zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ulubiony uzyszkodnik forum wszechczasow :)

Gunir
04-05-2005, 15:17
Wyniki plx0r...:

13 glosów - Baron Kaldrick
8 głosów - Dobo
3 głosy - N3m3s!s, Raul
2 głosy - Gremlin, $corcerer, she_devil, Hegemmon, Gonzo von Krenzel
1 głos - bosal, Yogi, Świetny Rysownik, Dabek, Adolph, SuPeRMAN, Zenonov, Magus, Dwimenor, Adaras, Wieszok.

Bambuko
04-05-2005, 15:24
Jeśli chcecie notki to mogę wam dać je za free, nic nie musicie wygrywać... Ehhh... A jeśli ma być najlepszy użyszkodnik wszechczasów to tylko:

JEDI

EDIT:
Eee... Tak myślę... Eee... Warto to jednak wyedytować. A więc jednak to nie Jedi, bo on to wiecie sami jaki jest [nie wiecie? a to szkoda]. No więc myślę, że to jednak Gonzo von Krenzel. Jest na forum długo, dłużej niż ;/ no na pewno dłużej niż wielu z nas. I grzeczny jest i w ogóle i w ogóle, więc na niego oddaje głos.

Dr.Unknown
04-05-2005, 15:49
Gesundheit...chociaż zastanawiam się też nad Slonikiem...:confused:

Gunir
04-05-2005, 15:51
Zapomnial bym o Swoim jakze waznym dla ludzkosci glosie ;]

No to tak:

Głosuje na Barona Kaldricka za to ze niedosc ze jest bardzo dlugo na forum to caly czas aktywny, pisze rzadko ale madrze i za to +....

djkuter
04-05-2005, 16:02
Heh, wielu zasłużyło na to określenie...
Ale wybieram Bosala. Stworzył stronę i forum. Przewodził kilka miesięcy. Uszanujmy to.

S.P.M
04-05-2005, 16:03
Dobo
Porządny, słucha porządnej muzyki, jest 'zią', moderuje Metal Militię i ma zawsze w zanadrzu mnóstwo zespołów z dziesiątego podziemia o których zupełnie nikt chyba nie słyszał :) Co więcej? Inteligentny człowiek kurde! Wesoły, został modkiem bardzo wcześnie... Ogólnie, duży pozytyw. No i jak na moda to się wogóle nie wymądrza i nie patrzy na nikogo z góry (raczej :P przynajmniej nie na mnie)

Kele
04-05-2005, 16:08
Głosuję: JA!!!!!!!! <Joke>

A tak normalnie... to jest wielu kandydatów na mojego ulubionego.... Ale tutaj bym stawial bardziej na modków i qmpli..... Hrhhr... Scor ma fajny avatar to stawiam na niego ;] Zawsze mądrze gada :]

Baron Kaldrick
04-05-2005, 16:12
Mm... Dobo. On mnie tu ściągnął, on bronił tego forum na gery, on tutaj robi masę rzeczy. Ot, giej =P

Dejvo
04-05-2005, 16:24
N3m3s!s

Szkoda, że teraz go żadko widać aby postował... jednak był to jeden z moich ulubionych użytkowników/moderatorów, może nie miałem z nim specjalnie dobrych kontaków ale bardzo go lubię za szczerość, grzeczność czy jakie to on ma tam dobre cechy :) po prostu jest wporządku ;) oby tu kiedyś wrócił tak na dobre...

Shanhaevel
04-05-2005, 16:26
BK. Bo imć Kaldrick zdaniem mym skromnym zasługuje na tę nagrodę.

Bo Baron fajnym ziomalem jeest. :)

$corcerer
04-05-2005, 16:47
Kalduś !

Jedan z niewielu osób z którą uwielbiam sobie pogadać o wszystkim :D (i ta dyskusja posiada zazwyczaj wysoki poZIĄm, poki czegos nie spartolę :D )

Matheous
04-05-2005, 16:51
Baron Kaldrick. Za to, ze jest. Za to, ze rzadzi. Za to, ze jest jedynym znanym mi krasnoludem.
Za to, ze jest madry, inteligentny, charyzmatyczny, wie, co mowi i nigdy nie gada niepotrzebnie. I za caloksztalt.:)
Ze starszych userow myslalem jeszcze nad Yogim, ale jego era byla nieco przede mna;)-mimo wszystko. Glos na BK, w pelni przemyslane.

Klimmek
04-05-2005, 17:22
Kaldrick... Spoko czlowiek i w ogole.

Gimlos
04-05-2005, 17:31
Obecna grupa uzytkownikow kreujacych sie na "elite" forum jest z kilkoma wyjatkami zalosna, dlatego glosuje na Yogiego. Jednego z pierwszych, i najlepszych, moderatorow.

spider-bialystok
04-05-2005, 17:53
Świetny rysownik!
Dzięki niemu mogłem się pośmiać z paru osób uważających się za ważne.

hoomik
04-05-2005, 18:10
Kald. Za ogolny poziom wypowiedzi, za umiejetne bronienie wlasnego zdania nawet w przypadku, gdy jest w zdecydowanej mniejszosci. I nie, nie powiem "za jechanie nupkow" - bo to jest zalosny powod.

