Pokaż pełną wersje : Fake'i o Harrym Potterze by Reves
Zakładam ten temat, aby nie robić wciąż nowych tematów do moich pojedynczyć fake'ów o Harry Potterze. Będę wrzucał tutaj wszystkie moje prace na ten temat.
Proszę moderaotów o usunięcie moich dwóch wcześniejszych, pojedyńczych tematów.
Fake 1: Spotkanie z Dementorami nad jeziorem
http://top.pwii.pl/Fejki/harrypotter.gif
Fake 2: Spotkanie z Górskim Trollem w toalecie dziewczyn
http://top.pwii.pl/Fejki/harrypotter-gorski-troll.gif
Ten post wciąż będzie edytowany.
czy ja dobrze widze że tu jest zła czcionka ??? (polecam programik do pisania czcionki po tibijsku ...).
ponury demon
03-05-2005, 23:08
Nawet nawet ale jeżeli czepiać się treści to powinieneś dodać konającego Syrjusza, po za tym to jest fajne, czekam na następne części.
czy ja dobrze widze że tu jest zła czcionka ??? (polecam programik do pisania czcionki po tibijsku ...).
Dzięki za polecanie. Poza tym:
1: Brak syriusza (wiem, że sie powtarzam ale nadal go tam jeszcze niema).
2: Takie błędy wytykam tylko wybrańcom, więc mozesz być z siebie dumny:
http://img207.echo.cx/img207/3229/harrypottergorskitroll6ov.gif
Gracz_Tibia
04-05-2005, 17:59
Dzięki za polecanie. Poza tym:
1: Brak syriusza (wiem, że sie powtarzam ale nadal go tam jeszcze niema).
Tak jak wspomniales - powtarzasz sie.
2: Takie błędy wytykam tylko wybrańcom, więc mozesz być z siebie dumny:
Zostawie to bez komentarza, panie mój najlepszy twórco fake'ów! -.-
A co do tego obrazka:
[Nie powtarzamy zdjęć bo obciążamy tym samym server właściciela i spowalniamy ładowanie się strony.]
Tam gdzie napisales "Tu bez odstepu" (miedzy paskiem hp a outfitem) to sie mylisz, koles zrobil dobry odstęp miedzy paskiem hp a postacia.. ty chyba nigdy w tibie nie grales to pewnie nie wiesz..
Jeszcze cos, co do tych pixeli w czerownych kwadracikach, to co? One nie sluza do niczego, bład w czcionce, powinienes sam sie domyslic jezeli naprawde masz 18 lat .. -.-
Btw. nie woź sie tak
To tyle.
Krzysiek Potter
04-05-2005, 19:54
Dla mnie wszystko jest extra. Tylko w pierwszym fake'u Harry ma inny kolor włosów niż w drugin. Ale poza tym wszystko jest naprawde cool. :cup: A ty Yayuuu czy jakoś tam nie wymądrzaj się tak bo nie jesteś jakimś super, extra fake'owcem.
To tyle. :)
@Down:Jak się nie wymądrzasz to z czego on ma być dumny?!?!?!
Tam gdzie napisales "Tu bez odstepu" (miedzy paskiem hp a outfitem) to sie mylisz, koles zrobil dobry odstęp miedzy paskiem hp a postacia.. ty chyba nigdy w tibie nie grales to pewnie nie wiesz..
Tak się składa, że to ty się mylisz. W Tibię grałem i pozwól, że zaprezentuję ci oryginalny screenshot z Tibii na którym wyraxnie widac TWÓJ błąd:
http://img103.echo.cx/img103/1832/pasek0xe.jpg
Jeszcze cos, co do tych pixeli w czerownych kwadracikach, to co? One nie sluza do niczego, bład w czcionce, powinienes sam sie domyslic jezeli naprawde masz 18 lat .. -.-
Właśnie zauważyłem, że to jest błąd w czcionce, więc go wymieniłem. Jeśli jest błąd to ja go poprawiam. Proste nie? A może dla ciebie i nie?
Yayuuu czy jakoś tam nie wymądrzaj się tak bo nie jesteś jakimś super, extra fake'owcem.
To, ze jeszcze nie robiłem fake'ów nie znaczy, że nie umiem. Poza tym ja się nie wymądrzam a jak już napisałem - takie błędy wytykam tylko wybrańcom, czyli fake musi być naprawdę dobry. W przypadku cienkich fake'ów nie przyczepiam się do szczegółów.
