa już bardzo dobrze. Natomiast co do automatycznego uciekania: czasem, jak mam lagi, to uciekanie na klawiaturze strzałkami jest trudne. Dużo łatwiej kliknąć gdzieś dalej na mapie, bo wtedy mam pewność, że tam, daleko na serwerze w Niemczech moja postać ucieka, a ja tylko na moim monitorze tego nie widzę np. przez parę sekund. Polecam uciekanie automatyczne. Ze ściaganiem celu to różnie. Na słabsze stworki można spokojnie używać, na mocniejsze - sterowanie "ręczne".
Mr Logest
04-03-2004, 00:09
nie lec na automacie, bo jak dasz tryb dist fight np na pohu to cie zapedza dwa cyce w kozi rog i ...baj baj
Zawsze uciekaj ręcznie, ja zawsze tak robiłem gdy grałem pallkiem i nie sprawiało mi to problemu i wg. mnie jest duże lepsze od automatu, na automacie duzo łatwiej wejśc w respawn jakiś potworów.
Bigvirus
07-03-2004, 01:03
Ja kiedys mialem taki walek ze GM na mnie zucil cos co mnie spowolnilo kilka krotnie ale wtedy se lurowalem 3 gs i dzbana zaliczylem:)
Eustachy
07-03-2004, 08:05
uciekaj recznie, bo kto wie gdzie cie ten trik zaniesie, jeszcze wpadnie do jakiejs dziury :) daj mu klapsa :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.