PDA

Pokaż pełną wersje : Odmiana na Rooku :)

Novar
04-03-2004, 13:59
Zawsze jak grałem na rooku to tylko jak najszybciej się expowało i kasy troche zbierało, żeby jak najszybciej wyjść na maina i tam podstawowy eq i czary kupić. Ale teraz sobie zrobiłem postać któa nie wyjdzie (nigdy) z rooka i postanowiłem wkońcu trochę pozwiedzać tą małą wysepkę. A więc napisałem do mojego kumla, który ma na rooku lvl 31 8o i raczej juz wszystko zna. On dał mi antidote run i poszliśmy sobie do Katana Room (nigdy tam jeszcze niebyłem, bo po co?). Poszliśmy tam, on rozpiździł wszystkie skieletony i rotwormy, bo ja miałem lvl 3 dopiero! No i teraz mam katane i viking helmet! Jeśli czasem wam się nudzi, albo są naprawde potęrzne lagi to zróbcie sobie postać która nie ma zamiaru wychodzić z Rookgardu! Naprwde fajna odmiana! Niedługo zamieszcze screeny z tej wyprawy! Acha gram na Lunarze, jeśli ktoś chce zemną na rooku posiedzieć to zapraszam serdecznie :D mój nick: Rooke!

dj paker
04-03-2004, 22:00
fajnie ,twoj kompel 31lv na rooku podaj jego name

Novar
05-03-2004, 10:22
Coś czuje że mi niewierzysz :) Ale prosze bardzo nick: Nareszcie, gra na lunarze, cały czas na Rooku :D

Bobercjusz
05-03-2004, 10:47
Też znam Nareszcie bo też gram na lunarze, Też mam Rookstayera i nie też mam 31lvl tylko 14 i 700exp do 15 (już mi sie znudziło ale moze kiedys...). Podaj swoj nick moze cie znam :D .

Edit: nie zauważyłem wczesniej nicka. Nie musisz już podawać :D

Edit2: Btw. Uważajcie na tego kolesia. Jak zaproponuje wam wyjscie na roty to go olejcie (zablokował mnie i 7 rotow na mnie [niestarczylo 7 life fluidow]). Zabił już tak ponad 20 osób. Jego nick: Zegiskurdish . Ma 21lvl.

p.l
06-03-2004, 10:25
Miałem rook stayera do prawie 8 lvl ... najlepszy sprzęt na rooku (tyle że hatchet zamiast catany) ... nuuuuda

Mystic^Bit
06-03-2004, 11:10
Ja mam postać na rooku 14 lvl a kumpel z klasy na roku ma 18 ale już nimi nie gramy(bardzo żadko) :)

Novar
06-03-2004, 11:25
Ja też za często nie gram na Rooku. Bo gram zwłaszcza wtedy gdy są jakieś mocne lagi lub poprostu mam chcec na mala odmne, tak żeby odpocząć od trudów codziennego życia na Mainie :D

Jazio!
06-03-2004, 16:09
Ja tesh mam rokstayera, znam Nareszcie, i znam Ciebie:p

Sam mam 11 lvl

Tomek89
06-03-2004, 19:07
ja też mam na rooku na Lunarze postać ,nazywa sie Lepasoh i na początku szkoliłem go na paladyna ale postanowiłem że pozostanie na rooku na zawsze :D Na 7 levelu ma skille:17 distance,18 shielding, 16 club,11 fist i 15 fishing :P

Starkey
06-03-2004, 19:17
Ja robie rookstay'era, ale tylko do 8 levelu. :D

Każdy poziom powyżej 8 to na rooku ogromna strata. Po co poznawać wyspę, która nie kryje nic ciekawego, jest tam pełno złodziei, żebraków i n00bów, a co najgorsze nie można ich zabić.Jak mam lagi to wolę zająć się czymś innym niż Tibia np. StarCraft.

Main Vegeta
06-03-2004, 19:34
Co do zastawania na rooku sam miałem taką chętkę ale sobie pomyślałem że:

Po pierwsze do zycia i do many dostaje sie po 5 a na mainie zaleznie od profesji dostaje sie wiele wiecej.

