Pokaż pełną wersje : FAJNA GIERA (textówka)
Serdecznie polecam zajefajną gre tekstową ( RPG ) LEgenda o zielonym smoku oto link ---> www.logd.xt.pl <-----
Pierewoj
03-05-2005, 21:24
WEZCIE TEGO NIE WLACZAJCIE, KOMPLETNA STRATA CZASU!
gra taka biedna ze nie powiem......
Sam jesteś biedny i sam się lepiej nie włączaj następnym razem.
I nie pisz takich bzdur takimi literami
dap-galothij
03-05-2005, 22:09
Widzę, że ktoś tu się nie zorientował, że Avager i Shan ostatnimi czasy mówią wiele o tej grze, a przynajmniej w podpisach:D
nawet grafiki(fake) powstają na ten temat:)
chyba temat nie potrzebny, ale i tak piszę przynajmniej, żeby się czepić tego pana tam /\(nie ciebie mejlun)
@Pierewoj: człowieku, ty się uspokój X( ;)
Avager to mnie w ta gierke wciagnal!
Z poczatq wydawalo sie nudne.. ale jak sie wczuje to fajna :>
Ale i tak przestalem w nia grac :p
eeee tam to jest stara wersja tej którą mam w podpisie -.- . (Inny serwer ze starą wersją -.- )
pozatym
Witamy w Legendzie o Zielonym Smoku.
Jak to brzmi ??? Wole PO angielsku (tak jak jest w tej wersji co mam w podpisie).
Aeglos Tribunal
04-05-2005, 17:52
koleś zastanów się grałeś wogólę w tą gre ?? bo coś mi się wydaje że zobaczyłeś to tylko jak włączyłeś ja jak peirwszy raz zagrałem w starą wersję to myślałem że to po***ane itp. więc zagraj a potem gadaj ... bo gierka jest naprawdę fajna
Raistlinek
04-05-2005, 18:06
yo aeglos. Nie wiedziałem że Ty na tym forum jesteś :P
Do niedawna miałem w podpisie...ale teraz rzuciłem tą grę więc mi niepotrzebne :P
Anaconde
04-05-2005, 19:09
Serdecznie polecam zajefajną gre tekstową ( RPG ) LEgenda o zielonym smoku oto link ---> www.logd.xt.pl <-----
Nie lubie textówek. Ostatnio kolega polecił mi textówke i od tamtego czasu ide sie wyżygać jak widzę to. Może kiedyś zagram, jeśli to nie jest dosłownie textówka :P
up:
nie bój się. Nie tylko ty nie potrafisz czytać (u wielu osoób sam wygląd liter powoduje wymioty).
Raistlinek
04-05-2005, 21:47
I to jeszcze po angielsku o.o
lol mnie sięjedna osoba z tego forum spytała jak stworzyć postać :D
to odpisałem :
kliknij create character
a On:
a co teraz??
xD
nie odpisywałem bo by sobie w grze nie poradził :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.