PDA

Pokaż pełną wersje : Po co CIP zrobiło ...

uterex
03-03-2004, 23:58
Moim zdaniem CIP popełniło wielki błąd .
A co do rzeczy po co te potwory się przerzucają ?
Teraz nie można spokojnie expić a tym bardziej bać się ... no ale co ja na to poradzę , moim zdaniem Tibia pozostanie taka do końca :(

Villen
04-03-2004, 01:10
Teraz aj zadam ci pytanie:
Bijesz bh otoczyły ciebie szkielety co bijesz?

Dr. Omader
04-03-2004, 01:24
C.I.P.'owie zrobili krok w dobrą strone... Wreście zwiększyli inteligence potworów. Wszyscy się śmiali że potwory są głupie a teraz dalej są głupie ale jak ktoś im stoi na drodze to nie będą go omijać tylko mu walną. Teraz zachowóją się bardziej jak na prawdziwych przeciwników przystało.

Bo powiedz mi czy widziałeś kiedyś rycerza który goniąc przeciwnika dostaje co chwile strzałe z łuku i który nie pójdzie temu łucznikowi przywalić, tylko goni ciągle tego kolesia co mu nic nie robi tylko biega w kołko?

Gremlin
04-03-2004, 04:22
Ja widze jeszcze jeden wazny powod.
Otoz przed update zwykly hunt wygladal tak:
3-4 osoby, w tym bloker mial 2-3 razy wiekszy lvl od nastepnej osoby, w tej chwili wszyscy musza expic a nie rycerz najpierw expi na dwarfach a pozniej blokuje a reszta tylko sobie na hunty chodzi.

Czyli ktodko mowiac eliminacja low lvl z huntow, a co za tym idzie spowolnienie spadku cen, a w niektorych wypadkach nawet wzrost.

Bofedojo
04-03-2004, 20:28
Bardzo dobze ze tak zrobilii, bo wczesniej to 8 lvl chodzily na GS, BK itp. i tak sa za glupie... Ja raz przez to ze sie przezucaja zginalem (zerk sie przezucil i byl lag i nie zdazylem sie UHnac :( )ale teraz gra jest trudniejsza i masz wieksza satysfakcje jak zdobedziesz dobry lvl i stuff.

Monoron
05-03-2004, 16:12
Oryginalnie dodany przez Bofedojo
Bardzo dobze ze tak zrobilii, bo wczesniej to 8 lvl chodzily na GS, BK itp.
Nie no to już jest przesada.
To chyba ci się gs z poison spiderem pomylił :D

Eustachy
05-03-2004, 16:32
Oryginalnie dodany przez Monoron
Oryginalnie dodany przez Bofedojo
Bardzo dobze ze tak zrobilii, bo wczesniej to 8 lvl chodzily na GS, BK itp.
Nie no to już jest przesada.
To chyba ci się gs z poison spiderem pomylił :D

jak bym umiał umieszczać screeeny to bym ci udowodnił, moj kolega 9 pall bk ubija z blokerem, o gsie nie mówiąc, a teraz zeby wejsc do bk house trzeba miec 40lvl >.<

pod11
05-03-2004, 17:00
cos mi sie wydaje ze na bk trzeba 50 lvl

Cerverius
06-03-2004, 23:36
Moim skromnym zdaniem im więkrza inteligencja potworów tym więcej daje frajdy gra i a zwtcięstwa są jeszcze bardziej satysfakcjonujące :]