Pokaż pełną wersje : Amerykańskie światy offline.
Dzisiaj, 3 maja, światy umieszczone na serwerach w Ameryce zostaną wyłączone od 17:00 do 18:00 ze względu na prace konserwacyjne.
Dotyczy to światów:
Astera, Calmera, Chimera, Mythera, Rubera, Shanera, Shivera, Trimera oraz Xantera.
Co ciekawe, jak początkowo podawał news na tibia.com, nastąpić to miało "dzisiaj, 3 marca". Oby te prace konserwacyjne były skuteczniejsze niż wyczucie czasu autora newsa... (błąd już poprawiono, a serwery zostały włączone).
kurcze dzisiaj chciałam dobić lvl a straciłam przez mass kick :] wcześniej miałam freez`y ale myślałam że to przez mojego neta i pozamykałam zbędne programy. Ale mnie mimo to znajomi mnie trzymają i będę grała dalej ;) Pozdro
Jeżeli komuś stało się coś podobniejszego to się nie łamcie grajcie dalej , chociażby dla znajomych ;) :* Ciao
Rafciu Mistrz
03-05-2005, 16:57
zauwazylem -.- bylem na wsi mysle sobie pogram a tu ... tyleczek >.< Amerykanskie swiaty fast plx :baby:
Milo ze strony CIP Spft'u że tak o nas dba, no ale jednak czy takich informacji nie mozna podać do wiadomości chociaż troszke wcześniej?
Milo ze strony CIP Spft'u że tak o nas dba, no ale jednak czy takich informacji nie mozna podać do wiadomości chociaż troszke wcześniej?
Może poprostu te kick`i były nagłe i nikt w ogóle nie miał na myśli wstrzymanie pracy serverów i dlatego to wszystko...
Lepiej że szybciej to zrobią niż te kick`i miały by trwać do jutra...
Hegemmon
03-05-2005, 17:03
<gleba>
fajnie, że dziś marzec jest. Za oknem tak ciepło to w Maju chyba woda z jeziora wyparuje :P
co do off serwerów. Jak mus to mus a bez powodu by nie robili offów. Dobrze, że mnie to nie dotyczy ^.-
Może poprostu te kick`i były nagłe i nikt w ogóle nie miał na myśli wstrzymanie pracy serverów i dlatego to wszystko...
Lepiej że szybciej to zrobią niż te kick`i miały by trwać do jutra...
Dzisiaj, 3 maja, światy umieszczone na serwerach w Ameryce zostaną wyłączone od 17:00 do 18:00 'ze względu na prace konserwacyjne'.
Jeżeli to od kick'ów, to nie lepiej napisac że z powodu nie przewidzialnych okoliczności? Po co się oszukiwac?
Dzisiaj, 3 maja, światy umieszczone na serwerach w Ameryce zostaną wyłączone od 17:00 do 18:00 'ze względu na prace konserwacyjne'.
Jeżeli to od kick'ów, to nie lepiej napisac że z powodu nie przewidzialnych okoliczności? Po co się oszukiwac?
W sumie tak ;)
daroslaw
03-05-2005, 17:23
A ja właśnie dzisiaj miałem isc na mass exp. Najlepsze lagi to były tydzień temu. Może te prace coś zmienią.
Mistrz Harnas
03-05-2005, 17:31
Kurde a dzis mialem zrobic 5 mlvl :( Mam nadzieje ze te kicki , lagi itd. sie skoncza (w co watpie ;) ). Pisza ze 17.00-18.00 czyli wlacza 18.30-19.00 :p
Edit: A jednak punktualnie wlaczyli servery :)
Nie wierzyłem w 3 marca i sprawdziłem...
Today, March 3rd, [...]
Mam wrażenie że Cipy ostatnio mają problemy z wyczuciem czasu. Ale żeby pomylić się o 2 miechy to musieli trochę dużo wypić... :o
Swoją drogą jakoś watpię, żeby te prace cokolwiek zmieniły na tych amerykańskich światach. Chociaż mam większe lagi na Asterze niż w godzine szczytu na Antice, mimo to jednak oby coś z tym zrobili, ale też nie robię sobie jakiś nadzieji.
Dobrze że jednak nacisnąłem dzisiaj inny server niż Astera bo bym miał kicka. :)
Ciekawe kiedy spowrotem je włączą bo jakoś nie wierze w te 18:00, może 3 marca... 2006 roku, może o to im chodziło. :evul:
Edit: Ha, szybko błąd poprawili :D
Edit2: Heh, będe szczery. Może i punktualnie otworzyli, to jednak mam jeszcze większe lagi niż wcześniej. Ja już wolę godzinę szczytu na Antice, niż pół servera Astery. :]
Pan Własnego Losu
03-05-2005, 17:55
Kurde a dzis mialem zrobic 5 mlvl :( Mam nadzieje ze te kicki , lagi itd. sie skoncza (w co watpie ;) ). Pisza ze 17.00-18.00 czyli wlacza 18.30-19.00 :p
naucz sie czytań w "polskich" godzinach to jest podane jak ja drałem to mi wyświetliło sie cośtam od 17.o0 a była 17 wieć o 18 bedze znowu......chyba ;p
TheNatoorat
03-05-2005, 17:55
I dobrze, przynajmniej część Polaków zostanie przymuszona do obchodzenia święta uchwalenia Konstutucji 3 Maja w sposób odpowiedni - bez Tibii.
Mistrz Harnas
03-05-2005, 18:06
naucz sie czytań w "polskich" godzinach to jest podane jak ja drałem to mi wyświetliło sie cośtam od 17.o0 a była 17 wieć o 18 bedze znowu......chyba ;p
Chyba mnie nie zrozumiales. Mi nie chodzi o godzine wylaczenia serverow tylko o wlaczenie ich. Oni napisali ze o 18.00 a wedlug mnie to bedzie 18.30-19.00.
Yoh Asakura
03-05-2005, 22:11
Ja gram na Chimerze i mialem fuksa...akurat jak HMM'y robilem to mnie PK zaatakowal...i mass kick...wszystkich wywalilo xD
Dzieki Ci CIPsofcie !!
I jednak punktualnie wlaczyli xD.
Wy macie lagi na amerykanskich servach ?Ja w ogole nie mam lagow :P
Mumia Comando
03-05-2005, 22:16
I dobrze, przynajmniej część Polaków zostanie przymuszona do obchodzenia święta uchwalenia Konstutucji 3 Maja w sposób odpowiedni - bez Tibii.
ekhem... mnie to pachnie proletariatem... komuna, przymusy i te sprawy...
Heh ja i tak nie gralem w tamtych godzinach bo mialem ip zablokowane
Ja tez przyjmuje darowizny(nawet scale armor)
lvl: 14( :( mialem 15)
mlvl: 21
prof: sorc
świat: shivera
Widze że ja tu najmlodszy jestem bo mam tylko 11 lat
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.