Pokaż pełną wersje : Prosze pomocy...
Marcin of shadow
07-05-2005, 17:09
Dzisiaj zrobiłem sobie palla kupilem 2 piersze czary... mam już 2 magic lev chce kupic czar na robienie strzal i średnie leczenie tam gdzie kupilem 2 piewsze czary nie można ich kupić pietro wyżej też nie :( Prosze powiedzcie gdzie moge je kupić!!!
Zobacz na Tibia pl mapke carlin i poszukaj gildii Paladynow, tam kupisz czary, chyba ze jestes dalej od carlin to w innym miescie sprawdz
Colier Scoredyne
07-05-2005, 20:10
Skoro mówisz, że dzisiaj zrobiłes sobie palka, to znaczy, że masz 8 lvl. Na stworzenie 15 strzałek, jak i na średnie leczenie potrzeba 40 spalonej many. O ile się nie myle na 8 lvl ma się jej 35, więc to raczej będzie powodem.
Zgadzam się z Tobą Colier. Faktycznie, na Intense Healing, jak i na Conjure Arrow potrzeba 40 many. A po wyjściu z Rooka ma sie tylko 35...
P.S. Co do tej many to jestem pewien bo ostatnio udzielałem sie na forum poświęconym Rooku... Poza tym gram juz troche w Tibie, ale to już inna sprawa... <tak czy inaczej Colier miałeś racje>
Kamlot De'Kapy
07-05-2005, 21:54
Może też być tak, że kupiłeś czary w ab, a w ab prawie każdy czar jest gdzieś indziej, a czar na strzały jest tam gdzie się kupuje bełty, strzały itp. (jeżeli mieszkasz w Carlin) :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.