Pokaż pełną wersje : Z MAIN'a na ROOK'a
Siema ! Dawno juz tu nie pisałem, co? No dobra... Problem jest wciąż ten sam : Jestem na MAIN'ie, level 7,
paladyn ze skill'em 10 distance fighting i zero ekwipunku (no prawie ale czy można do tego zaliczyć sworda i soldier helmet? :). Pytanie brzmi:
"Czy możliwe jest zabranie ze sobą dowolnego ekwipunku z MAIN'a w przypadku gdy mój lev exp spada na 3. Wszyscy mi mówią że to niemożliwe, ale czy napewno?
Jak spadniesz na 3 lvl to rodzinsz sie w swiątyni na rooku na 1 lvl'u z bagiem, clubem, kurtką i jabłkiem, skille masz 10/10. Tak jakbys zrobił nową postac
Bobercjusz
04-03-2004, 17:20
Teraz na rooka spada sie na 6 lvlu. W sumie dobrze. Mniej jest thiefow na 4lvl.
heh no tak :P ja najwiecej na 7 spadlam i sie ciesze teraz doszlam na 9 lvl i spadam a 8 . mam pytanie pomiędzy Venor as Kazz chodzia Asasiner wie ktos w jakich godzinach chodzi ???bo jest tak ze on chodzi w wyznaczonych godzinach jedna juz znam 16,00
Lord Tomekk
04-03-2004, 21:03
My rookowaliśmy kolesia, miał 5 level a był (on był pk)
Niektórzy specjalnie się wracają na RooKa
"Idą" na Maina kupują lepszy sprzent , lae tylko to co da się na siebie zalożyc iginą ....
Wydzialem gościa na Rooku 15 lev ...
Podobno miał P-seta :) nie wiem po co ale podobno miał :)
Przepraszam ale kto to jest Asassin? :baby:
Ja podróżuje pomiędzy Carlin a Venore i nigdzy go nie spotkałem. Czy to jakiś skrytobójca?
Bilbo 12 czy mógłbyś powiedzieć o niej coś więcej? Czy to jakiś/-kaś mass PK???)
Kesaro the Necromancer
05-03-2004, 21:07
No mnie tez ciekawi kto to jest ten Asassin??czy moglibyści napisać kto to??
Asassin jest to kobieta grająca na Antice jest ona wojowniczką mieszka w Venore i ma 17 poziom
ostatnio zalogowała sie December 9, 2002, 4:43 pm według moich informacji jakieś pytania??
Bofedojo
06-03-2004, 20:30
Oryginalnie dodany przez PawlaK
Niektórzy specjalnie się wracają na RooKa
"Idą" na Maina kupują lepszy sprzent , lae tylko to co da się na siebie zalożyc iginą ....
Wydzialem gościa na Rooku 15 lev ...
Podobno miał P-seta :) nie wiem po co ale podobno miał :)
Eh... sciema ja widzialem jak gosciu na rooku mowil ze sprzeda ice rapiera i g-armor... Jakies thiefy, nigdy nie dajcie sie na to narac daja baga na trade i mowia ze w nim cos jest.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.