Pokaż pełną wersje : Trenienie z sumonnami
Mam pytanie.Od jakich skillow mozna trenic z monkiem.A od jakich z ghulem
(wiem ze szybko gine).
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D Z gory dzieki za odpowiedz :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
sir Tifejo
04-05-2005, 20:18
1. Zly dzial!
2. Zalezy czy palek czy knight, jesli knight to nie robi wiekszej roznicy, knife do lapy i ~raz na 20 uderzen zada bloodhita. Jesli palek to ghul przy skillach 50+ nie wchodzi w rachube. Moim zdaniem lepiej trenic z ludzmi.
Knight - Ghoul, Monk odpada, za dobry def
Palek - najlepiej Monk, ghoul za malo hp.
Moim zdaniem lepiej trenic z ludzmi.
Nie :) Najlepiej z monkiem dla knighta, na trzeciego.
misiorock
05-05-2005, 00:15
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo
Moim zdaniem lepiej trenic z ludzmi.
lukaszby
05-05-2005, 09:09
. Moim zdaniem lepiej trenic z ludzmi.
A jesli to palek? Treniłem z palkiem (ja knight skile 64/61, k-set, c-shield, c-helmet, on skile 55+/45),gdy byłem w pełnym eq zadawał mi takie rany, że nie dawałem rady leczyć się exurą.
Ja tam wole trenić na potworkach:)
Pozdrawiam
[QUOTE=sorcer3]Od jakich skillow mozna trenic z monkiem.A od jakich z ghulem
Chodzi mi o to zeby wmiare czesto te potworki trafiac.Ja jestem palem.
Palkiem to z ludzimi najlepiej, przy duzych skilach bedziesz za bardzo bił monka/ghula.
A tak przy okazji zapytam sie.Czy jak zatakuje summona jakiegos maga bede skulla mial?
A jesli to palek? Treniłem z palkiem (ja knight skile 64/61, k-set, c-shield, c-helmet, on skile 55+/45),gdy byłem w pełnym eq zadawał mi takie rany, że nie dawałem rady leczyć się exurą.
Ja tam wole trenić na potworkach:)
Pozdrawiam
Trening z ludzmi jest najelpszy tylko knight vs knight albo pal vs pal. Profesje te nie sa przystosowane do treningu pomiedzy soba (knight zwykla exura, mniejsze obrazenia, pal exura vita, wieksze obrazenia {spear w treningu - atak 30}. Dotyczy to głownie wysokich skilli, przy nizszych trening moze sie odbywac bez straty uhow.
@up
Nie.
Evul Indigo
05-05-2005, 21:47
Tematy z summonami byly walkowane tysiac razy. Wystarczy odrobina dobrych checi...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.