Pokaż pełną wersje : Ulubiony uzyszkodnik forum wszechczasow :)
Wyniki plx0r...:
13 glosów - Baron Kaldrick
8 głosów - Dobo
3 głosy - N3m3s!s, Raul
2 głosy - Gremlin, $corcerer, she_devil, Hegemmon, Gonzo von Krenzel
1 głos - bosal, Yogi, Świetny Rysownik, Dabek, Adolph, SuPeRMAN, Zenonov, Magus, Dwimenor, Adaras, Wieszok.
Jeśli chcecie notki to mogę wam dać je za free, nic nie musicie wygrywać... Ehhh... A jeśli ma być najlepszy użyszkodnik wszechczasów to tylko:
JEDI
EDIT:
Eee... Tak myślę... Eee... Warto to jednak wyedytować. A więc jednak to nie Jedi, bo on to wiecie sami jaki jest [nie wiecie? a to szkoda]. No więc myślę, że to jednak Gonzo von Krenzel. Jest na forum długo, dłużej niż ;/ no na pewno dłużej niż wielu z nas. I grzeczny jest i w ogóle i w ogóle, więc na niego oddaje głos.
Dr.Unknown
04-05-2005, 15:49
Gesundheit...chociaż zastanawiam się też nad Slonikiem...:confused:
Zapomnial bym o Swoim jakze waznym dla ludzkosci glosie ;]
No to tak:
Głosuje na Barona Kaldricka za to ze niedosc ze jest bardzo dlugo na forum to caly czas aktywny, pisze rzadko ale madrze i za to +....
Heh, wielu zasłużyło na to określenie...
Ale wybieram Bosala. Stworzył stronę i forum. Przewodził kilka miesięcy. Uszanujmy to.
Dobo
Porządny, słucha porządnej muzyki, jest 'zią', moderuje Metal Militię i ma zawsze w zanadrzu mnóstwo zespołów z dziesiątego podziemia o których zupełnie nikt chyba nie słyszał :) Co więcej? Inteligentny człowiek kurde! Wesoły, został modkiem bardzo wcześnie... Ogólnie, duży pozytyw. No i jak na moda to się wogóle nie wymądrza i nie patrzy na nikogo z góry (raczej :P przynajmniej nie na mnie)
Głosuję: JA!!!!!!!! <Joke>
A tak normalnie... to jest wielu kandydatów na mojego ulubionego.... Ale tutaj bym stawial bardziej na modków i qmpli..... Hrhhr... Scor ma fajny avatar to stawiam na niego ;] Zawsze mądrze gada :]
Baron Kaldrick
04-05-2005, 16:12
Mm... Dobo. On mnie tu ściągnął, on bronił tego forum na gery, on tutaj robi masę rzeczy. Ot, giej =P
N3m3s!s
Szkoda, że teraz go żadko widać aby postował... jednak był to jeden z moich ulubionych użytkowników/moderatorów, może nie miałem z nim specjalnie dobrych kontaków ale bardzo go lubię za szczerość, grzeczność czy jakie to on ma tam dobre cechy :) po prostu jest wporządku ;) oby tu kiedyś wrócił tak na dobre...
Shanhaevel
04-05-2005, 16:26
BK. Bo imć Kaldrick zdaniem mym skromnym zasługuje na tę nagrodę.
Bo Baron fajnym ziomalem jeest. :)
$corcerer
04-05-2005, 16:47
Kalduś !
Jedan z niewielu osób z którą uwielbiam sobie pogadać o wszystkim :D (i ta dyskusja posiada zazwyczaj wysoki poZIĄm, poki czegos nie spartolę :D )
Matheous
04-05-2005, 16:51
Baron Kaldrick. Za to, ze jest. Za to, ze rzadzi. Za to, ze jest jedynym znanym mi krasnoludem.
Za to, ze jest madry, inteligentny, charyzmatyczny, wie, co mowi i nigdy nie gada niepotrzebnie. I za caloksztalt.:)
Ze starszych userow myslalem jeszcze nad Yogim, ale jego era byla nieco przede mna;)-mimo wszystko. Glos na BK, w pelni przemyslane.
Kaldrick... Spoko czlowiek i w ogole.
Obecna grupa uzytkownikow kreujacych sie na "elite" forum jest z kilkoma wyjatkami zalosna, dlatego glosuje na Yogiego. Jednego z pierwszych, i najlepszych, moderatorow.
spider-bialystok
04-05-2005, 17:53
Świetny rysownik!
Dzięki niemu mogłem się pośmiać z paru osób uważających się za ważne.
