Pokaż pełną wersje : Dlaczego nie rośnie mi mana?
Mam pytanie, dlaczego nie rośnie mi mana, jestem druidem 10 lvl i mana mi nie rośnie,
ta postać byłą kiedyś rookstayerem i miałą 15 lvl zrookowaliśmy ją do poziomu 8 aby normalnie rosła mi mana czy to mogło mieć jakieś znaczenie?
PRosze odpowiedzcie :(
JEM nie rosnie
Stoje w miejscach gdzie powinna rosnac mana , i tez nie rosnie..
Anaconde
07-05-2005, 10:49
A to ciekawe. Powinna ci rosnąć chyba. Cóż, zobaczymy co inni powiedzą.
Wielki MarIuSzzo
07-05-2005, 10:50
A moze... siedzisz w dp albo w innym pz? Bo jak nie to nie mam pojecia.
w sklepie z jedzeniem w kazz u Maryzy
Krol Lew
07-05-2005, 11:54
Krótko: Dziwny przypadek :P
Postac jest z bledem i tyle. Nic nowego.
Skasuj postac lub powiadom Gm, on ci je skasuje :)
Elite Lady
07-05-2005, 14:05
Żeby rosła mana musisz coś zjeść, różne jedzenie przez różny czas odnawia manę i życie, mana nie rośnie w pz (depo, dom, świątynia).
Anaconde
07-05-2005, 14:43
Żeby rosła mana musisz coś zjeść, różne jedzenie przez różny czas odnawia manę i życie, mana nie rośnie w pz (depo, dom, świątynia).
To chyba on wie, niee? Chyba mu w ogóle mana nie rośne. Zje coś i będzie w lesie i mu nie rośnie (taki przykład) . Chociaż może nie wiedzieć... <lol>
Elite Lady
07-05-2005, 14:55
Dziwne by to było jakby był najedzony i nie byl w pz a mana mu nie rosła ;|
Dziwne by to było jakby był najedzony i nie byl w pz a mana mu nie rosła ;|
eee Bo wlasnie tak jest -.-
Mialem tez tak samo keidys, wkurzalem sie, dalem loga i wszystko bylo dobrze, to jakis blad gry:)
Hmm , jest kilka przypadków . Masz włonczoną tibie gg? , może masz full mane? 80 many na fulla pownieneś mieć czy coś takiego :/
Dj Fara0n
07-05-2005, 19:00
Pora rozwiac wszelkie wątpliwosci...Mana ci nie rosnie poniewaz gdy wychodziles na maina z 15 levelem miales 75 many.Po rookowaniu straciles 7 leveli ,a jak wiadomo dla drutow i sorkow mana rosnie po 30 i po tyle samo spada czyli 7*30=210 many.Więc 75-210=(-135) ,a jak wiadomo many na minusie nie mozna miec takze masz 0 many i dla tego ci nie rosnie.Musisz awansowac na wyzszy level zeby mana znowu rosla.
Chessterr
07-05-2005, 19:20
a masz wolny pasek na maxa. Moze sie doladowala na maxa. A roksalyer na rooku mniej manys ied ostaje niz an mainie za awans.
Postac jest z bledem i tyle. Nic nowego.
Skasuj postac lub powiadom Gm, on ci je skasuje :)
ROTFL... -.- Chłopak jest smieszny....
Sozemego
07-05-2005, 20:17
Pora rozwiac wszelkie wątpliwosci...Mana ci nie rosnie poniewaz gdy wychodziles na maina z 15 levelem miales 75 many.Po rookowaniu straciles 7 leveli ,a jak wiadomo dla drutow i sorkow mana rosnie po 30 i po tyle samo spada czyli 7*30=210 many.Więc 75-210=(-135) ,a jak wiadomo many na minusie nie mozna miec takze masz 0 many i dla tego ci nie rosnie.Musisz awansowac na wyzszy level zeby mana znowu rosla.
On nie wyszedl na maina na 15 levelu. MIal 15 level na rooku, zabil sie zeby spac na 8 i wtedy wyszedl.
Master Yedi
09-05-2005, 12:58
Zjedz coś i nie stój w świątyni lub depot!!!Jeżeli nie pomorze to skontaktuj się z gm ;)
orixdeavin
11-05-2005, 17:47
8o ej czlowieku wez powiedz o co ci chodzi bo po pierwsze nie mozna zrookowac postaci do 8lvl bo wtedy nie bedzie ona zrookowana a wogule lvl nie zalezy od szybkosci wzrostu many.
ja radzil bym cos zjesc a jezeli to nei poomoze to sie naciska ctrl+r i sie pisze "i have a bug".
za jakies 4 godziny odpisze gm :) :P
Agusia159
25-05-2007, 11:48
Ja mam ten sam problem tylko ze mam sorca na 7 lvl. Jem ile sie da i mana nie rosnie nawet jak nie jestem w dp.... Mam ten problem od miesiaca...;(
@up: Postacie magiczne po wbiciu 8 lev, a potem straceniu go na mainie mają tylko 5 many. Musisz wbić znów 8 lev, aby mieć 35 many.
Looknijmy na datę 3 posta od góry:
Och! 11-05-2005 :)
No ale cóż, przecież to tylko 2 lata xD
Shor'tugal
26-05-2007, 15:14
Zalozyciel tematu miał buga a @Agusia159 jest nóbką. To jest różnica ;)
pier**ony górnik
Dobre... :D
@upy
Nie noobem, tylko newbie. Jej post pokazuje przynajmniej, ze szukala i wg niej znalazla, wiec nie bluzgac.
Jezeli umiem czytac ... ziombel napisal ze je cos i mu mana nie rosnie ...
Agusia159
29-05-2007, 12:29
Sam jestes noobem odwal sie odemnie;/X(
Up:
Och nie i co teraz? Idź odkopywać kolejne tematy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.