Pokaż pełną wersje : Necro Quest - Blue Robe, Medusa Shield, Skull Staff --> Lucera --> Last Room (no qs)
Hello, wbilem 61lv i postanowilem zrobic z kumplem necro questa... Wiele osob chcialo zobaczyc jak wyglada ten pokoj i co tam straszy.. jesli chcesz zobaczyc dokladniej to rozwin okno "battle" tyle ile mozesz ^^
Sklad:
Mistrzulek - Elite Knight - 61Lv (ja)
Arcwizard - Master Sorcerer - 77 (najlepszy sorcek na lucera)
a teraz link:
http://rapidshare.de/files/1613353/NecroQuest.rec.html
Comment Plx!
Edit: Lvl Arcwizarda
gicior........ale
co ale... wiem ze gicior... ^^ thx
Arrow Man
07-05-2005, 20:04
Kozacki filmik =)
Gratz zrobienia questu i moree filmów by U plxor :D:D
-=DanieL=-
07-05-2005, 20:10
cze mistrzul to ja Legendary Green Warrior :P spox to było nieźle nawala ten arcwizard :PPP Jak się miewa ten mój fs i c shield? :D fajny filmik
Kozacki filmik =)
Gratz zrobienia questu i moree filmów by U plxor :D:D
Thx Man! Nie martw sie bedzie wiecej! Pozdro for you!
kani_mani
07-05-2005, 21:08
Fajne, fajne... More plx!
cze prosze pomyzcie jak zciągnąć ten filmik (to mi sie udalo) ale nie mozge odtworzyc prose pomyzcie przez co wy odtwazcie ja probowalem bestplayerem i winampem nic z tego
Filipyo'vel sisig
07-05-2005, 21:30
@up
hahahaha best player winamp... masz przyklejony TOPIC o tibiacam~~!!!~~
cze prosze pomyzcie jak zciągnąć ten filmik (to mi sie udalo) ale nie mozge odtworzyc prose pomyzcie przez co wy odtwazcie ja probowalem bestplayerem i winampem nic z tego
HAHHAHAHAHA poleglem :D HAHAHA :D
On top
Ladny filmik :)
HAHAHAHA omg nie no to jest text dnia :D niezly noobek z Ciebie ale widzialem gorszych :D
Ps. Niezly film
Pawixx ma problem i należałoby mu pomóc, a nie nazywać noobem i wyśmiewać się z tej niewiedzy... Po prostu chłopak newbie jest, i tyle. Do odtwarzania tych plików potrzebny jest prog TibiaCam (można sciągnąć z http://www.tibia.org.pl przykładowo).
Pawixx ma problem i należałoby mu pomóc, a nie nazywać noobem i wyśmiewać się z tej niewiedzy... Po prostu chłopak newbie jest, i tyle. Do odtwarzania tych plików potrzebny jest prog TibiaCam (można sciągnąć z http://www.tibia.org.pl przykładowo).
Feral szczerze dobry ziomek jestes... A nie wszyscy bys ie smiali... moze koles jeszcze na rooku a chce filmiku poogladac... W sumie macie racje ze przyklejony topic ale nie odrazu wyzywac... Thx Fo Comments! More More More! ;)
Koberitka
07-05-2005, 23:53
Bardzo fajny loot ale trudny do zrobienia qest
Bardzo fajny loot ale trudny do zrobienia qest
w sumie wystarczy tylko UEr i bloker na zlurowanie na poczatku... Itemy jak na ten lvl to nawet OK... but...
Przez co ty odtwarasz???? Jaki topic???
Przez co ty odtwarasz???? Jaki topic???
Taki ziom i jeszcze z Sosnowca... Masz w tym temacie (filmy) aż 2 przyklejone topicki z których możesz zciągnąć. Wogóle to mi się wydaje, że koleś se robi jaja z nas...
@topic
Fajny film. Szkoda, że lot cieńki z tego questa bo np. na isarze byłby warty około 30k... ehh.
ja se nie robie jaj tylko 1 raz spojrzalem tutaj i chcialem poglądać. po 1 nie mam 8 lvl tylko 17 lvl pall. a ty z jakiej dzielnicy bo ja z zagorza?