Kald. Za ogolny poziom wypowiedzi, za umiejetne bronienie wlasnego zdania nawet w przypadku, gdy jest w zdecydowanej mniejszosci. I nie, nie powiem "za jechanie nupkow" - bo to jest zalosny powod.
Drackmir
04-05-2005, 18:39
Dobo i nie inaczej
Zawsze umie wszystkich czymś zaskoczyć, ma pozytywne podejście do innych użydkowników, i jest spoko ;)
Mikhalov
04-05-2005, 18:41
Dla mnie DABEK I NEKROMANTA
po prostu wymiatają na tym forum!!!
Dobo
Jest mily i wogole nie widzialem zeby przeklinal :D.Moze cholera albo cos w tym stylu ale nic ostrzejszego.
Offtop<chyba za takie cos nie dostane bana? B)> : Jak by dobo nie istnial to bym zaglosowal na avagera niebieskiego
Radek 666
04-05-2005, 19:01
Nie wiem... Chyba Kald. Potrafi (i tego sobie nie żałuje :P ) porządnie zjechać innych, co niektórym daje do namysłu :P .
Na mnie i tak nikt nie "zagłosuje" :*
I co to za nagroda? Notki? Ja codziennie daje ~5 notek, i to nie jest dla nikogo nagroda jakaś.
Hmm, czy to tylko u mnie zwaliły se graficzki czy u innych także? :P
Gonzo von Krenzel
04-05-2005, 19:48
Bez zastanawiania - n3m3s!s.
Jakuby górą! ;)
Shardzik
04-05-2005, 19:53
Czuje lekki plagiat z tym konkursem, niektórzy pamiętają sławni forumowiczowie :P.
a tak w topicu to cóż...
Jestem pomiędzy Kaldem a Dobem... wstrzymuje się...
n3m3z!s-Jako jeden z niewielu moge go pamietac kiedy jeszcze aktywnie pisal. Spotkatez jakies pol roku temu na IRCu. Milo sie gadalo, chyba o pierwszej w nocy poszedlem spac ;) Szacunek ;)
Hmm.. i teraz mam dylemat.... Adolph czy Kaldrick...
Gdybym mogl wybralbym ich obu..
A bede inny niz wiekszosc i wybiore Adolpha xP
Hmm.. Czemu on? Jakos... Potrafi mnie przywrocic na ziemie...
Wysluchac... A potem uspokoic.
Cholernie ciekawa osobowosc...
gdyby był jeszcze Yon to na niego, za podtrzymywanie "grafiki" na poziomie,
A tak to oddaje głos dla Pana pochodzącego z ... zresztą Kald.
Oddaje głoś na Barona Kaldricka za ogólny poziom wypowiedzi. Potrafi zjechać użytkownika jak nikt inny. Uważam go za człowieka inteligentnego, wykształconego itd...
Mój głos widzę już nic nie da bo Kald raczej wygra. Ale sobie oddam swój głos na pana Supreme (SuPeRMAN). A dlaczego? Bo mnie przygarnął i ze mną rozmawia. ;)
Aval'yah
04-05-2005, 20:49
She devil.
Czemu? Bo tak:P
Jakas taka sympatyczna sie wydaje ;)
She_Devil
po co?
bo jest ją... <j/k>
jest sympatyczna
czasami wkurzająca
ma dziwne poczucie humoru... tak bardzo dziwne ale śmieszne 8D
Sozemego
04-05-2005, 21:59
Gremlin. Czemu ?
Zawsze podaje sprawdzone, i wierzytelne informacje. Wydaje mi sie, ze jest to czlowiek o wielkim spokoju ducha xD
Anaconde
04-05-2005, 22:06
Gremlin. Czemu ?
Zawsze podaje sprawdzone, i wierzytelne informacje. Wydaje mi sie, ze jest to czlowiek o wielkim spokoju ducha xD
Zgadzam się ;) . Gremlin. Dość perfekcjonistycznie sprawdza/czyta forum i rzadko się myli. I w ogóle jakiś taki sympatycznym jest człowiekiem :]
JEDI
Eh, aż się łezka w oku kręci jak przypomniałem sobie złote czasy tibia.pl ... niestety większość porządnych userów, którzy nakręcali życie tibia.pl kiedy rozpoczynałem przygodę z tibia.pl już odeszła ;/
Także wybór jest trudny, z obecnych użyszkodników forum których mógłbym wyróżnić i których pamiętam od dawna większość jest modami, Gimli, sędziwy krasnolud który zawsze pisał mądrze i nie wdawał się bezsensowne dyskusje, Gremlin, zawsze potrafił porządnie dogryźć, Hege nie tylko za jego opko, oczywiście Scor za całokształt. Z userów to chyba Supreme :p pomimo jego niechęci do mojej osoby, Gonzo.
