PDA

Pokaż pełną wersje : Jak zmienić IP ?

adius91
04-05-2005, 12:11
Jak zmienić IP ? Bo to już mnie denerwuje wpisuje passy i pisze Your IP adress..... Jakby co to mam neta z Gawexu.

Plastex
04-05-2005, 12:51
Jeśli się łączysz przez modem to się rozłącz i połącz ponownie a jak masz stałe to chyba nie możesz.

Hupe
04-05-2005, 12:57
Jak zmienić IP ? Bo to już mnie denerwuje wpisuje passy i pisze Your IP adress..... Jakby co to mam neta z Gawexu.

Tez mam neta z Gawexu i tez mnie to wqrwia. Zwłaszcza ze od 2 dni mam napis Your ip adress is banished. Mam nadzieje ze to wkrotce minie:/:/ X( X(

Wayne Rooney
04-05-2005, 13:38
@UP: Widze ze tez z gawexu macie, no niestety ja tez Mam Gawex. Czyli mieszakcie gdzies obok mnie xD . Spiknijym sie kiedys ! :P Ip zmienic? Zagadaj z adminem z gawexu.

Valai
04-05-2005, 14:01
@Jak zmienić IP ?
Teoretycznie możliwe ale w praktyce nie wychodzi ,tylko modemy mają zmiene IP ,a IP blocked na 30 - pogadaj z kolegami z sieci żeby nie wpisywali passów i acc number byle jak.

Fre Ithil
04-05-2005, 14:37
jezeli jestes w osiedlowej sieci to bedziesz mial takie same IP jak wszyscy inni wtej sieci.
Zadzwon do swojego providera poniewaz wydaje mi sie ze jest mozliwosc wykupienia opcji IP dynamicznego lub zewnetrznego.
IP dynamiczne bedzie ci sie zmienialo co logowanie do netu
IP zewnetrzne nie bedzie sie zmienialo natomiast bedzie rozne od reszty wiec odejdzie problem z banami i blokowaniem konta.

Lord Gimil
04-05-2005, 14:44
Ja też mam z Gawexu i ten napis również mnie denerwuje!!! Ale mam pewną teorie na ten temat oto ona:
-jakiś koleś ciągle blokuje IP w tibii
-ktoś nie patrzy na passy i acc i ciągle je wpisuje
-jest to sławny w Gawexie "blok neta" aby mogli skanować serwer
Jeżeli to żadna z tych opcji to ..... JESTEM GŁUPI bo lolem to jestem ;)

$corcerer
04-05-2005, 15:48
Albo zmieniasz providera, albo proszisz na kolanach admina, żeby podpiął cię pod inny serwer, albo kupujesz sobie zewnętrzne IP (jeśli twój provider oferuje taką możliwść)

polostap
04-05-2005, 16:13
Sam w życiu nie zmienisz IP jeżeli masz administratora sieci :P
Przychylam się do wypowiedzi "$corcerer" .
Niestety chłopie...

Vermyn
04-05-2005, 23:07
Polecam neta ze zmiennym IP, inaczej moga byc takie problemy.

Co do wypowiedzi Scora to z blaganiem raczej nie wychodzi :D bo podpiecie pod inny serv to jest duzo zachodu, ludzie w naszym kraju sa bardzo leniwi i jezeli nie dostana porzadnego kopa (Example: twoj ojciec jest wplywowym politykiem :D) to raczej nie beda robic nic wykraczajacego poza ich zakres obowiazkow. Lepiej sobie kupic neostrade, ma dynamiczne IP. Za wykupienie zewnetrznego IP placi sie dodatkowo - nie oplaca sie.

Rybzor
05-05-2005, 23:16
Ja moge sobie IP zmienic normalnie, w opcjach sieci:)

pkr
07-05-2005, 19:59
strona domowa : http://www.socks.permeo.com/
opis : graj poprzez proxy czyli maskuj swoje IP
download : dla XP : http://archive.socks.permeo.com/22982222/sc32r237*****
dla innych : http://www.socks.permeo.com/Download/SocksCapDownload/index.asp

miravell
21-06-2005, 20:15
ja z dewexu nie mam czy czegos tam ale mam z DIANY bozeeee i mi mowili ze jest zmienne Ip i dlatego tak zje....... X( ale ja sie do nich przejde i im pokaze 8o

kiri
23-06-2005, 23:43
Chlopaki to juz mnie w k u r w i a TAK DALEJ NIE MOZE BYC ja tez jestem z GAWEXu zal........ poprpostu zal X( X( X( X(