Drackmir
04-05-2005, 18:39
Dobo i nie inaczej

Zawsze umie wszystkich czymś zaskoczyć, ma pozytywne podejście do innych użydkowników, i jest spoko ;)

Mikhalov
04-05-2005, 18:41
Dla mnie DABEK I NEKROMANTA
po prostu wymiatają na tym forum!!!

Str4t0s
04-05-2005, 18:48
Dobo
Jest mily i wogole nie widzialem zeby przeklinal :D.Moze cholera albo cos w tym stylu ale nic ostrzejszego.
Offtop<chyba za takie cos nie dostane bana? B)> : Jak by dobo nie istnial to bym zaglosowal na avagera niebieskiego

Radek 666
04-05-2005, 19:01
Nie wiem... Chyba Kald. Potrafi (i tego sobie nie żałuje :P ) porządnie zjechać innych, co niektórym daje do namysłu :P .
Na mnie i tak nikt nie "zagłosuje" :*
I co to za nagroda? Notki? Ja codziennie daje ~5 notek, i to nie jest dla nikogo nagroda jakaś.
Hmm, czy to tylko u mnie zwaliły se graficzki czy u innych także? :P

Gonzo von Krenzel
04-05-2005, 19:48
Bez zastanawiania - n3m3s!s.
Jakuby górą! ;)

Shardzik
04-05-2005, 19:53
Czuje lekki plagiat z tym konkursem, niektórzy pamiętają sławni forumowiczowie :P.
a tak w topicu to cóż...
Jestem pomiędzy Kaldem a Dobem... wstrzymuje się...

Gangrel
04-05-2005, 19:58
n3m3z!s-Jako jeden z niewielu moge go pamietac kiedy jeszcze aktywnie pisal. Spotkatez jakies pol roku temu na IRCu. Milo sie gadalo, chyba o pierwszej w nocy poszedlem spac ;) Szacunek ;)

Rankor
04-05-2005, 20:10
Hmm.. i teraz mam dylemat.... Adolph czy Kaldrick...
Gdybym mogl wybralbym ich obu..
A bede inny niz wiekszosc i wybiore Adolpha xP

Hmm.. Czemu on? Jakos... Potrafi mnie przywrocic na ziemie...
Wysluchac... A potem uspokoic.
Cholernie ciekawa osobowosc...

Jackiew
04-05-2005, 20:15
gdyby był jeszcze Yon to na niego, za podtrzymywanie "grafiki" na poziomie,
A tak to oddaje głos dla Pana pochodzącego z ... zresztą Kald.

Emil1
04-05-2005, 20:23
Oddaje głoś na Barona Kaldricka za ogólny poziom wypowiedzi. Potrafi zjechać użytkownika jak nikt inny. Uważam go za człowieka inteligentnego, wykształconego itd...

Raul
04-05-2005, 20:33
Mój głos widzę już nic nie da bo Kald raczej wygra. Ale sobie oddam swój głos na pana Supreme (SuPeRMAN). A dlaczego? Bo mnie przygarnął i ze mną rozmawia. ;)

Aval'yah
04-05-2005, 20:49
She devil.
Czemu? Bo tak:P
Jakas taka sympatyczna sie wydaje ;)

joey
04-05-2005, 21:52
She_Devil
po co?
bo jest ją... <j/k>
jest sympatyczna
czasami wkurzająca
ma dziwne poczucie humoru... tak bardzo dziwne ale śmieszne 8D

Sozemego
04-05-2005, 21:59
Gremlin. Czemu ?

Zawsze podaje sprawdzone, i wierzytelne informacje. Wydaje mi sie, ze jest to czlowiek o wielkim spokoju ducha xD

Anaconde
04-05-2005, 22:06
Gremlin. Czemu ?

Zawsze podaje sprawdzone, i wierzytelne informacje. Wydaje mi sie, ze jest to czlowiek o wielkim spokoju ducha xD
Zgadzam się ;) . Gremlin. Dość perfekcjonistycznie sprawdza/czyta forum i rzadko się myli. I w ogóle jakiś taki sympatycznym jest człowiekiem :]

p.l
04-05-2005, 22:08
JEDI
Eh, aż się łezka w oku kręci jak przypomniałem sobie złote czasy tibia.pl ... niestety większość porządnych userów, którzy nakręcali życie tibia.pl kiedy rozpoczynałem przygodę z tibia.pl już odeszła ;/

Także wybór jest trudny, z obecnych użyszkodników forum których mógłbym wyróżnić i których pamiętam od dawna większość jest modami, Gimli, sędziwy krasnolud który zawsze pisał mądrze i nie wdawał się bezsensowne dyskusje, Gremlin, zawsze potrafił porządnie dogryźć, Hege nie tylko za jego opko, oczywiście Scor za całokształt. Z userów to chyba Supreme :p pomimo jego niechęci do mojej osoby, Gonzo.

Jednak ostatecznie: Scor.

she_devil
04-05-2005, 22:11
Zenonov, dlaczego? Bo jest glupi, wredny obrażalski i zawsze przytakuje jak zaczynam pierprzyć, za to go lubię.

