Pokaż pełną wersje : Enchant Staff - test + magic trick :P
Kagonesti
04-05-2005, 21:49
Witam oto moje pierwsze filmiki :P ... ehh zaczela mi sie tibia troche nudzic to trzeba gre jakos urozmaicic :]
Enchant Staff test O.o - nudy na pudy
http://rapidshare.de/files/1575198/enchant_stuff.rec.html
Magiczny Trick :P
http://rapidshare.de/files/1575266/magiczny_trick_Kaga.rec.html
W zwiazku ze pojawilo sie sporo pytan itp odnosnie magic tricka daje filmik nr 2 ... tutaj lepiej widac i nie ma rybek na zmylke .. ale nic nie wyjasniam :]
http://rapidshare.de/files/1720750/magic_tric_again_by_kago.rec.html
Biszkopt
04-05-2005, 22:35
LoL widac ze ci sie nudzi troszke :P
No ale coz gratz LvL'u bo jak na Astere jest on wysoki.
Kagonesti
04-05-2005, 23:03
Thx .. lvl taki sobie :] nie narzekam ... ale i tak to nie o lvl chodzi tylko o zabawe :]
Obejrzałem filmik z trickiem kilka razy i nadal jestem ciekawy jak to zrobiłeś :)
Dwimenor
05-05-2005, 15:04
Magic trick:
Gdy przesuwa się 2+ przedmiotów, pojawia się okienka. Pojawiło mu się. Wcześniej ustawił macro/taskera/inne badźiewie, żeby po jakimś czasie przesunął 1gp. Gdy zobaczył że się przesunęło, wcisnął enter i schował rybę do plecaka.
Ot taka mała teoria na ten temat
Magic trick:
Gdy przesuwa się 2+ przedmiotów, pojawia się okienka. Pojawiło mu się. Wcześniej ustawił macro/taskera/inne badźiewie, żeby po jakimś czasie przesunął 1gp. Gdy zobaczył że się przesunęło, wcisnął enter i schował rybę do plecaka.
Ot taka mała teoria na ten temat
ale on przesuwał tylko 1 gp więc okienko nie wyskoczyło
Dwimenor
05-05-2005, 15:17
Ale mógł przeówać 2 ryby. Nie ma oddzielnej grafiki dla każdej ilośći ryb(tak jak w przypadku gp).
2 Ryby do plecaka, a gp taskerem(czy jak to się zwie)
Nie sadze, zeby jakis program ("macro/tasker/inne badziewie") bylo w stanie przesunac 1 gp, jesli otwarte jest okno, ktore pojawia sie przy przesuwaniu wiecej niz 2 przedmiotow.
Faktycznie bardzo ci sie nudzi chyba za bardzo a z tym ``skoro nie widać różnicy to po co przepłacać`` było dobrym podsumowaniem :)
Faktycznie bardzo ci sie nudzi chyba za bardzo a z tym ``skoro nie widać różnicy to po co przepłacać`` było dobrym podsumowaniem :)
Enchant Staff jest tanszy, wymaga jedynie palki i pewnej ilosci many. Jednak jest to nieoplacalne. Filmiki ciekawe :D
Kagonesti
05-05-2005, 17:17
Thx za odpowiedzi ...
Co do magic tricka ... tu NIE ma zadnych programow typu tasker macro itp ... ludzie nie obrazajcie mnie :[ (to do Dwimenor) ...
Ten trick jest w stanie zrobic kazdy :].. trzeba tylko wiedziec jak :]
Heheh ale nie powiem jak ;] ... sami do tego dojdzcie (jakby kazdy wiedzial co i jak to czy byloby w tym cos magicznego?
O ty chytrusie ;)
Umiem polozyc 3gp, a na nich 1gp. Jednak robie to nieco innym sposobem. Nie moge dojsc do tego jak ty robiles, ze ta rybka znikala dopiero po chwili.
