PDA

Pokaż pełną wersje : Paradock Tower

Vanhelsen
03-03-2004, 19:51
Wiem, że na forum niewolno mówic o questach ale ja bym chciał się tylko dowiedzieć co się z neigo dostaje, bo nikt niechce powiedziec X(

Adrian
04-03-2004, 19:57
taki z ciebie Userek a nie wiesz

wstyd :P

dj paker
04-03-2004, 22:08
niewiem czemu pisze to tu ale wiem ze sa Warlocki bez pcc i duzooo expa w drodze do nih..

nightkin
05-03-2004, 19:31
Nie wiem jak jest teraz, wiec to nie bedzie quest spoiling. Przed swiatecznym update bylo to Magician's Hat, Time Ring, Violet Gem i jakis Spell Wand.

Mystic^Bit
05-03-2004, 19:46
Oryginalnie dodany przez dj paker
niewiem czemu pisze to tu ale wiem ze sa Warlocki bez pcc i duzooo expa w drodze do nih..

Hm masz na to dowód? Jak tak to proszę Cię abyś umieścił go na forum bo w 99.99% Ci nie wieze !
A co do tematu noto przed mówca powiedział to co ja wiem :)

Gimlos
05-03-2004, 20:03
Oryginalnie dodany przez Mystic^Bit

Hm masz na to dowód? Jak tak to proszę Cię abyś umieścił go na forum bo w 99.99% Ci nie wieze !
sa ( w kazdym razie jeszcze niedawno byly ) w molts

Bofedojo
06-03-2004, 15:37
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
Oryginalnie dodany przez Mystic^Bit

sa ( w kazdym razie jeszcze niedawno byly ) w molts
Chyba gosciowi chodzi o to ze sa po drodze do tej wiezy... a jesli nie to upomnienie, bo post nie do tematu ;) . Mam prosbe jak ktos zna tego questa to niech mi na PW napisze plx.

WizzArD
06-03-2004, 22:06
taaaa te warlocki to chyba ostry kit a pewnie te duzo expa to som jakies swamp trolle albo spidery w masowych ilosciach :P

taki_jeden
07-03-2004, 00:00
widze, ze sa tutaj osoby, ktore malo zwiedzaja ... zdarza sie :)

Dla niedowiarkow - sa 2 miejsca, gdzie wystepuja warlocki dostepne dla free account - miejsc nie zdradze - poszukajcie sami :)

Robol
07-03-2004, 01:35
paradoc tower to padaka szkoda czasu bylem tam nie dawno ukaldasz pare czaszek i tracisz przytym kokosa grr. :)

TommyLee
07-03-2004, 11:36
Warloki dla free account są w Mols koło AB'Dendriel :D
To nie żadna tajemnica, ale nie radze zwiedzać bo to największy labirynt Tibii :)