Jednak ostatecznie: Scor.
she_devil
04-05-2005, 22:11
Zenonov, dlaczego? Bo jest glupi, wredny obrażalski i zawsze przytakuje jak zaczynam pierprzyć, za to go lubię.
Dr.Unknown
04-05-2005, 23:46
Gesundheit...chociaż zastanawiam się też nad Slonikiem...:confused:
A tak na serio, dwa "D".
Danka i Dobo.
<edit>
Uzasadnienia:
Danka- No bo jest spoko zią, joł;)
Dobo- Bo jest melomanem.
Mam dylemat... Miedzy SuPeRMANem a Hegemmonem... Ale chyba postawie jednak na Hege. Za rozum i genialne opowiadanie.
Oddaje swój głos na Raula. Bo to on zawsze czuwal nad tym forum nawet jak nie był moderatorem. To on znajdywał prawie wszystkie ankiety i jako pierwszy dawał polski tłumaczenie na forum. Pozatym jego zdjęcia oraz dopiski do nich są wręcz fantastyczne. No... i można z gościem pogadać bo tak się stało że grałem z nim na jednym świecie i potrafił zamienić kilka słów. Teraz w roli modka sprawuje się świetnie i wogle nie widzę nikogo innego kto mógłby wygrać ten konkurs (za wyjątkiem Kaldricka).
Raul!
Nie wygrał u mnie w 100% ale zdobył taką przewagę, że postanowiłem postawić na niego. Pamientam go jeszcze jak grał na Julerze, ehh... Na forum też się dobrze sprawuje. Dobra, ja już swoje poiwiedziałem.
Dla niesłyszących - RAUL - i tyle -.-
TheNatoorat
05-05-2005, 14:59
Dobo. Dlaczego?
Bo głosowanie na Doba jest ZŁE!
NORMALY OBYWATEL RP
05-05-2005, 15:05
Ja glosuje na Barona dlatego ze umie sie wypowiedziec,dobrze i na temat. A pozatym potrafi komus przywrucic rozum lub wyrzucic glupie mysli z glowy :P
Dobo i BK. Zdecydowałem, że albo zagłosuję na obu albo na ani jednego. Wybrałem pierwszą opcję, bo jestem niezdecydowany. Plx.
Ghost Nieudany
05-05-2005, 15:31
Magus.
Bo go lubię. Gadałem z nim raz, ale zawsze wydawał mi się być normalnym, inteligentnym gościem. No i jest koneserem trunków Wysoce Wyskokowych.
Kald.
Czemu?
Bo Jego w żaden sposób nie da sie zdenerwowac o.o
Dobo. Bo dużo wszystkim pomógł i jest fajny :-)
dap-galothij
05-05-2005, 16:31
A Khana nikt nie wymieni??
ja i tak wolę Dwimenora:P. Fajny gość:)
chociaż widać, żę wygra BK, Dobo, N3M, albo ktoś tam jeszcze był.
Ja odaję głos na Gonza...
z Jednego powodu
zacytuję
Heh. Pamiętam nasze początki na forum.
Ja (Gonzo - dopisek cytującego), eerion, Bobercjusz. Później doszło kilku agentów.
Ale to ta trójka zapadła mi głęboko w pamięci. Heh... Aż się łezka w oku kręci. ;')
Eerion - jaki był - taki był. Ale chyba już dojrzał .
:*
Oj daawno temu przybyliśmy na to forum co gonzo?
hehehe...
Szkoda mi troche Bobrecjusza.
I starego dobrego kotomaniaka...
i innych :D
Szkoda, że Khana od dawna niema na forum, bo zdecydowanie oddał bym głos na niego. W związku z zaistniałymi okolicznościami mam dylemat pomiędzy Dobo a Hegemmonem. Co by tu wybrać. Po tym ostatnim opowiadanku to chyba postawie na Hegemmona. Tylko niech pisze dalej! Bo jak nie to zmienie zdanie.
Raul poniewaz mnie kocha;p;)
Ja stawiam na Adarasa. Bo chyba jako jedyny na tym forum, wraz z powiewem swiezosci (i ZLYCH komiksow) zmienil sobie avatar. A tak serio, oddam ten glos dlatego, bo jest elo zióm jo, no i dobrze gra w rd ;)
Wieszok, bo pomaga, a nie bluzga i w ogóle jest friendly.
jedyny user jedyna tradycja
baron kaldrick
niebezpieczna pozycja :P
Wyniki macie w glownym poście, komentować można tu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=34403.
Dj Nekro
13-05-2005, 18:32
Ja głosuje na Nekromante, ponieważ mało pisze na forum ale za to "jak" pisze;) doceniam to!
I może za podobny nick;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.