PDA

Pokaż pełną wersje : Djinn Quest.

Valai
03-05-2005, 13:10
Może i taki temat już był ale mam mały problem .Otóż są 2 wersje djinn questa pozwalające sprzedawać albo green albo blue djinom itemki ,z czego u blue sprzedaje sie inne rzecyz niż u green djinnów. Chciałbym wiedzieć które djinny to niebieskie a które to zielone .Przyda sie wyjesnienie typu Nah'Bob - blue ,alesar ? etc.

Prosze o szybką odpowiedź.

P.S Są bodajże 4 NPC djinn ,dwa niebieskie i dwa zielone.

Vaxxia
03-05-2005, 13:40
Djinnow npc jest dosc duzo... Nah'bob jest wsrod tych niebieskich, nie mam zielonego pojecia jakie sa zielone :P

Adaras
03-05-2005, 15:41
Które są niebieskie, a które zielone? Hm..Popatrzmy..Argh, cholerny daltonizm!

Możesz zobaczyć na tibianews, tam jest kilka przydatnych informacji na temat tamtejszego sklepu (w tym Price List).

songo sayan
03-05-2005, 20:05
W sumie najważniejsze są 2 djiny Nah'Bob, czyli niebieski i Alesar, czyli zielony. U nich można sprzedawać rare itemki typu broadsowrdy, warhmammer, dragonhammery itp. Ale należy też pamiętać że u obydwu sprzedaje się różne itemki np. broadswordy u Nah'Boba a dragonhammery u Alesara. Ma to duże znaczenie ponieważ jeśli wkonasz quest u niebieskich djinów to możesz sprzedawać u Nah'Boba, ale nie możesz już wykonać po raz drugi tego questu u zielonych i tam sprzedawać itemki u Alesara. Dodam też że są tam npc ktore sprzedają niektóre ringi np. sword, axe, club(500 go) a nawet stealth(5K chyba).

Danthorr
04-05-2005, 16:48
<edit> cut.

Plastex
04-05-2005, 18:13
U nich można sprzedawać rare itemki typu broadsowrdy
Ooo ja biedny. niewiedziałem, że broadsword to rare i ostatnio 3 wyrzuciłem do wody ;)
Up@
Ta rozmowa jest czymś w stylu "z jakiego questa dostanę tę nagrodę", więc dopuki nie powie się co trzeba zrobić w tym queście, nie jest to QS.(jakoś głupio to zdanie brzmi :) )

Valai
04-05-2005, 19:11
możliwość sprzedaży u djinnow to nagroda z questa..
a QS jest na tym forum zabroniony.

temat do zamkniecia.

Next noob.Czy ja sie pytam o rozwiązanie tego questa ,jak tam dojść i mapy ?
NIE ,więc zamknij sie i nie odzywaj nie proszony - jest takie cos jak raport.Temat stoi już kilka dni i nie został wykasowany - to chyba coś znaczy ?

Vermyn
04-05-2005, 23:06
możliwość sprzedaży u djinnow to nagroda z questa..
a QS jest na tym forum zabroniony.

temat do zamkniecia.

Regulamin nie zabrania rozmawiac o questach a ten sposob, zabronione jest podawanie rozmwiazac etc.

@topic
Quest bardzo przydatny, jednak przydaje sie pomoc sorca z lvlem..