Po drogie nie ma dp , poczty i szacunku dla wyzszego lvlu . Ma mainie kazdy ma swoje miejsce i ludzie wiedza gdzie sie jak zachowac (jezeli im zalezy na postaci)

Po trzecie na rooku jest ogolna okropna bieda ... nienawidze rooka i zawsze jak najszybciej chce sie z tamtad wyrwac.

Gangrel
06-03-2004, 21:34
Na rooku jest okropna nuda. Nawet katana room go nie ratuje i uważam że nie mamtam po co zostawać. A jeśli komuś sie wydaje że na mainie jets nudno to zapraszam na Plains of Havoc.

WizzArD
06-03-2004, 21:46
hehe ja tam tez chcem rooka jak najszybciej przejsc, ale znam ziomkuw z rl kturzy zostali na rooku : wojtek-olsztyn (lvl 17+) i Aryzlew (lvl 25+) i wcale im sie to nie nudzi , znaczy wojtek-olsztyn teraz nie expuje tylko trapuje ludzi ale i tak jest niezly ubaw jak patrze na jego ssy :D

Novar
06-03-2004, 21:57
Ja nie mówi, że na mainie jest nudno, bo według mnie jest o wiele ciekawiej niż na rooku. Ale właśnie chciałem powiedzieć, że zawsze rooka przechodziłem jak najszybciej byle tylko na maina iść, a teraz od czasu do czasu gram kolesiem na rooku tak jak już naprawde nie mam co robić i czasam jest ciekawie. Chociaż narazie mam tylko lvl 7 i na nic mozniejszego nie chodze zbytnio :(

Plutor2
08-03-2004, 21:12
Z 8LEVELEM JA POSZLEM NA CAVERAT I POJAKIMS CZASIE WIAJIMS MIEJSCU MI WYSKOCZYLO OKOLO 30 CAVE RATOW I Z 40 RATOW TO SE POMYSLAME ZE JAE POZBIJAM ALE CUZ ZABLOKOWALI MNIE I CALE STADO MINO I CAVE RAT & RAT &POISON SIDER A JA SE POMYSLALEM NO TP PIENKNIE NIE DA SIE UCIEC NA ZOLTO MAM RZCIA CO TU ZROBIC JAK BYM BYL W MINE TO BYM URZYL UH ALBO EXURA ALBO EXURAGRAN EXURAVITA CZY CZY COS TAKIEKO ALEZ CUS PO JAKIMS CZASIE ZOSTALO MI OKOLO 25HP POZABIJALEM ZARY MINOTAURY MNIE LALY PO5 RZYCIA IDE IDE A TY 8o JESZCZE 1 RAT EHEHEHHEHEEHEHEHE :P 8) CO TY ZROBIC PODHODZ A RAT MI SIEKNOL 4 RZYCIA 3 2 4 5 I DED HEHEHEHEEHEEHE GLUIPA WYPRAWA NIE CIERPIE SAM HODZIC W NIEZNANE MIEJSCA :) LOL TO NA TYLE MOJEJ OPWIESCI THE END JAK KTOS ZNA TE MIEJSCE I WIE DOLADNIE GDZIE TO RADZE TAM NIE ISC HEHE :)

Aversin
08-03-2004, 22:40
Ja mam na rooku lvl 8 .. narazie nie chce mi się nim grać :P, ale nie mam zamiaru go do maina wyprowadzać. Na rooku przynajmniej dobre jest to, że możesz szybko zdobyć najlepszy sprzęt ^^

PS. ostatnio gdzieś na czacie w grze ktoś rzucił nazwe kolesia .. na Antice lvl 69 w rooku !! .. jak znajde gdzieś jego nicka to podam ..

Ketibro
09-03-2004, 00:13
hrhr. Chyba se zaloze konto ;p i bede na rooku ale tylko dla zabawy xD :D

Gumski
09-03-2004, 17:08
Nie wiem jaki to ma sens, chyba tylko tyle ze pomaga w szukaniu "smaczkow" ale wedlug mnie to jest ograniczanie postaci bo na mainie - oczywiste - lv, skile i wszystko inne ida mocno wyzej do gory. Odmiana w ograniczanie sie?? hehe :D

E@GLENEO
09-03-2004, 18:47
Dla tego kolesia z 31lvl to uznanie :) Gratulacje wam za te 14lv i 18lv