Pokaż pełną wersje : Nowe światy
Krzychu_tibijczyk
03-05-2005, 16:15
witam!
bardzo chciałbym zagrać na takim nowo powstałym świecie
lecz kolega mi muwi że na takich światach sie bardzo głupio gra ponieważ czym starszy serv tym lepszy resp X(
czy to prawda?? :confused:
Resp zależy tylko i wyłącznie od ilości grających ludzi na serwerze w danej chwili.
Na nowych światach gra na początku mniej ludzi niz na straych, z tąd respawn może być mniejszy.
Na nowych serwerach znacznie trudniej o lepszy sprzęt, za to łatwo można być w top.
dokladnie to napewno nie jest prawda ale slyszalem ze im wiecej ludzi tym szybszy resp a na starych servach wiecej ludzi biega wiec napewno szybszy jest respawn
Jak chcesz zaczalc grac na nowym servie to bez obaw bo i tak malo ludzi biega wiec na np. Amazon Camp bedziesz raczej sam (moze jeszcze 1 czlowiek przyjdze) wiec i tak szybki exp bedziesz mial
za pozno... ;(
witam!
bardzo chciałbym zagrać na takim nowo powstałym świecie
lecz kolega mi muwi że na takich światach sie bardzo głupio gra ponieważ czym starszy serv tym lepszy resp X(
czy to prawda?? :confused:
Moim prywatnym zdaniem im nowszy serv tym częściej wypadają rary ,ale na nowym servie trudno sie pozbierac do kupy - odradzam .
Moim prywatnym zdaniem im nowszy serv tym częściej wypadają rary ,ale na nowym servie trudno sie pozbierac do kupy - odradzam .
Ciekawi mnie na jakiej podstawie to wywnioskowałeś. Podzielisz się tą informacją? I btw, co masz na myśli mówiąc "rary"? Mpa, G-Legs'y itd? To chyba nie są rary, chociaż może sie myle.
ontopic:
Szybkość respa zależy od ilości osób na servie więc teoretycznie od tego czy jest nowy czy stary.
PalAnonim
04-05-2005, 13:21
Ciekawi mnie na jakiej podstawie to wywnioskowałeś. Podzielisz się tą informacją? I btw, co masz na myśli mówiąc "rary"? Mpa, G-Legs'y itd? To chyba nie są rary, chociaż może sie myle.
ontopic:
Szybkość respa zależy od ilości osób na servie więc teoretycznie od tego czy jest nowy czy stary.
Zapewne chodzilo mu o itemy ktore bedzie ciezko zdobyc na nowym swiecie (to co wymieniles na nowym swiecie tez bedze przez pewien czas "rar-em"), a ktore mozna zdobyc w latwiejszy sposob na swiecie ktory juz ma swoj wiek. A na nowym swiecie najgorsze jest chyba pierwsze 20lvl podczas ktorych trzeba chodzic w itemach typu scale armor/brass legs. Dopiero potem zaczyna sie prawdziwa jazda ze zdobywanmiem itemow na ktorych mozna rozwniez niezle zarobic.
Na pewno na new bardziej sie oplaca robic questy. Na isarze(chyba 5 swiat w kolejnosci wieku) bright sword kosztuje 10k a na new okolo 45k. Jesli szybko zrobisz dobry lv bedziesz mial dobre respy tylko dla siebie.
Wielki MarIuSzzo
04-05-2005, 14:08
Moim prywatnym zdaniem im nowszy serv tym częściej wypadają rary
Moze cos w tym byc, bo z tego co pamietam na Selenie na rooku jakis koles zlootowal poison daggera. Chociaz moze to zwykle szczescie?? Albo moze z drugiej strony ironia? Bo przeciez koles nie bedzie siedzial na rooku wiec na nic sie on mu przyda, a rookstayerow tez nie ma, wiec nie ma komu sprzedac.
A co do respa, to tak jak juz zostalo powiedziane, ze im wiecej osob gra tym wiekszy resp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.