zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Favourite user - coments ;]

Gunir
05-05-2005, 13:38
Zgodnie z obietnicą, robie temat na komentarze - kontrowersje, pytania, dyskusje...

So, i'm first:

Ekhm... troszkę mnie to zaintrygowało, uhm... Baron Kaldrick rulez!! i do tego chyba wygra ;) Z tego co widze narazie najwiecej glosow ;)

Bambuko
05-05-2005, 13:52
IMHO konkurs nie potrzebny. BK na pewno wcale nie chce nic wygrywać.

Gunir
05-05-2005, 14:12
@sperman (celowe)

A czy kiedykolwiek jakies konkursy są potrzebne?

Bambuko
05-05-2005, 14:32
Kamos:
Niektórzy lubią wygrać np. pralkę.

Matheous
05-05-2005, 15:02
a ja sie pytam-czemu ten konkurs to taki jawny plagiat Najslawniejszego Usera 2004? Czy
a) nie wiedziales o tamtym temacie
b) 'zainspirowal cie on' do zrobienia drugiego?
Niezaleznie ktora opcje wybierasz, mam drugie pytanko. czym sie koncepcja TEGO konkursu rozni od koncepcji tamtego? Tym, ze mozna wybierac ludzi z calego okresu istnienia forum? I tak nikt ich nie pamieta-niewielu jest takich, co sa na forum od poczatku az do teraz, raczej odchodza i/lub zagladaja tu raz na rok...
No. To chyba tyle.

$corcerer
05-05-2005, 15:52
Tu nie chodzi o to czy Kald chce wygrać, czy nie. Tu chodzi o to, ile osób twierdzi, że jest dabest, i dlaczego jest ich najwiecej.

Gunir
05-05-2005, 15:59
Imho, wiedzialem o tamtym konkursie, because przed stworzeniem tego szukalem innego podobnego i nie 'zainspirowal' mnie on w zaden sposob. Od 1 stycznia 2005, powstalo wielu uzytkownikow w zwiazku z tym chcialem sprawdzic poza rokiem 2004 jakie uznanie mają uzytkownicy. Lipiec 2003-styczen 2004, styczen 2005-maj 2005 ;p Czyli koło roku, zaden plagiat (no moze dwuprocentowy). Ale zeby nie robic odstepow, no to dodatkowo wliczam rok 2004 - i powstają ''wszechaczasy forum''. No i wyszło takie coś ;d

Dr.Unknown
05-05-2005, 16:18
Kald.
Czemu?
Bo Jego w żaden sposób nie da sie zdenerwowac o.o
I tu się mylisz, nazywaj go nachalnie "ziomem" i czekaj na efekt;p.
@Down
True;p
"IMHO" się dla ozdoby nie wstawia;p

Bambuko
05-05-2005, 16:23
Imho, wiedzialem o tamtym konkursie, because przed stworzeniem tego szukalem innego podobnego i nie 'zainspirowal' mnie on w zaden sposob. Od 1 stycznia 2005, powstalo wielu uzytkownikow w zwiazku z tym chcialem sprawdzic poza rokiem 2004 jakie uznanie mają uzytkownicy. Lipiec 2003-styczen 2004, styczen 2005-maj 2005 ;p Czyli koło roku, zaden plagiat (no moze dwuprocentowy). Ale zeby nie robic odstepow, no to dodatkowo wliczam rok 2004 - i powstają ''wszechaczasy forum''. No i wyszło takie coś ;d
Hahah, głupie jest to tłumaczenie. Na dodatek, wbijasz jakieś dziwne 'because' - normalnie super. We jesteśmy Polakami. A pozatym "Imho" na początku zdania - w ogóle nie pasuje do sensu kolejnych słów. No, ale nic nie mówię, nic nie mam do tego konkursu.

Gonzo von Krenzel
05-05-2005, 16:29
pomimo jego niechęci do mojej osoby, Gonzo.
Eeee... Że ja do Ciebie mam niechęć?
Tak? Dobrze zrozumiałem? :D

Gunir
05-05-2005, 16:31
Błeeeeee, mamo! Superman czepia się szczegółów! ;(

dap-galothij
05-05-2005, 16:34
A ci co głosują na modów, to jak myślicie.
chcą się podlizać, czy szczerze?

Raul
05-05-2005, 16:34
Eeee... Że ja do Ciebie mam niechęć?
Tak? Dobrze zrozumiałem? :D

Hmm, Gonzki to chyba wyglądało jakby Supreme miałby do niego niechęć.

Shanhaevel
05-05-2005, 16:36
Hahah, głupie jest to tłumaczenie. Na dodatek, wbijasz jakieś dziwne 'because' - normalnie super. We jesteśmy Polakami. A pozatym "Imho" na początku zdania - w ogóle nie pasuje do sensu kolejnych słów. No, ale nic nie mówię, nic nie mam do tego konkursu.

Buenos Dias, humble Elves! Today, będziemy doing competition! Najwięcej głosów ma senor Baron Kaldrick, ergo ma he da most szanse na winning! Gracias za głosy, senors und senoritas! No to good-bye! XD

@up
Błeee, Kamos, pisz po polskiemu.

Bambuko
05-05-2005, 16:47
Hmm, Gonzki to chyba wyglądało jakby Supreme miałby do niego niechęć.
Ja? Do p.la? No motyla noga jego mać... Lubię go nawet. Jak przyjmowaliśmy go RM to go nie lubiłem, ale zaczęłem czytać jego posty, żeby zobaczyć, czemu w ogóle wyszła taka propozycja [żeby był w RM] i przekonałem się, że bardzo się mylę.

Dryb
05-05-2005, 18:23
Zrobmy konkurs na najmniej lubianego -.-
Drybrych
A czemu? Bo to ja ;)

@topic Wyniki były do przewidzenia i w ogóle mi się ten konkurs nie podoba.

Gunir
12-05-2005, 20:13
Gratulacje dla Kalda za zajecie 1-ego miejsca, dla Doba za 2 miejsce oraz dla Raula i N3m3s!s'a za 3.

Matek
13-05-2005, 15:11
Dobra nie chcialem sie wczesniej wtracac, zeby nie psuc zabawy.

Teraz tez nie chce sie wtracac i gratuluje zwyciestwa zwyciescy, ale...

Zobaczcie ile osob ZAGŁOSOWAŁO?

Baron Kaldrick
13-05-2005, 15:16
I dlatego moim zdaniem takie głosowania nie mają sensu. Raz, że nie oddają nastroju wśród użytkowników. Dwa, że są w dużej części zakłamane, bo głosują prawie tylko ludzie dobrze znani danym 'kandydatom'.
I bynajmniej nie cieszy mnie to , że wygrałem.

Tibiańczyk
13-05-2005, 15:26
Gratulacje Kald choć cię nie znam, ale moim ulubionym użytkownikiem forum jest.... slonik !
Slonik rox i tyle,

Napisane przez slonik
re up

czlowieku zarypales mi ksywe z tibi czytales swiontynie zlyhzywilakuw
ah wybacze ci wtedy

a tak to ja gram drutkem i nie nazekam tera z kajsztofem (forumowym globim :) ) idziemy na dragi :p...