Ale spoko spoko, jeszcze to rozgryze.
ludzie to jest latwe jak niepowiem co
kumpel mowil ze niby za***isty trick sciagam to i raz dwa rozpracowalem :P
Kagonesti
07-05-2005, 19:00
Bravo Fadix :] ... ale nie rozpowiadaj co i jak :] ... niech kazdy sam rozpracue ta sztuczke ;] ... a potem moze szpanowac :] ...
ps. ostatnio coraz wiecej ludzi do mnie pisze o to co i jak O.o nawet sobie postacie na Asterze robia O.o heh ... troche smieszne :]
stajesz sie slawny ;) :P
zaintrygowalo mnie to ale na razie nie mam czasu nad tym pomyslec :P
Any ideas? :)
-------
edit:
Jedna rybka została zjedzona specjalnie czy przez przypadek bo njapierw masz 21, a na koncu 20 :P
chyba nie mam pomysłu, a moze to wina później pory :P
ps. udalo sie ale troszku inaczej :P
i z pomoca... :P
hmm nikomu niepowiem :P btw. pokazalem dzis kumplowi jak to sie robi a on ciagle sie kaleczy :D i proboje proboje ...
Fragenstein
07-05-2005, 20:17
Spox najbardziej podobala mi sie sztuczka ze znikajaca ryba :D
czy naprawde nikt nieumie zrobic tego tricku :>? ludzie co z wami ?
O.o To latwiejsze niz wyglada wystarczy sie przypatrzyc ;o
...:::Skowron:::...
09-05-2005, 15:04
jak sie choleda scioga z rapidshara bo nigdsy niemoge sciognoc :/ ;(
free>czekasz iles tam sec>pobierasz
prawda ze proste :]?
...:::Skowron:::...
09-05-2005, 16:36
no niby tak , zara sprubuje
Arcymag Kręgu wody
10-05-2005, 10:17
Kurde, jak przesunac cos co jest pod 1gp???
Answer: nie da sie.
on tego nie przesuwa, heh to bylo proste do wywnioskowania
Kurde 15 raz oglądam w koncu do tego dojde...
No ja nie moge kurde niewiem, no jest trudniejsze niz myslalem ale niewiem bo to trzeba jednak jakos przesunąc. hmmm kurde niewiem.
-do moderatora
do tego "tricku" nie trzeba zadnych programow:)wystarczy szybka reka:D
-do ludzi:D
nie trzeba tak jak on ustawiac na okolo rybek bo moze ktos tak robi i to jest mylace najpierw mozecie uczyc sie na ksiazce niewiem czemu ale mi sie z ksiazka zaiast ryby zawsze udaje a z ryba czasami nie:Dmoze dlatego ze ryba jest mokra i wypada z rak:D
Kagonesti
10-05-2005, 12:32
O.o Thomasi jezeli potrafisz to z ksiazka to gratuluje :] ... ten trick mozna robic ze znikajaca monetka ryba itp ... z ksiazka nie probowalem :] ... i tak szybka reka wystarczy :] ...
i tez fakt przyznaje sie te 4 rybki naokol dalem jako zmyle :P ... wiecie odwrocenie uwagi :]
no szczerze mowiac kagon to chwile nad tym myslalem ale to jest banal
wystarczy prosty ruch reka
Kagonesti
11-05-2005, 19:07
hehe no i widzisz Mishell chyba o wiele lepiej dojsc do tego samemu niz odrazu dostac na tacy co? :] ... gratz :] ... a robisz tak ze zostaje monetka na rybce np 10 sekund a pozniej "znikasz ;]" rybke?
Knight Patryk
11-05-2005, 21:59
co do sztuczki podczas filmu prezsun se na dole rybke i zobaczysz w oknie 2 on bierze przesuwa szybko rybke na 1 kupke a 1 gp tez tak szybko ze nie widac ze sie lączam
Kagonesti
12-05-2005, 19:24
hehe macie tutaj lesza wersje magic tricka :]
... chyba :] bo mialem lagi .. ale widac ze nie biore rybki / gwiazdki zanim rzuce na to monetke... Knight Patryk sorki ale TWoja teoria jest bledna ... chyba ze nie zrozumialem tego co mowisz :]
a oto link
http://rapidshare.de/files/1720750/magic_tric_again_by_kago.rec.html
:]
dajcie linki z waszymi trickami :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.