Pokaż pełną wersje : pack za tibia cash
chcialbym kupic pacc za kase w tibii na Lunarze
jesli ktos chce mi zalozyc to prosze o maile na
[email protected]
moja wstepna propozycja to
80k lub itemki z nastepujacych:
deamon shield
brightsword
giant sword
i troche mniej wartosciowych smieci
EDIT:
oki chyba juz czas zamknac ten temat- nic nowego w nim nie bedzie chyba
nie sprecyzowales tylko na ile czasu ten pacc :D
bo wiesz 3 mnths, 7 months ...itp Jaki nick na Lunarce?
U$3r
EDIT: a jesli sie dobrze orientuje to paccc za tibia csh jest niedozwolony, mam racje? :P
Hmmm, na forum to sie lepiej nei oglaszaj bo dostaniesz pełno maili i 99% to będą maile od oszustów. Ciężko jest spotkać zaufaną osobę, która ci sprzeda pacca za gp. Na danubii kupiłem za 35k, ale na Valorii już mi się nie udało. Okradli mnie :/ Znalazłem już nowego sprzedawce, zaufanego i jak coś to kupię od niego za 70k.
Ja też bym kupiłchętnie PACC za kase w tibi (gp)! Ale oszukali mnie już złodzieje na 45k, jeśli ktoś ma dobrą ofertę i na bank nie wykołuje to niech pisze do mnie! Mój nick: Wesoly Pogromca, gram na Lunarze!
Zna ktoś zaufaną osobę na Secura ktora kupuje pacca za tibia cash?
piszcie na
[email protected]
lub na tibi: Xuban
99,9 % osób sprzedających pacc za gp to oszuści, Jeszcze nigdy nie spotkałem osoby która rzeczywiscie sprzedawała pacc za pieniadze w tibi. Odkładaj sobie po 95 gr dziennie i za 3 miesiace bedziesz mial kase na pacca 90 dniowego :)
Dark-Xaero
04-03-2004, 14:50
jak ja chcialem kupic pacca to mialem na niego 100k i jakis koles mi mowil ze w butelce gdzie wino jest pacc lol nie uwierzylem i radze uwazac na oszustow
A może znacie jakies zaufane osoby na timerze albo na amerze ?? :D
Jeśli tak to napiszcie ile i za ile :D :]
Oryginalnie dodany przez U$3r
nie sprecyzowales tylko na ile czasu ten pacc :D
bo wiesz 3 mnths, 7 months ...itp Jaki nick na Lunarce?
U$3r
EDIT: a jesli sie dobrze orientuje to paccc za tibia csh jest niedozwolony, mam racje? :P
celowo nie sprecyzowalem bo cena do przedyskutowania ale 80k to za 3 miechy raczej
slyszalemze jakis koles na julerzez sprzedaje pacc za kase w tibii ale czy jest na secu bo jestem zainteresowany:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.