Pokaż pełną wersje : Drag vs. Vamp
Człowiek honoru
03-05-2005, 20:02
No właśnie może mi ktoś poradzi na co bardziej opłaca mi sie puśc mam knighta na 25 lvl ze średnimi skillami i zastanawiam co będzie bardziej wydajnie plz o pomoc i z góry dziekuje
Sozemego
03-05-2005, 20:03
Na ani jedno ani drugie :/
Devil Sunrice
03-05-2005, 20:08
Zeby pojsc na Vampy musisz miec Pacca. Ale wedlug mnie masz za niski lev zeby huntowac na ktoryms z tych potworw. Vampy zadko wystepuja same, a dragi moga walnac ci kombo ze zjedziesz. Wysztko jeszcze zalezy od twoich skilli i i losci uhow.
ze skillami powyzej 80/80 mozesz sprobowac, jednak wez ze soba duzo uhow. dosyc latwy resp jest w samym ank ( w samym miescie ), tylko nie wiem jak otworzyc drzwi...
ze skillami powyzej 80/80 mozesz sprobowac, jednak wez ze soba duzo uhow. dosyc latwy resp jest w samym ank ( w samym miescie ), tylko nie wiem jak otworzyc drzwi...
Scarba coin plx ,pozatym jest w obstawie.
@topic
Pojedynczy resp vampa jest na darashii i dosyc latwo sobie tma pohuntowac ,musisz tylko rozwalic jednego behola ,zchodzisz na dól ,fire bombka i czekaj az vamp zdechnie.
shymchuck
07-05-2005, 21:14
Co to za pytanie? nie podajesz skilli ani eq to jak ci odpowiedzieć?
Wiadomo, że na draga trzeba 2ręczna broń i jeśli jej nie masz to drag odpada. Vamp? a może demon? co za róznica na twoim lvlu to się tak samo opłaca tyle, że demona nie przeżyjesz. pójdzie pełno uhów a na loot napewno nie bedzie warty tych uhów :/
Na twój lvl proponuje expienie na cycach albo soldkach no ewentualnie na dobrych skillach guardy.
Ja na dragi lazilem na 20 lvl i wiele razy otarlem sie o smierc, pewnie ty bedziesz mial podobnie, nie radze ani tego ani tego, polaz se na cycki, nie bedziesz uhow tracil:P
wez nie pierdziel :P ja na 15 lvl chodze na dragi solo :) skille 65 :) z gs a eq to c armor k legi butki :) i dark helmet :) shodzi do 7-9 uhow na 1 ale mialm farta bo z 1 draga jakiego solowalem d shield wypadl :D :) 8o
@up: tak oczywiscie wieze ci xD a pozniej sie obudziles:P
@topic: mysle ze 25 lvl ci wystarczy, ale na solowanie troche uh pujdzie;/ Na dragach wiecej stracisz niz zyskasz. Ja na skillach 67/67 26 lvl eq: ( p-set, b sword, c helmet, dragon shield) solowalem czasem z problemami, ale nie dedlem ani razu:) schodzilo okolo 9 uh na jednego draga. Jezeli znasz taktyki to jedyne czego musisz sie obawiac to kombo, jezeli drag walnie ci kombo to na tym lvlu nie masz raczej szans na przezycie. Co do vampow to nie radze ci isc narazie, sa to najmniej lubiane przezemnie potwory. Potrafi zadac naprawde niezle hity, loot nawet dobry ( vamp shield ) ale watpie czy ci wyleci. Naprawde nie bezpieczne sa one w grupie z jednym raczej dasz rade.
wez nie pierdziel :P ja na 15 lvl chodze na dragi solo :) skille 65 :) z gs a eq to c armor k legi butki :) i dark helmet :) shodzi do 7-9 uhow na 1 ale mialm farta bo z 1 draga jakiego solowalem d shield wypadl :D :) 8o
No właśnie, 7-9 UH. Uwierz że na jego lvl to mało wydajne. Ja na 49 lvl na draga zużywam 0-4 uh. I i tak uważam to za nieopłacalne.
Arathorn
08-05-2005, 08:33
dragi sie oplacaja tak gdzies od skili 100+ a to i tak przy duzej dozie szczęścia, więc nei radzę, najwyżej dla przyjemniści pojść sobie jedngo zsolować, ja tak zrobiłem na 22lvlu, 61/60 d-lance i c-set poszło 4 uhy
x)
Dj Fara0n
08-05-2005, 09:29
@up:
4 uhy?Hm... Ciekawe ,bo ja swoim 44 knightem zuzywam 2-3 uhy ze skillami 74\69 i z eq dsm,k legs,gs,crus helmet i bohy.
@up:
4 uhy?Hm... Ciekawe ,bo ja swoim 44 knightem zuzywam 2-3 uhy ze skillami 74\69 i z eq dsm,k legs,gs,crus helmet i bohy.
Huh to nieźle wave`y zaliczasz :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.