Feral szczerze dobry ziomek jestes... A nie wszyscy bys ie smiali... moze koles jeszcze na rooku a chce filmiku poogladac... W sumie macie racje ze przyklejony topic ale nie odrazu wyzywac... Thx Fo Comments! More More More! ;)
Dzieki za pomoc juz wiem jak sie odtwarza :)
Norek Pogromca
08-05-2005, 10:49
No wreszcie kto dał film z necro qesta :) Jedno pytanko, jaka tam jest bramka lvlowa :blazen:
Siemasz mistrz fajny film ale hita walnoł archwizzard 501 czy cos takiego wow :) Gz wykonania questu
Pozdro od norfa :)
Rox Lucera
:evul:
patrikoz
08-05-2005, 11:10
No wreszcie kto dał film z necro qesta :) Jedno pytanko, jaka tam jest bramka lvlowa :blazen:
60 lvl...
Oto jak sorcem zrobic ten quest solo: (WSZYSTKO NA MANA SHIELDZIE)
a) Ropasz sie i summonujesz DSa.
b) On luruje cala ekipe, wiec Ty ropasz sie i robisz UE...
c) Summonujesz nowego DSa, do blokowania i najpierw rozwalasz priestessy, a potem necro...
Lol :] Inne profesje solo tego nie zrobia...
Saczek Of Titania
08-05-2005, 11:47
60 lvl...
c) Summonujesz nowego DSa, do blokowania i najpierw rozwalasz priestessy, a potem necro...
W sumie to zależy od lvlu:p, bo np ja pamiętam filmiq kippera na 90lvl+ jak go solował ze stealth ringiem, gfb i dsy z gsa :D
Alcor Sake
08-05-2005, 17:03
FAjne nawet bardzo. Jak możesz daj więcej
60 lvl...
Xddddddddddddddddddddddddd?
Mogą to zrobic wszystkie profesje
Moim zdaniem szkoda UE, wystarczy gfb ;)
Ludzie, policzyłem ile było tego chłamu podczas pierwszego wjścia z niewidką:
demon skeleton - 3
ghost - 3
vampiry - 3
priestess - 2
ghoul - 1
nekromanci - 3
Łącznie - 15
Człowieku podziwiam Cię i gz questa :D
Arcymag Kręgu wody
08-05-2005, 18:41
Musze was zmartwić...:(:(:(;(
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Nie starczyło mi okienka battle :P:P:P:P:P:P:P:P
no nareszcie ktoś z lucery
dop. Thos Shex
Musze was zmartwić...:(:(:(;(
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Nie starczyło mi okienka battle :P:P:P:P:P:P:P:P
heheheheh... ogolnie jest okolo 25 - 30moobow.. juz nie chce sie wypowiadac na temat niektorych komentow, ale jak nie robiliscie tego quest to sie nie odzywac bo to troche smieszne (do tych co sie madrza jak zrobic quest -.-) ;) Thx za pozytywne komenty!
~Mistrzulek~
Edit: Ohohoho 860+ pobran a to tylko na tibia.pl siedzi ^^
Jeszcze nie oglądałem ale pewnie zawalisty ;)
No, bardzo ladny filmik. I tak poszlo (wedlug mnie) zadziwiajaco malo UHow :P
Mam tylko 1-2 pytanka :P
- Co jaki czas respawnuja sie te nagrody? Po kazdym save-servie? ;]
- Czy ten sorc cos dostal za to "wyczyszczenie"? ;)
Trojanilus
14-05-2005, 17:21
Fajny filmik jak sobie kupie pacca to wynajme mojego kolege sorca na celescie i mi tam te wszystki paskudstwa "wyczyści" :P tylko jeszcze się musze dowiedzieć gdzie to jest:>
Autora filmy prosze o podpowiedz w sprawie lokalizacji questu ;D Na privie oczywiście :p
dynastrius
14-05-2005, 18:46
Hello, wbilem 61lv i postanowilem zrobic z kumplem necro questa... Wiele osob chcialo zobaczyc jak wyglada ten pokoj i co tam straszy.. jesli chcesz zobaczyc dokladniej to rozwin okno "battle" tyle ile mozesz ^^
Sklad:
Mistrzulek - Elite Knight - 61Lv (ja)
Arcwizard - Master Sorcerer - 77 (najlepszy sorcek na lucera)
a teraz link:
http://rapidshare.de/files/1613353/NecroQuest.rec.html
Comment Plx!
Edit: Lvl Arcwizarda
spox film xD oby wiecej takich a co do tego bestplayera i winapa to kolo przegilo pałke
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.