PDA

Pokaż pełną wersje : MÓJ PALADYN NIE CHCE UCIEKAC !!!!!!!!!POMOCY!!!!!

Nocny wilk
03-03-2004, 19:43
Prosze o pomoc! Mam palka na 25 poziomie, ale od jakiegos czasu jak daje distans fight to on nie chce uciekc, przesuwa sie tylko o 1 kratke tak na 4 sec a w tym czasie strasznie obrywam i musze uciekac recznie (a w tedy ciezko mi robic cos wiecej). Sprawdzalem na innych kompach jest tak samo nie wiem co robic. Prosze o pomoc

Dark-Xaero
03-03-2004, 20:10
moze to wina internetu ?? mi sie tak niedzieje albo masz wirusa ??

Ulrek
03-03-2004, 20:34
Stanowczo odradzam uciekania bądź ścigania celu automatycznego. Postać wtedy robi niewielkie odstępy i albo nie ściga równo (przy podążaniu) albo ucieka tuż po hicie (przy utrzymywaniu odległości). Nie wiem jak do tej pory mogłeś grać skutecznie paladynem z włączonym automatycznym uciekaniem.

Raynold
03-03-2004, 23:55
Tryb walki na odległość podobno się poprawił, chociaż nie sprawdzałem. Wcześniej to to było po prostu nieporozumienie. Tryb ścigania wroga działa już bardzo dobrze. Natomiast co do automatycznego uciekania: czasem, jak mam lagi, to uciekanie na klawiaturze strzałkami jest trudne. Dużo łatwiej kliknąć gdzieś dalej na mapie, bo wtedy mam pewność, że tam, daleko na serwerze w Niemczech moja postać ucieka, a ja tylko na moim monitorze tego nie widzę np. przez parę sekund. Polecam uciekanie automatyczne. Ze ściaganiem celu to różnie. Na słabsze stworki można spokojnie używać, na mocniejsze - sterowanie "ręczne".

Mr Logest
04-03-2004, 00:09
nie lec na automacie, bo jak dasz tryb dist fight np na pohu to cie zapedza dwa cyce w kozi rog i ...baj baj

Oxygane
04-03-2004, 11:56
Zawsze uciekaj ręcznie, ja zawsze tak robiłem gdy grałem pallkiem i nie sprawiało mi to problemu i wg. mnie jest duże lepsze od automatu, na automacie duzo łatwiej wejśc w respawn jakiś potworów.

Bigvirus
07-03-2004, 01:03
Ja kiedys mialem taki walek ze GM na mnie zucil cos co mnie spowolnilo kilka krotnie ale wtedy se lurowalem 3 gs i dzbana zaliczylem:)

Robol
07-03-2004, 01:30
Kup sobie HOB hehe

Eustachy
07-03-2004, 08:05
uciekaj recznie, bo kto wie gdzie cie ten trik zaniesie, jeszcze wpadnie do jakiejs dziury :) daj mu klapsa :D