Debiluhy
05-05-2005, 15:18
w 1 faku:P ta rużdżka wygloda jak zaprzeproszeniem PITOL
Zyzol z Calmery
05-05-2005, 15:33
Powiedzmy że sie postarales. Choć jak tamci narzekaja na czcionke to sie z nimi zgadzam. Mam pytanko: Ta Hermiona to martwa jest czy co?? :]
Ale ciekawy jestem kolejnych fake'ów. :evul:
HAIL HARRY 8o
HAIL IMPRESSION :cup:
AVIS SUX X(
Temanica
11-05-2005, 22:12
Muszę przyznać, że nie jest źle... Nie znam się na Fake'ach tak jak kolega u góry :P... ze strony fachowej, tylko ze strony przeciętnego oglądacza...
... Jest dobrze :P
Smrodeusz
12-05-2005, 20:47
fajne. czekam na wiecej.
HAIL HARRY 8o
HAIL IMPRESSION :cup:
AVIS SUX X(
[offtopic] Hail Avis !!
Impression sux, przez takich noobków zapomnailem o liczniku i wbilem sobie bana -.-'' ale i tak sie ciesze warto bylo zabic pare 'żulów' :]
Jak nie wiesz kto mowi to : Krizear De'Sharpblade,
@ontopic:
fake'i spox, co prawda nie można tu mówic o pomyśle bo jest zerżnięty ale.... wykonanie OK :)
Qbshtall
26-05-2005, 19:50
Podoba mi się tak trzymaj :)
[offtopic] Hail Avis !!
Impression sux, przez takich noobków zapomnailem o liczniku i wbilem sobie bana -.-'' ale i tak sie ciesze warto bylo zabic pare 'żulów' :]
Jak nie wiesz kto mowi to : Krizear De'Sharpblade,
@ontopic:
fake'i spox, co prawda nie można tu mówic o pomyśle bo jest zerżnięty ale.... wykonanie OK :)
Za co ty tak chwalisz Avis??!! X( Oni chcą rządzić severem i zabijają wszystkich bez pwoodu, bo myślą, że im tak wolno. Jak ktoś sobie huntuje, to oni go zabijają za to, że "zabijał ICH potworki". AVIS SUX!!! NEMESIS ROX!!!
El'Magnifico
26-05-2005, 21:02
Mi się podoba tylko ten fake ze spotkaniem trolla.
@El'costam
kolejny twoj bezproduktywny post -.-
Moge sie przyczepic do teorii bo tak naprawde to nie mam sily sprawdzac czy jest dobrze powklejane - bo jestem zmeczony:
1)Bylo EXPECTO PATRONUS a nie tak jak ty napisales patronum
2)w fake'ach harry ma rozne wlosy
3)ale mogles przy dementorach dac ze mu z rozdzki wylatuje renifer - to by polepszylo jakos kilkakrotnie
Ale coz calkiem niezle - rob dalej :)
@up
Powinno byc Expecto (nie Expekto, jak w fake'u) Patronum (nie Patronus).
ładnie,ładnie tylko szkoda,że nie ma Syrisza leżącego na zimi :(
A jako górskiego trolla mogłeś urzyć cyklopa no ale to twój fejk B)
Narazie wszystko jest spoko i rób dalej! :D
Wolf Warrion
27-05-2005, 21:29
Niezle...!!!!!!!
Lord Dreathan
27-05-2005, 22:34
2 panów chyba pomyliło tematy....
jedi knikht krzysiek
28-05-2005, 09:34
całkiem fajnie :>
Wykonanie: 8/10 <-- nie ta czcionka
Pomysł:9/10 <--harry potter o.0
POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA
Wykonanie: 8/10 <-- nie ta czcionka
???To jest ta czcionka!
Pomysł:9/10 <--harry potter o.0
Harry Potter,wielkie rzeczy mogli by zrobić coś o STAR WARS bo na razie są same badziewia dotyczące tego tematu :( .
To nie konkurs fake wiec nie wytykaj mu minimalnych błedów... Napracował sie a ty jeszcze jakieś wonty. Dla mnie Fake jest Super :P Gz dla Ciebie (dobry pomysł)
Całkiem ciekawe tylko troszke mało tego :(
A te piksele to mi nie przeszkadzają.
Fajnie by było jakbyś zrobił tego więcej ;)
I HATE :spam:
Lord Niusia plxOr
17-06-2005, 18:17
lol i co to ma być ? xD
Pomysł z Harrym Potterem jest super. Mógłbyś zrobić coś z Bazyliszkiem w Komnacie Tajemnic, a z tego co wiem to w Tibii jest coś takiego jak Bazylisk, więc nie będzie z tym problemu :] Pomysł: 10/10 (lubię Harrego Pottera) Wykonanie: 9/10 (Brak Syriusza Blacka na pierwszym fake'u :D)
Yayo czy jak ci tam troche sie pomyliles, bo w oryginalnym screenie sa 3pixele od paska hp do liter, a zaznaczyles mu ze powinny byc dwa.
Fake'i bardzo ladne, gdyby nie ta czcionka, no i Harry ma czarne wlosy, nie brazowe =]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.