Dr.Unknown
04-05-2005, 23:46
Gesundheit...chociaż zastanawiam się też nad Slonikiem...:confused:
A tak na serio, dwa "D".
Danka i Dobo.
<edit>
Uzasadnienia:
Danka- No bo jest spoko zią, joł;)
Dobo- Bo jest melomanem.

szoopa
04-05-2005, 23:55
Mam dylemat... Miedzy SuPeRMANem a Hegemmonem... Ale chyba postawie jednak na Hege. Za rozum i genialne opowiadanie.

Adnik
05-05-2005, 07:18
Oddaje swój głos na Raula. Bo to on zawsze czuwal nad tym forum nawet jak nie był moderatorem. To on znajdywał prawie wszystkie ankiety i jako pierwszy dawał polski tłumaczenie na forum. Pozatym jego zdjęcia oraz dopiski do nich są wręcz fantastyczne. No... i można z gościem pogadać bo tak się stało że grałem z nim na jednym świecie i potrafił zamienić kilka słów. Teraz w roli modka sprawuje się świetnie i wogle nie widzę nikogo innego kto mógłby wygrać ten konkurs (za wyjątkiem Kaldricka).

Kubek
05-05-2005, 10:38
Raul!
Nie wygrał u mnie w 100% ale zdobył taką przewagę, że postanowiłem postawić na niego. Pamientam go jeszcze jak grał na Julerze, ehh... Na forum też się dobrze sprawuje. Dobra, ja już swoje poiwiedziałem.
Dla niesłyszących - RAUL - i tyle -.-

TheNatoorat
05-05-2005, 14:59
Dobo. Dlaczego?
Bo głosowanie na Doba jest ZŁE!

NORMALY OBYWATEL RP
05-05-2005, 15:05
Ja glosuje na Barona dlatego ze umie sie wypowiedziec,dobrze i na temat. A pozatym potrafi komus przywrucic rozum lub wyrzucic glupie mysli z glowy :P

Adaras
05-05-2005, 15:30
Dobo i BK. Zdecydowałem, że albo zagłosuję na obu albo na ani jednego. Wybrałem pierwszą opcję, bo jestem niezdecydowany. Plx.

Ghost Nieudany
05-05-2005, 15:31
Magus.

Bo go lubię. Gadałem z nim raz, ale zawsze wydawał mi się być normalnym, inteligentnym gościem. No i jest koneserem trunków Wysoce Wyskokowych.

Zegenis
05-05-2005, 16:09
Kald.
Czemu?
Bo Jego w żaden sposób nie da sie zdenerwowac o.o

Dechsta
05-05-2005, 16:16
Dobo. Bo dużo wszystkim pomógł i jest fajny :-)

dap-galothij
05-05-2005, 16:31
A Khana nikt nie wymieni??

ja i tak wolę Dwimenora:P. Fajny gość:)

chociaż widać, żę wygra BK, Dobo, N3M, albo ktoś tam jeszcze był.

eerion
05-05-2005, 17:32
Ja odaję głos na Gonza...
z Jednego powodu
zacytuję
Heh. Pamiętam nasze początki na forum.
Ja (Gonzo - dopisek cytującego), eerion, Bobercjusz. Później doszło kilku agentów.
Ale to ta trójka zapadła mi głęboko w pamięci. Heh... Aż się łezka w oku kręci. ;')
Eerion - jaki był - taki był. Ale chyba już dojrzał .
:*
Oj daawno temu przybyliśmy na to forum co gonzo?
hehehe...
Szkoda mi troche Bobrecjusza.
I starego dobrego kotomaniaka...
i innych :D

YAYUUU
05-05-2005, 18:05
Szkoda, że Khana od dawna niema na forum, bo zdecydowanie oddał bym głos na niego. W związku z zaistniałymi okolicznościami mam dylemat pomiędzy Dobo a Hegemmonem. Co by tu wybrać. Po tym ostatnim opowiadanku to chyba postawie na Hegemmona. Tylko niech pisze dalej! Bo jak nie to zmienie zdanie.

SAKU
05-05-2005, 18:16
Raul poniewaz mnie kocha;p;)

Ashlon
05-05-2005, 18:16
Ja stawiam na Adarasa. Bo chyba jako jedyny na tym forum, wraz z powiewem swiezosci (i ZLYCH komiksow) zmienil sobie avatar. A tak serio, oddam ten glos dlatego, bo jest elo zióm jo, no i dobrze gra w rd ;)

Dryb
05-05-2005, 18:20
Wieszok, bo pomaga, a nie bluzga i w ogóle jest friendly.

gorgi
05-05-2005, 19:52
jedyny user jedyna tradycja
baron kaldrick
niebezpieczna pozycja :P

Gunir
12-05-2005, 20:12
Wyniki macie w glownym poście, komentować można tu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=34403.

Tasior
12-05-2005, 22:31
@up
Musiałeś odświeżyć?

Dj Nekro
13-05-2005, 18:32
Ja głosuje na Nekromante, ponieważ mało pisze na forum ale za to "jak" pisze;) doceniam to!
I może za podobny nick;)